IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mart 2012, 19:06   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone'unuzu hızlandırın!




iPhone'unuzu ve iPad'inizi hızlandırın!

iPhone'unuz ilk günkü kadar hızlı çalışmıyorsa, bu 5 ipucuna mutlaka kulak verin!

iPhone'unuz veya iPad'iniz eskisinden yavaş çalışmaya başladıysa, iyi bir temizliğin zamanı gelmiş olabilir. İster iOS 5 ile yavaşlayan iPhone 3GS'niz olsun, ister zamanla hantallaşan iPhone 4'ünüz veya iPad'iniz, bu ipuçlarını izleyerek onu temizleyebilir ve eski, hızlı haline getirebilirsiniz.
1. Kullanım miktarına bakın
Ayarlar simgesine tıklayın ve Genel'i seçin, ardından Kullanım'a tıklayın. En üstte kaç GB'ın boş olduğunu ve kaç GB'ın kullanıldığını göreceksiniz. Burada tek bilmeniz gereken, boş alanınızın en az yüzde 10 olması.
Herhangi bir uygulamayı seçtiğinizde, uygulamanın boyutunu ve uygulamaya ait belge ve verilerin boyutunu göreceksiniz. Bu bilgi bazen uygulamanın değil, size ait verilerin boş alanı tükettiğini görmenizde yardımcı olabilir.

2. Uygulamaları silin
Daha fazla boş alan açmak için bazı uygulamaları, müzikleri,vidyo ları ve diğer verileri silmeniz gerekecektir. Önceki adımdaki ekrandan bir sonraki bölüme geçin ve yüklü uygulamaların listesini açın. Liste otomatik olarak uygulamaların boyutuna göre dizilecek, en çok yer kaplayan uygulamalar en üstte yer alacaktır.
En üsste muhtemelen Müzik veya vidyo yer alacaktır. Bu uygulamaları silemeseniz de bazı müzik ve vidyolarınızı 3. adımda anlattığımız gibi silebilirsiniz. Ancak öncelikle silmek isteyebileceğiniz uygulamaların listesine göz atmanızda fayda var.
3. Şarkıları, podcast'leri vevidyoları silin
Kullanım ekranındayken Müzik veya vidyo seçeneğini seçin. Sonraki ekranda müzik ve podcast veri kullanımını özet olarak göreceksiniz. Bunları sağ üstteki Düzenle düğmesine basarak ardından beyaz çizgili kırmızı çember simgesine basarak ve Sil'i seçerek temizleyin.
Parçaları uygulama içinden silmeniz de mümkün. Bunu yapmak için ilgili uygulamayı çalıştırın, silmek istediğiniz öğelerin listesini bulun ve sağdan sola sürükleyerek silme hareketini kullanın. Silme düğmesi belirdiğinde ona basın.

4. Fotoğrafları silin
Fotoğraflarınızı bilgisayarınıza kaydettikten sonra onları iPhone'unuzdan veya iPad'inizden silmek için Fotoğraflar uygulamsına gidin ve herhangi bir arşivi açın. Sol üstteki oklu kare simgesine basın, silmek istediğin fotoğraflara tek tek dokunun ve hepsini seçtiğinizde kırmızı sil düğmesine dokunun.
5. Safari önbelleğini temizleyin
Boş alan açmanın diğer bir yolu da Safari Web tarayısının önbelleğini temizlemektir. Ayarlar > Safari yolunu izleyin. Burada Geçmişi Temizle ve Çerezleri ve Verileri Temizle düğmeleri karşınıza çıkacak. Safari'yi daha önce hiç temizlemediyseniz, her iki seçeneği de kullanabilirsiniz.
Safari'de Gelişmiş > Web sitesi verileri altından "Tüm Web Sitesi Verilerini Temizle" seçeneğini kullanarak, daha fazla boş alan açmanız da mümkün olabilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hızlandırın, iphoneunuzu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Facebook'unuzu kaptırmayın! Deep Facebook Haberleri 0 22 Kasım 2011 01:54
Explorer'ı 8 kat hızlandırın! Heidi Ağ, Network ve Networking 0 19 Mayıs 2008 09:23
FireFøx'unuzu Uçurun Heidi Ağ, Network ve Networking 0 06 Nisan 2008 14:59