IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2012, 14:57   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone'un Sonu Mu Geliyor ?




pple'ın yeni iPhone modellerinde çok fazla değişikliğe gitmemesi sadece bir pazarlama politikası mı yoksa Apple başka bir şeylerle mi meşgul?



Apple'ın sevenleri de sevmeyenleri de iPhone modelleri arasında çok fazla fark olmadığını sürekli dile getirir durumdalar. iPhone 3GS'ten iPhone 4'e geçişte ki yenilenme iPhone 4S'e geçerken yaşanmamıştı. Hatta birçok kişiiPhone 4S'in elle tutulur tek yeniliğinin Siri olduğunu savunmuştu. Tabi ki de Apple iPhone'lar arasında işlemci ve ram gibi cihazın donanımkısmında birçok yenilik yapıyor olabilir ama bu durumdan memnun olmayanların sayısı da bir hayli fazla. Durum böyle olunca akıllara Applebaşka bir şeyle mi meşgul sorusu geliyor. Apple analistlerine göre bu sorunun cevabı "EVET".
Gene Munster'in geçtiğimiz hafta Ignition Conference sırasında gösterdiği bu grafiğe göre Apple yavaş yavaş başka ürünlerin üzerinde çalışmaya başlamış durumda.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu grafiğe göre Apple giyilebilir bilgisayarlar üzerinde çalışmalara başlamış olabilir. En büyük rakiplerinden biri olan Google'ın, daha geliştirilme aşamasında olan Project Glass -----sunun gördüğü ilgi göz önünde bulundurulursa bu durum çok da olasılıksız değil.
iPhone'un yavaş yavaş ikinci üçüncü planda kalabileceğinin gösteren bir diğer belge ise bu yaz ortaya çıkan bir Apple patenti. Apple bu patente"head-mounted display"(kafaya yerleştirilmiş görüntü) adını vermiş.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu patent dosyası iPod'un tasarımcısı Tony Fadell ve John Tangtarafından hazırlanmış. Dosyada yer alan bilgilere göre HMD, "bir kişinin doğrudan gözüne ----- görüntüsü göstermek için kullanılangörüntüleme cihazı" olarak tanımlanmış Bu cihazın bir kaska ya da gözlüğe yerleştirilebileceği gibi doğrudan bireyin giyebileceği bir şey olarak da üretilebileceği belirtilmiş. Ve bir arttırılmış gerçeklik(augmented reality) ürünü olduğu söylenmiş.
Ayrıca Apple bu ürünün, oyun ve eğlence uygulamalarının yanı sıra harita ve termal görüntülemede, CAD şemalarının ve simülasyonlarıngörüntülenmesinde kullanılabileceğini belirtmiş. Bu kullanımlara benzer bir kullanımın daha kaba ve basit versiyonu bir Rus firması tarafından şuanda geliştirilmekte. D'Fusion adı verilen bu ürüne göz atmak isterseniz -----yu mutlaka izleyin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Facebook'un Sonu Mu Geliyor? Spartacus Facebook Haberleri 2 10 Haziran 2012 23:14
iPhone 4 anteni sonu oldu! Slipknot Apple 0 10 Ağustos 2010 18:58
LimeWire'ın sonu geliyor! Slipknot Ağ, Network ve Networking 1 14 Mayıs 2010 19:21
Dünyanın Sonu Geliyor Luis IF Ekstra 0 22 Nisan 2010 13:09