IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2013, 22:21   #1
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone ile Değişen Dünyamız




Sevsekte sevmesekte kabul etmeliyiz ki, iPhone teknoloji dünyamıza bir çok yeniliği beraberinde getirdi ve bizlere sundu. Bu yenilikler normal hayatımızı değil ama teknolojik hayatımızı kolaylaştırdı diyebiliriz. Bizde sizler için bu yazmızda, iPhone 5’in teknolojik hayatımıza ne gibi yenilikler getirdiğinden bahsedeceğiz.

App Store : Daha önce hiç bir yerde olmayan uygulama mağazası kavramı, Apple sayesinde hayatımıza girdi ve artık uygulama mağazası kavramı her türlü işletim sistemi için kullanılmakta. İster Android olsun, ister Windows 8 olsun telefon için uygulama tabiri bir kalıp olarak teknoloji hayatımızda yer edinmiş durumda. Akıllı telefonlar var olduğu sürece, bu kavram hayatımızdan çıkmayacak diyebiliriz.

Dokunmatik Ekran Kavramı : iPhone’nun ortaya çıkmasıyla dokunmatik ekran kavramı teknolojik hayatımızda önemli bir yer teşkil etti. Artık dokunmatik olmayan hiç bir telefonu neredeyse kullanmayacağız. Bu bir ihtiyaç mı yoksa gereklilik mi bu tartışılır ama dokunmatik telefonları hayatımıza sokara, akıllı telefonların bu yönde gelişmesine ön ayak olduğu aşikar

Akıllı Telefon Kavramı : Apple, iPhone cihazları telefon sektörüne sokmadan önce akıllı telefon kavramı tam anlamıyla yoktu. Bir çok şeyin yapılabilir olması, çeşitli uygulamalar vasıtasıyla ciddi bir derecede cep bilgisayarı boyutuna giren akıllı telefonlar, sanırım bu kavramı Apple firmasına borçlu.

Web'de Gezinti Stabil Hala Geldi : iPhone sayesinde, cepten düzgünce görüntülenebilir web sayfalarına sahip olduğumuzu söylersek abartmış olmayız. Biraz geriye gidip düşündüğünüzde öyle değil mi ama? iPhone öncesi stabil olarak ve düzgün bir şekilde cepten hangi internet sitesini takip edebiliyorduk. Ben hatırlamıyorum bile. iPhone bu teknolojisiyle bir çok telefon ve tarayıcı geliştiriceler için ön ayak oldu diyebiliriz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
değişen, dünyamız, ile, iphone


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Algı Dünyamız. Sihir Makaleler 0 12 Ekim 2011 09:06
Dünyamız ve Dünyamızın Hareketlerinin Sonuçları Juventus Ödev ve Tezler 0 02 Haziran 2009 10:45
Dünyamız Bu haLde ! Serhatt Haber Arşivi 3 20 Nisan 2006 17:47