IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2013, 12:24   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni iPhone’dan Beklenen Özellikler




Apple, her yıl geleneksel olarak düzenlediği WWDC etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi. Bu etkinlik kapsamında ios 7 işletim sisteminin tanıtımını gerçekleştiren Apple, yeni iPhone modeli hakkında da merak uyandırdı. Sabırsızlıkla beklenen iPhone 5S modeli hakkında hiçbir şekilde bilgi vermeyen ve bu cihazın özelliklerini sır gibi saklayan Apple, yeni cihazı hakkında birçok farklı iddianın internete sızmasına da neden oluyor.
iPhone 5S hakkında farklı iddialar internete sızmaya devam ederken, birçok analist bu yeni iPhone modelinin Ağustos ayında karşımıza çıkmasını bekliyor. Temmuz ayında tanıtımının gerçekleştirilerek, Ağustos ayında satışa sunulması beklenen iPhone 5S modeli hakkında bu düşüncenin oluşmasında Foxconn'a alınan 10 bin montaj işçisi de etkili oldu. Apple'ın yeni üretici Foxconn'a 10 bin montaj işçinin alınması, hızlı bir şekilde yeni iPhone modelinin üretimine başlanacağını düşündürdü.
Yeni iPhone modeli hakkında bir diğer iddia da renkli kasalara sahip olacağı bilgisi oldu. iPhone kullanıcısı olan birçok kişi farklı renk seçeneklerine sahip olmamaktan dolayı yakınıyordu. Bu konuda artan istekleri dinlemiş olabileceği düşünülen Apple şirketinin, yeni iPhone modelinin farklı renk seçenekleri ile karşımıza çıkması bekleniyor.
Bugün iPhone kullanıcı olan birçok kişi cihazlarında NFC özelliğinin olmasını istiyor. Bu konudaki görüşleri ile dikkatleri çeken kişiler, yeni iPhone modelinin NFC desteğini alarak piyasaya sunulması konusunda hemfikirler. Bilindiği gibi birçok Android cihaz NFC özelliğini destekliyor. En başarılı örneklerini de Samsung ile gördük. Bu örnekler varken, Apple'ın yeni iPhone modelinde kesinlikle olması gereken özelliklerden biri NFC özelliği olarak belirlendi. Kullanıcıların beklentisi bu yönde iken, Apple nasıl bir cihaz sunacak merak ediliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Özellikler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beklenen özellik iPhone 5'te! Deep Apple 0 03 Aralık 2011 23:18
Beklenen özellik iPhone 5'te! dreamy Apple 0 02 Aralık 2011 19:06
İŞTE MERAKLA BEKLENEN iPHONE 5'İN İNANILMAZ ÖZELLİKLERİ!... Caddeci Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Eylül 2011 06:30
Beklenen iPhone geliyor mu? Slipknot Apple 0 09 Aralık 2010 13:28