IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2013, 10:13   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte iPhone5S'in özellikleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


iPHONE 5S

İnternette yayılan bir çok video ve fotoğrafta yeni iPhone’nun adının iPhone 5S olacağı iddia ediliyor. 3GS modelindeki S harfi Speed (Hız), 4S’te ise Siri anlamına geliyordu. Bu yeni modeldeki S harfinin ne anlama geldiği ise henüz belirsiz.

TASARIM

Beklentiler yeni iPhone’un tasarımının ve ekran boyutunun değişmeyeceği yönünde. Her ne kadar Apple’ın son zamanlarda 4 inçten büyük ekranları test ettiği iddia edilse de yeni iPhone’da radikal bir tasarım değişikliği beklenmiyor.

ALTIN RENKLİ iPHONE

Yeni iPhone’a dair yapılan dedikoduların başında altın renkli bir kaplamaya sahip olacağı geliyor. Eğer internete düşen sayısız video ve fotoğraf doğruysa bugüne kadar iPhone’un klasik renkleri olan siyah ve beyaz rengin yanında altın rengi seçeneğini de görebiliriz.

PARMAK İZİ SENSÖRÜ

iPhone’un yeni modelinin giriş düğmesinde (home button) bir parmak izi sensörünün olması bekleniyor. Bu sensör biyometrik veri paylaşımı yapabiliyor. Apple'ın geçtiğimiz sene biyometrik üzerine yoğunlaşan AuthenTec adlı şirketi satın almış olması, bu iddiaları güçlendirmekte. Eğer iddialar doğruysa bu sensörün telefona ekstra güvenlik sağlayacağını söyleyebiliriz.

NFC (Yakın Alan İletişimi)

Uzun zamandır beklenen NFC özelliğinin yeni iPhone’la gelmesi bekleniyor. Eğer bu iddia gerçek olursa iPhone’u bir kredi kartı gibi kullanmak mümkün olacak.

iOS 7

Apple’ın yeni mobil işletim sistemi iOS 7’nin beta sürümü, geçtiğimiz Haziran ayında Apple uygulama geliştiricilerinin denemesi için yayınlanmıştı. 10 Eylül tarihinde iOS 7’nin son halinin artık resmi olarak duyurulması bekleniyor. Yepyeni bir tasarıma sahip olan iOS 7’nin, özellikleri arasında telefon kontrol merkezi, multitasking, gelişmiş fotoğraf çekme özellikleri var.

A7 İŞLEMCİ VE DAHA BÜYÜK PİL

İnternette yayınlanan bazı fotoğraflara bakılırsa yeni iPhone modelinde bir öncekinden yüzde 30 daha hızlı olan A7 işlemci ve biraz daha uzun pil ömrü sağlayan 1600 mAH pil kullanılacak.

iPHONE 5C

Son bir kaç aydır en çok konuşulan konulardan birisi de Apple’ın plastik kaplamalı, daha ucuz bir iPhone modeli çıkaracağı yönünde. Eğer söylentiler doğru çıkarsa bu modelin ekranı retina display kalitesinde olmayacak ve kişisel asistan sistemi Siri yer almayacak. Bir diğer beklenti ise şimdilik iPhone 5C olarak adlandırılan bu modelin yeşil, sarı, mavi gibi değişik renklerde üretileceği yönünde. Apple’ın 10 Eylül’de yapacağı etkinliğin davetiyesinde farklı renklerin yer alması bu iddiayı güçlendiriyor.

VE DİĞER SÖYLENTİLER…

Yeni iPhone’un kamerasının bir öncekine göre biraz daha gelişmiş olması bekleniyor. Ayrıca giriş düğmesinin safir kristalden yapılacağını ve 128 GB’lık yeni bir modelin piyasaya sürüleceğini iddia edenler de var.

Elbette ki tüm bu konuşulanlar şimdilik sadece birer iddia. 10 Eylül akşamı Türkiye saati ile 20.00’da başlayacak olan etkinlikte tüm bu iddiaların ne kadarının doğru olduğunu görmüş olacağız.

San Francisco’da düzenlenecek olan bu etkinlik, sadece özel davetlilerin katılacağı Berlin, Tokyo ve Pekin’deki Apple mağazalarında da eş zamanlı olarak yapılacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Eylül 2013, 12:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte iPhone5S'in özellikleri




Bence yeni gelen sürümlerde uzun pil ömrünü yakalayan marka kazanacaktır. Çünkü artık akıllı sistemler, uygulamalar iyice yaygınlaştı ve bunlara pil yetmez oldu. Çevremde bulunan çoğu insanın ve benim isteğim; uzun pil ömrü.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
iphone5sin, İşte, özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Size Forumlardaki Adminlerin Özellikleri Hesna Komedi ve Mizah 20 20 Eylül 2022 05:01
İşte yeni Türk tipinin özellikleri Feronia Haber Arşivi 0 17 Nisan 2011 15:05