IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2014, 21:54   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone için Skype 5.0 Geliyor




Görüntülü ve Sesli konuşma'da dünyanın en iyi servislerinden olan Skype, Microsoft tarafından satın alınmasının ardından büyük değişim göstermekte. Şimdide iPhone kullanıcıları için Skype uygulamasını baştan sonra değiştirdiğini açıklayan Skype oldukça yeni özellikle ile kısa bir süre sonra iPhone kullanıcılarının beğenisine sunulacak.
Resmi blog üzerinden yapılan açıklamada, iPhone Skype Uygulaması ile ilgili en genel güncellemeyi yayınlamaya hazırlandıklarını belirten Skype yetkilileri bu güncelleme ile ilgili detaylı bilgiler ve yenilikleride paylaştı.
Geçtiğimiz aylarda Android işletim sistemi için uygulamasını genel bir güncelleme ile daha da güçlendiren Skype bu durum karşısında iPhone kullanıcılarını da unutmadı ve sevindirici haberi duyurdu. Skype 5.0 versiyonu olacak olan bu güncellemede oldukça kaliteli grafikler kullanan Skype görsellik açısından kullanıcıları memnun edeceğe benziyor. Hız konusunda da değişiklikler yapan Skype iPhone kullanıcılarının hız konusunda ki şikayetlerini de kaale alarak 5.0 güncellemesinde hız problemini tamamen ortadan kaldırarak 5 kat daha hızlı hale getirdi.
Blog'ta yayınlanan diğer detayları ise yazımızdan takip edebilirsiniz.
+ Skype 5.0 yüklendikten sonra gözünüze çarpacak, hatta hissedebileceğiniz en yeni özelliği çok hızlı olması olacaktır. Çünkü şuanki Skype sürümüne göre tam 5 kat daha hızlı olacaktır.
+ Kullanım sırasında, favoriler, sohbet ve diğer görüşme pencerelerine çok daha hızlı şekilde erişebileceksiniz.
+ Skype kullanıcılarını sevindirecek diğer güzel bir haber ise, farklı cihazlarda hesaplarını kullanan Skype kullanıcıları cihaz değiştirdiklerinde önce kullandıkları hesaptan okumuş oldukları mesajları yeni cihazlarında da okunmuş şekilde göreceklerdir. Ve bu sayede de cihaz değiştirince gereksiz bir çok bildiriden kurtulmuş olacaksınız.
+ Daha kolay grup konuşmaları vaad eden Skype 5.0, kullanıcıların toplu sohbetlerini daha hızlı ve donma sorunu olmadan yapabileceklerini duyurdu.
Bunun gibi bir kaç önemli güncellemeyi yapan Skype 5.0 kısa bir süre sonra iPhone kullanıcılarının kullanımına sunulacaktır. Skype konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kullanıcıları memnun etmek için bu çalışmayı yaptıklarını ve gelen tüm şikayetleri değerlendirdikten sonra böyle bir güncelleme çıkardıklarını duyurdu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
50, geliyor, icin, iphone, skype


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MX Skype Recorder v4.1.0 - Skype İle Yaptığınız görüşmelerinizi Kayıt Edin Hasanx Bilgisayar Donanımı 0 19 Nisan 2009 10:42
iPhone, Çin için geliyor Dilara Apple 0 26 Mart 2009 12:59
Msn,Icq.Skype çöp artık ooVoo Geliyor Julw Güvenlik Açıkları 0 23 Eylül 2007 02:55