IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2014, 04:20   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone 6'ya kimler geçecek?




iPhone 5 kullananlar, 6'ya geçecek mi? Peki Windows ya da Android kullananların niyeti ne?

Araştırma firması Survata tarafından düzenlenen yeni bir ankete göre, en büyük dört mobil platform arasında, Windows Phone kullanıcılarının Apple'ın yeni iPhone 6'sına geçiş yapma olasılığı en düşük olan grup olduğu ortaya çıktı.

Anket, geleneksel olmayan bir yöntem ile yapılmış durumda. Basit olarak bu anketin düzenlendiği sistem şöyle: Survata tarafından çeşitli internet sitelerinin kullanıcılarına bir anket karşılığı bu sitelerde bulunan "özel içeriklere" ulaşım imkanı tanındı. Her ne kadar sonuçlar oldukça yakın olsa da, Windows Phone kullanıcıları kendilerini en sadık kullanıcı grubu olarak bir kez daha kanıtladılar.

BlackBerry kullanıcılarının yüzde 6'sı büyük ihtimal ile iPhone 6'ya geçiş yapacaklarını söylerken, bu oran Android kullanıcılarında yüzde 5'e düştü ve Windows Phone kullanıcılarının sadece yüzde 3'ü bu düşüncede olduklarını belirttiler.

Anketin kendisi Survata tarafından düzenlenmiş olsa da, anketi gerçekte hazırlayan kişi, teknoloji danışmanı Chris Matyszcyk idi. Bu anketin hazırlanma sebebi ise, Apple'ın yeni ürününün tahmini popülerliğini ölçmek idi. Ankete sadece 889 katılımcı dahil oldu ama en belirgin sonuç iPhone 5 - 5S - 5C kullanıcılarından geldi. iPhone 5 kullanıcılarının yüzde 36'dan fazlası, iPhone 6'ya geçiş yapmayı planladıklarını söylediler.

Windows Phone kullanıcılarının sadakat anlamında birinci gelmeleri, Microsoft için oldukça iyi bir haber. Sürekli olarak mobil ve tablet tabanlı tekliflerini geliştirmeye çalışan Microsoft, 2014'ün Nisan ve Temmuz ayları arasında akıllı telefon kullanıcı sayısında bir artış yaşamıştı. 41MP Lumia 1020'nin potansiyel varisinin söylentileri ile beraber de, Microsoft'un rekabetçi akıllı telefon marketinde kendine daha iyi bir yeri garantilemek istediğini söylemek mümkün. Ancak belki de bu anketin Microsoft için en önemli sonucu, Apple'ın tanıtımından sonra kullanıcı tabanlarını kaybetmekten korkmalarına gerek olmadığının kanıtlanmış olması olabilir...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6ya, gececek, iphone, kimler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eminim Ki Böyle Toplu Görmediniz :D:D Kimler Var Kimler :D :D Ein Komik Loglar 27 08 Kasım 2010 14:19
Kimler Geldi.. Kimler Geçti.. - Cem Adrian Yorumuyla` Hesna Aşk ve Sevgi Köşesi 0 31 Ekim 2009 14:32