IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2020, 13:03   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Apple Artık Resmi Bir TikTok Hesabına Sahip




Apple, sosyal medya hesaplarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, son dönemlerin en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok'ta kendisi için resmi bir hesap oluşturdu. Oluşturulan hesap, şu an için boş ve çok az kişi tarafından takip ediliyor.
ABD merkezli teknoloji devi Apple, bugün tüketicilere onlarca ürünle hizmet veriyor. Teknoloji tutkunları, Apple tarafından üretilen akıllı telefonların yanı sıra tablet ve diğer tüketici elektroniği grubu ürünlerini yakından takip ediyorlar. Apple, piyasaya sürdüğü teknolojik ürünlerin reklamlarını ise daha çok interneti kullanarak, sosyal medya ya da diğer çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştiriyor.

Zaman zaman sizlerle paylaştığımız haberlerimizde, Apple'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlardan bahsediyoruz. Şimdi hesaplara, yeni bir platform daha eklenmiş gibi görünüyor. Apple, son dönemlerin en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok'ta kendisine resmi bir hesap açtı. Apple bundan sonra; Instagram, Facebook ve YouTube'un yanı sıra TikTok'ta da paylaşım yapacak.

Apple'ın TikTok hesabından şu ana kadar herhangi bir paylaşım yapılmadı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple tarafından açılan TikTok hesabından şu ana kadar herhangi bir paylaşım yapılmadı. Ayrıca Apple, resmi TikTok hesabından herhangi bir kişi ya da kurumu da takip etmedi ve herhangi birisinin paylaşımını beğenmedi. Ancak şirket, önümüzdeki günlerde bu platform üzerinden de paylaşımlarına başlayacak ve ürün tanıtımlarını, TikTok üzerinden de paylaşacak gibi görünüyor.

Apple'ın TikTok üzerinden oluşturduğu resmi hesaba "@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" kullanıcı adıyla ulaşılabiliyor. Görünüşe göre tüketiciler, Apple'ın TikTok hesabını henüz tam anlamıyla keşfedebilmiş durumda değiller. Çünkü Apple'ın TikTok hesabı, şu an için çok az kişi tarafından takip ediliyor. Ancak Apple, TikTok'ta paylaşım yapmaya başladıktan sonra bu hesabın popülaritesinin yükselmesi ve daha çok kullanıcı tarafından takip edilmesi bekleniyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
apple artık resmi bir tiktok hesabına sahip


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apple Analisti Kuo Açıkladı: 2020 iPhone'ları 5G'ye Sahip BLueMooN Apple 0 29 Temmuz 2019 09:39
Google ve Apple'dan TikTok kararı Allecra Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 17 Nisan 2019 13:30
Hindistan, Google ve Apple’ın TikTok’u Yasaklamasını İstiyor BLueMooN Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 1 16 Nisan 2019 15:39
Apple Watch ne kadarlık bir maliyete sahip? Baby İnternet Dünyasından Haberler 0 05 Mayıs 2015 14:52
Apple 8600GT’ye Sahip MBP Tamir Programını Uzattı Ocean Mac OS 0 09 Temmuz 2010 12:27