IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2020, 11:04   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Apple, Mayıs Ayında Mağazalarının Bir Bölümünü Yeniden Açmayı Planlıyor




COVID-19’a karşı en fazla mücadele veren teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, aynı zamanda salgından en fazla etkilenen firmaların da başında geliyor. Apple'ın perakende bölümünden sorumlu başkan yardımcısı Deidre O'Brien, mayıs ayında çok sayıda Apple Store’u yeniden açmayı planladıklarını söyledi.
Geçtiğimiz mart ayında yaptığı açıklamada, koronavirüs salgının tedarik zincirini bozması ve iPhone talebini azaltması nedeniyle 2020’nin ikinci çeyreğinde gelir hedefine ulaşamacağını bildiren Apple, son olarak iPhone 12’nin seri üretimini de bir ay geciktirmek zorunda kalmıştı.

Salgının yayılmasını engellemek adına bir dizi tedbir alan şirket, Çin dışındaki 458 mağazasının tamamını kapatmış, Apple Park dahil dünya çapındaki diğer ofislerinde de evden çalışma modeline geçmişti.

Apple, koronavirüs tedbirleri kapsamında Çin dışındaki 458 mağazasının tamamını kapatmıştı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mart ayında şirketin perakende bölümünden sorumlu başkan yardımcısı Deidre O'Brien, Apple'ın nisan ayının ilk yarısında dünya çapındaki bazı mağazaları açmayı planladığını söylemişti. Şirket, bu açıklamanın ardından sadece Güney Kore’de bir mağazayı açtı. Bunun dışında yeniden kepenk kaldıran hiçbir App Store bulunmuyor.

Bloomberg’in aktardığı bilgilere göre O'Brien, Apple çalışanlarına gönderdiği haftalık bilgilendirme videosunda, "Salgının gidişatını her yerde analiz etmeye devam ediyoruz ve mayıs ayında çok daha fazla mağaza açacağımızı umuyoruz” ifadelerini kullandı. Şirketin hangi bölgelerdeki mağazaları yeniden açacağı ise şimdilik bilinmiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu arada MacRumors, Apple’a yakın bir kaynağa dayandırarak yaptığı haberde, ABD’li teknoloji devinin haziran ayının ortasına kadar Kuzey Amerika'daki pek çok mağazayı açmayı hedeflediğini aktardı. ABD'deki bazı eyaletler sosyal izolasyon kurallarını gevşetmeye ve işletmelerin yeniden açılmasına izin vermeye başlarken, bazı eyaletler ise uygulanan tedbirlerin değişmeden devam etmesine karar verdi.

Şu anda, Çin anakarası dışında tüm Apple mağazaları (Güney Kore’deki bir mağaza hariç), 14 Mart’tan bu yana kapalı. O tarihten beri kullanıcılara internet ve telefon üzerinden destek sağlayan Cupertinolu şirket, kısa vadede rutinine dönmeyi ve dünya çapındaki mağazalarını açmayı umuyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
apple, mayıs ayında mağazalarının bir bölümünü yeniden açmayı planlıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apple iPhone 6S üretimini azaltmayı planlıyor. ArsenLupen Apple 1 09 Ocak 2016 18:01
Mayıs Ayında Bahçe Bakımı Numune Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 24 Şubat 2015 10:20
ABD'de Cumhuriyetçiler Obama'ya dava açmayı planlıyor Seth Haber Arşivi 0 31 Temmuz 2014 12:49
BİLİM VE TEKNOLOJİ : Apple iTunes mağazasını Android’e Getirmeyi planlıyor FLoZoF Bilim Dünyasından Son Haberler 0 23 Mart 2014 02:07