IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2018, 12:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aldatıldıysanız Bu Hatalara Düşmeyin!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Kuşkusuz ki tüm ilişkilerde duygusal bağ çok büyük bir önem taşır. Cinsel aldatma çiftlerin arasındaki duygusal bağa zarar verir ve bu durumun duygusal aldatmadan bağımsız olduğu kesinlikle düşünülemez. Aldatılma durumu yaşanılan ilişkilerde çiftler hızla birbirlerinden uzaklaşırlar ve aldatılan tarafın depresyona girmesine sebep olur. Aldatılan kişi büyük bir öfke duyar, kendisinin sevilmeye layık olmadığını ve değersiz olduğunu hisseder. Hatta misilleme bile yapabilir. Bedelini ise ne yazık ki çoğu zaman varsa çocuklar öder. Cinsel zevklerin ardında koşan bireyler ne yazık ki henüz olgunluğa ulaşmamış kişilerdir ve mutlu olmadıkları gibi çevrelerindekileri de mutlu edemezler. İlişkiler yalnızca cinsel birlikteliklerden oluşmasa da kutsal bir yönü olduğunu da unutmamak gerekir. Onu elinizde tutabilmek adına değişmek
Geçmişte genel itibari ile aldatmalarda erkek aldatabilir anlayışı hâkim olsa da son dönemlerde özellikle eğitim seviyesinin artması ile birlikte artık kadınların birçoğu bu düşünceden uzaklaşmakta ve aldatılmayı eskisi gibi kabul etmemektedir.
İlişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını ya da aşılamayacak bir sorun olmadığını düşünen kadınlar birden bire aldatıldıkları gerçeği ile karşılaştıklarında tam olarak sağlı düşünemez ve birbirinden farklı hatalar yapmaya başlar. İşte aldatılan kadınların yapmaması gereken hatalar…

Kendinizi suçlamak
Aldatılmanın kendi suçunuz olduğunu düşünüyorsanız ilk bilmeniz gereken nokta ilişki de iki tarafında aynı ölçüde çabalaması gerektiğidir. Kendiniz ve yaşantınız ile alakalı birkaç şeyi değiştirmek için çabalamanızda herhangi bir sakınca yok ancak bunu asla başkasını mutlu edebilmek adına yapmamanız gerektiğini unutmamanız gerekir.

Onun değişeceğini düşünmek
Kadınların birçoğu partnerlerinin yaptıklarının bir hata olduğunu düşünür ve onu değiştirebileceklerine inanırlar. Ancak bu oldukça yanlış bir düşüncedir çünkü ne yazık ki kimsenin kimseyi değiştirme gücü yoktur. Birinin değişim göstermesi için söz konusu değişimi kendisinin istiyor olması gerekir.

Araştırma yapmak
Aldatıldığından şüphe duyan kadınların birçoğu gizlice araştırmalar yapmaya ve en ufak detayları kurcalamaya başlar. Bu çok büyük bir yanlıştır. Sevgilinizi suçlamaya başlamadan önce bu durumdan emin olmanız gerekir. Enerjinizi her küçük detayı araştırmak için harcamanız psikolojik olarak bir çıkmaza girmenize neden olur.


Bir daha tekrarının olmayacağını düşünmek
Aldatılan kadınların birçoğu genel olarak yaşadıkları bu durumun bir kerelik bir hata olduğuna inanırlar ve tüm kırgınlıklarına rağmen sevgililerini affetmeyi tercih ederler. Şayet sevgiliniz ya da eşiniz size bir kerelik bir şey olduğunu belirtti ve sizde onu affetme kararı verdiyseniz emin olmanız gereken durum onun gerçekten yaptığından pişman olduğu ve size karşı hala sevgi beslediğidir. Bu nedenle onu affetmeden önce bu durumları dikkatlice değerlendirmeye özen gösterin.

İkinci kadını suçlamak
Gerçekten o kadın başka bir kadına ait olan erkeği çalmış bir suçlu olabilir fakat unutmamanız gereken şey tek başına suçlu olmadığıdır. Sizinle inişli çıkışlı da olsa ilişki yaşayan kim? Bir erkek aldatmayı tercih ettiğinde onu vahşi cazibesi ile bir şeytanı andıran kadın mı ayartmış oluyor? Bu tarz bir düşünceye sahipseniz ilk olarak bu fikri aklınızdan atın! Hiçbir aldatma asla tek taraflı olmaz. Aklınızda, kalbinizde ve vicdanınızda yalnızca o kadını suçlayarak sevgili ya da eşinizi temize çıkarmaya uğraşmanın. Bunun yerine sevdiğiniz insanın ilişkinize nasıl bir leke getirdiğine odaklanın ve unutmayın eşiniz sizi o kadınla aldatmasaydı büyük bir ihtimalle başka bir kadınla aldatacaktı. Çünkü sadakatsiz insan aldatır ve suçun en büyüğü ne yazık ki kendi sevgilinizde.

Yaşantınızı ona göre ayarlamak
Birçok kadın yalnız kalmaktan korku duyduğu için aldatıldığı halde eşiyle ya da sevgilisi ile kalmayı sürdürmektedir. Tüm hayallerinden vazgeçerler ve yalnızca hayatlarındaki erkeği mutlu etmek adına yaşamaya başlarlar. Bu çok büyük bir hatadır ve bir erkeği elde etmenin yolu asla hayatınızı ona göre değiştirmek değildir.

Çocuk yapmak
Bu bir aldatılmanın ardından yapılabilecek en büyük hatalardan biridir. Kadınların bazıları eşlerini yanlarında tutabilmek adına hamile kalıp bebek yapmaya karar verirler. Kendiniz ya da ilişkiniz tam olarak hazır olmadan asla çocuk yapmamanız gerektiğini unutmayın. Bu oldukça bencilce bir hareket olur ve asla eşinizin sizinle istediği için kalacağı anlamına da gelmez.
Ayrıca ne yazık ki işin aslında aldatmanın herhangi bir özrü yoktur. Aldatan erkek de olsa kadın da olsa bu ne sizi ne de ilişkinizi hak etmediği anlamını taşır ve ne yazık ki bir kere aldatan kişinin bunu yeniden yapma ihtimali sandığınızdan çok daha yüksektir. Siz her ne kadar onu aldatırsanız aldatın ilişkinizin ilerleyen günlerinde birçok farklı detay sevdiğiniz kişinin yapmış olduğu bu hatayı size hatırlatacak ve siz sürekli olarak kendi kendinize mahkemeler yapmak zorunda kalacaksınız.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Haziran 2018, 13:31   #2
Çevrimiçi
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aldatıldıysanız Bu Hatalara Düşmeyin!




İkinci şans kimseye mutluluk vermez asla, noktayı koyup önüne bakmak gerek.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aldatmak, aldatılmak, hatalar, suçlamak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gür Kaşlar İçin Bu Hatalara Düşmeyin! PySSyCaT Makyajın Püf Noktaları 0 04 Kasım 2016 22:59
Ev taşınırken bu hatalara dikkat Violent Ev Dekorasyonu 0 07 Nisan 2014 20:07
Aldatıldıysanız neler yapabilirsiniz Rhytia Aşk ve İlişkiler 0 02 Mart 2014 19:16
Scrıptakı hatalara yardım... DunYa mIRC Scripting Sorunları 2 09 Aralık 2010 21:20
Scrıptakı hatalara yardım... DunYa mIRC Scripting Sorunları 3 09 Aralık 2010 21:04