IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2021, 11:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beni sevdiğini söylüyor ama




Beni sevdiğini söylüyor ama….

Beni seviyor biliyorum, zaten sevdiğini de söylüyor ama beni çok kırıyor, ben aramazsam aramıyor, sürekli bağırıyor, hiç ilgilenmiyor, ne söylesem alay ediyor….


Beni sevdiğini söylüyor ama….


Yukarıdaki cümlelerden size tanıdık gelen oldu mu? Bazen kendimize dışarıdan bakmayı beceremeyiz. Daha doğrusu bakarız da, göremeyiz! Belki siz de sevildiğinizi sandığınız bir ilişkinin içinde çırpınıp duruyorsunuzdur.

SEVİLDİĞİNİZİ SANDIĞINIZ bölümünü vurguluyorum çünkü insan sevildiğine inanmaya meyillidir. Birini severseniz veya SEVDİĞİNİZİ SANIRSINIZ, doğal olarak onun tarafından sevilmek istersiniz. İşte o istem halleri, karşımızdakine inanama isteğini de beraberinde getirir.

Sizin ona yaptıklarınızın onda birini size yapmayan birinin, sizi sevdiği fikrine kapılmak için tek geçerli bahaneniz; onun “seni seviyorum” demesidir. Hatta bazen onu bile demez!

Birini sevmek sadece söylenerek yapılan bir eylem midir? “Seni seviyorum” diyen herkesin sizi sevdiğine inanmamanız için yüz binlerce neden olabilir ama inanmanız için tek sebep davranışlarıdır.

İşin aslı, birinin sizi sevip sevmemsinden daha önemlisi, sizin kendinizi sevmenizdir! Bu cümle şu anda size çok klişe gelebilir. Haklısınız! Ben de duyduğumda çoğu zaman altı boş ve doldurulamamış, havada kalmış bir kişisel gelişim demagojisi gibi algılarım. Ancak bunu anlamlandırmak ve daha ötesinde anlamak sizin işiniz!

Eğer sevildiğinizi sandığınız ama karşı tarafın sizi mutsuz ettiği bir ilişki yaşıyorsanız ve inatla yaşamaya, çaba göstermeye devam ediyorsanız; emin olacağınız şey kendinizi sevmiyor olduğunuzdur.

Şimdi birisi gelse, elinde bıçakla sizi tehdit etse, bıçağı karnınıza dayasa ve hatta ucunu biraz batırsa, oradan kaçmaz, uzaklaşmaz mısınız? Elbette kaçarsınız! Peki, kalbinizin tam ortasına hançerler sokup, bir de içinde çevirip duran birinden kaçmayıp, hatta göğsünüzü daha da açıp, biraz daha sapla ve çevir demenin anlamı nedir? Sevilmek mi?

Tek taraflı emek verilen, çaba sarf edilen ve susup, acı çekilerek devam edilen ilişkilerde, sizi sevdiğini söyleyerek sizden faklı biçimlerde faydalanan bir alıcı mevcuttur. Aldığının ne olduğu hiç önemli değil! Birisi tarafından sevildiği için hiç sevmediği insanlarla ilişkisini sürdüren, yalnız kalmamak için onu çok seven ama tahammül edemediği kişilerle birlikte olan ve doğal olarak onu aşağılayan, kötü davranan veya ilgisiz olan pek çok insan tanıyorum.

Kendinizi sevmek, kendinizi kandırmamak demektir! Sevildiğinizi hissetmediğiniz bir ilişkiye kanmak isteği, sizin sorununuzdur. Karşınızdakiyle o ilişkiye devam etmek, sizin tercihinizdir. Kendinizi sevmek, neden o ilişkinin içinde çırpındığınızı, enden terk etmediğinizi, neden bu kötü davranışlara maruz kaldığınızı ve neden bunları kabul ettiğinizi kendinize itiraf edecek gücü bulmaktır.

Kendinizi sevin olur mu? Tabii becerebiliyorsanız!

__________________
Son pişmanlık rakının yanında meze olur ✌
..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Ocak 2022, 19:06   #2
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beni sevdiğini söylüyor ama




Emeğine sağLık paylaşım için tşkLer...

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Ocak 2022, 04:24   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beni sevdiğini söylüyor ama




Sozler bos, herkes sozler
Davranislar sevgiyi belli eder

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
beni sevdiğini söylüyor ama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Yeniden Fatih Nikahına Beni Çağır Sevgilim Şarkısını Kim Söylüyor ? PySSyCaT Dizi ve Film Müzikleri 0 08 Mart 2016 14:58
Kiralık Aşk 36.Bölümde Çalan Aşk Beni Öldürdün Sen Aşk Şarkısını Kim Söylüyor PySSyCaT Dizi ve Film Müzikleri 0 08 Mart 2016 13:45
Beni sevdiğini ikna et kendine eLLya Aşk ve Sevgi Köşesi 0 10 Eylül 2013 18:55
Beni Sevdiğini Biliyorsun - Cecily Von Ziegesar xena Ne Okumalıyım? 0 30 Aralık 2012 15:26
Beni Sevdiğini Söyle Sevda Amatör Şairler 4 23 Ekim 2011 20:03