IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2022, 21:37   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gerçek Ruh Eşini Bulma Rehberi




Hayatınızda ruh eşinizi bulmak bu kadar kolay olmamıştı. Bu basit kuralı anlayıp takip ederseniz, hayat boyu sürecek bir ortak bulma yetkisine sahip olursunuz. Ruh eşinizi bulmak ve onu elinizde tutmak için birkaç yol vardır.
Bunlar 5 yol da şöyledir;
1. Eşinizde ne istediğinizi açıkça belirtin
Her "başarısız" ilişki size ideal partnerinizde ne istediğiniz hakkında ipucu vermiştir. Sorun şu ki, birçok kadın ve erkek pozitif yerine negatif üzerine odaklanıyor. Örneğin, "ilişkiden önce eserini koyan" bir erkeği istemediğinizi söyleyerek, aşktan önce işe koyan bir erkeğe odaklanıyorsunuz ve bu bilinçsizce yanlış bir arzudur.
İyi haber, ne istemediğini biliyorsan, ne istediğini biliyorsun. Sizin hayal gücünüz, evrene tam olarak ne istediğinizi söyleyebilmeniz için, olumlu düşünceleri seçme yeteneğinizde yatar. ("Önceliğe koyan ve koşulsuz olarak beni seven bir adam istiyorum")
Kararınızın pozitif veya negatif olup olmadığını hissedebilmeniz için düşünün. Eğer kendinizi harika hissettiriyorsa, bu olumludur. Eğer kendinizi kötü hissettirirseniz, bu olumsuzdur. Bu kadar basit. Kendinize olumsuz düşünceler düşündüğünüzü düşünüyorsanız, onları ters çevirip pozitife odaklanmaya başlayın. Hemen kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve aşka hâkim olacaksınız.

2. Hayal etmeye devam edin.
Sevgiye hazırsanız, yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri, gün içinde kaybolmanızdır ve mükemmel arkadaşınızı hayal etmektir. İdeal partnerinizi hayal ederken, evren bu görüntüleri hayatınızda neyin yaratacağının göstergesi olarak alır. Hayal gücünüzde, en yüksek idealinizi elde edene kadar istediğiniz ilişkiyi yaratabilir ve geliştirebilirsiniz.
Zihninizde o ideal imaja sahip olduğunuzda, bir gün tekrar yaşamanızı bulana dek tekrar tekrar tekrarlayın. Hayal gücünüzün gücü durdurulamaz ve sevgi hayatınızı değiştirebilir.

3. Kendinize aşık olun.
Kendinize aşık değilseniz başkasının size aşık olmasını bekleyemezsiniz. Kendimizi yargılar veya eleştirirken başkalarını püskürten bir enerji göndeririz. Kendi eleştirimiz potansiyel arkadaşları itecek negatif bir enerjidir. Öte yandan, kendini sevme caziptir ve potansiyel arkadaşları cezbeder. Kendiniz hakkında sevdiğiniz 10 özelliğin bir listesini yapın ve bu listeyi her gün görebileceğiniz bir yere koyun. Kendinize karşı iyi hisler kolayca ürettiği sürece listede ne olduğu önemli değildir.
Kendiniz hakkında sevdiğiniz şeylere ne kadar çok odaklanırsanız, o kadar çok kendinle aşk yaşarsınız. Başkaları da sizi sevecek, çünkü kendilerini seven insanlara yakın olmak çok güzel.

4-Kıskançlığa hayır deyin.
Arzuladığımız ve sahip olmadığımız bir şeyi deneyimleyen birisini gördüğümüzde kıskanmak doğaldır, ancak kıskançlık aslında sevginin size gelmesini önleyecektir. Kıskançlık olumsuz bir duygudur ve arzuladığınızı kovar.
Kıskanç hissetmek yerine hayal edin ve hayaliniz gittikçe yaklaşıyor. Kıskandığınız yerine, gördüğünüz sevgiyi kutlayın ve tanıdığınız tüm sevgi dolu ilişkileri kutsayın. Bu şekilde, evrene ondan bir miktar getirmesini söylüyorsun

5. Pes etmeyin.
Çekim kanununun işe yaramayacağının bir numaralı nedeni, insanların dilemeden önce vazgeçmesidir. Sanki lezzetli bir yemek sipariş edip, sipariş gelmeden önce lokantadan çıkmak gibi bir şey. Emir yola çıktı, ancak artık onunla uyum içinde değilseniz, kaçıracaksınız.
Aşk söz konusu olduğunda, tarihler beklentilerini karşılamadığında hayal kırıklığına geçer ve gerçek aşkın geldiğini gösteren kanıtları görmezler. Hayal kırıklığı ya da hayal kırıklığına uğrama korkusu yüzünden vazgeçtiler, kaçırdıklarını asla bilemedik. Çekim kanunlarının anahtarı, belirli bir şeyi arzuladığınız açıkça belli olduktan sonra, hayatınızda tezahür etmesi gereken sürece kendisinin taahhüt etmesi gerekir..

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Ocak 2022, 19:06   #2
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gerçek Ruh Eşini Bulma Rehberi




Emeğine sağLık paylaşım için tşkLer...

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gerçek ruh eşini bulma rehberi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İş bulma ümidi olmayanların sayısı 1,4 milyonu, gerçek işsizlik 10,2 milyonu aştı Kin_ Haber Arşivi 4 11 Aralık 2020 10:04
İyi kocayı bulma rehberi Feronia Aşk ve İlişkiler 7 06 Ağustos 2020 16:02
Doğru aşkı bulma rehberi Sanem Aşk ve İlişkiler 0 30 Eylül 2018 20:03
Gençlere iş bulma rehberi AftieL Kişisel Gelişim 0 15 Ağustos 2014 17:13
Eşini arayan adamı yıkan gerçek PassioN Haber Arşivi 0 02 Mart 2012 20:53