IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zeytin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2023, 16:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birbirinin Tekrarı Olan Günlerden Sıkıldınız Mı? İşte En Eğlenceli 8 Date Fikri




İlişkiler sürekli aynı dinamikte ilerlediğinde bir süre sonra kopmalar başlar ve partnerler ilişki içindeki odaklarını kaybederler. Buna engel olmak için bazı zamanlarda yeni ve heyecan verici aktiviteler planlamak ilişkiye yeni bir soluk getirebilir. Siz de ilişkinizde klasik buluşmalardan ve birbirinin tekrarı olan günlerden sıkıldınız mı? O zaman doğru yerde olduğunuzu söylemeliyiz! İlişkinize yeni bir dinamik getirecek ve partnerinizle eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak yeni date önerileri ve daha fazlası için size şahane bir liste hazırladık. Romantik, eğlenceli, çılgın ve şaşırtıcı buluşma fikri ve aktivitelerle dolu listemiz sizi çok heyecanlandıracak ve ilişkinize yeni bir soluk getirecek bizden söylemesi! O zaman ne duruyoruz, hadi listeye birlikte bakalım!

1.Birlikte yaz festivaline gidin!

Evet, listemize şahane bir date önerisi ile başlıyoruz! Yaz aylarına yeni giriş yapmışken belki de bu ayların en güzel aktivitelerinden birini partnerinizle deneyimlemek size unutulmaz bir yaz anısı bırakabilir. O zaman hemen en yakın tarihli festival biletlerine bakılsın ve hem müziğin hem de sıcak havanın tadı çıkarılsın! Partnerinizle planladığınız keyifli bir yaz festivali harika bir buluşma fikri olabilir bizden söylemesi!


2. Açık hava tiyatrosu şahane bir date fikri değil mi?

Kış aylarında kapalı sahnelerde seyrettiğimiz ve büyük bir emeğin sonucu olan tiyatro oyunları artık yaz sahnelerine yani açık havaya taşınıyor! Peki sevgilinizle Harbiye’de sıcak esintili havada güzel bir oyun seyretmek keyifli olmaz mıydı? “Evet” cevabını duyar gibiyiz! O zaman vakit kaybetmeden oyun tarihlerine bakılsın ve yerler kapılsın!

3. Müzede bir gün geçirin

Sevgilinizle buluştuğunuzda sadece kahve içmek yerine yapabileceğiniz bir diğer keyifli aktivite ise sanat dolu bir müze gezisi olabilir! Böylece hem romantik hem de keşif dolu bir gün geçirebilirsiniz. Bizim önerimiz Arkeoloji Müzesi olacaktır! Sanatsal geziniz sonrası müzenin Gülhane’ye bakan güzel bahçesinde soğuk bir şeyler içebilir ve geziniz hakkında konuşabilirsiniz.


4. Müzikale gidin

Eğlenceli bir buluşma fikri arayanlara gönül rahatlığıyla önerebileceğimiz bir diğer aktivite ise kesinlikle seyir zevkine doyacağınız müzikaller olabilir! Her yaz sezonunda yenilenen müzikal listesine mutlaka bakmanızı ve rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneriyoruz. Zira koltuklar çok hızlı dolabiliyor! Sevgilinizle eşsiz bir buluşma fikri olan ve oldukça keyif alacağınız bu aktiviteye mutlaka yapılacaklar listenize ekleyin deriz.

5. Evde sushi partisi verin

Kulağa biraz meşakkatli gelse de partnerinizle evde sushi yapımını deneyimlemek hem eğlenceli hem de oldukça yaratıcı bir deneyim olacak bizden söylemesi! Eğer ikiniz de sushi seviyorsanız bu aktiviteyi mutlaka yapılacaklar listenize ekleyin deriz. Üstelik mutfakta birlikte yeni tarifler denemek sizi daha da yakınlaştıracak!


6. Eski ama romantik bir film seyredin

Sıra geldi listede 6. maddemizi açıklamaya! Şimdi size “Old but gold” bir önerimiz olacak! Keyifli ve sakin bir date fikri olarak romantik ve kült bir film seyretmek mükemmel bir aktivite önerisi olabilir. 60’lı yıllardan bir aşk filmi seçin ve mısırlarınızı hazırlayın! Evinden çıkmadan keyifli bir aktivite önerisi arayanlar bu maddeyi not edebilir.

7. Yeni bir lezzet rotası keşfedin

“Kalbe giden yol mideden geçer” demiş eskiler! O zaman yepyeni bir lezzet rotası oluşturmak ve tadılmayan lezzetleri partnerinizle denemek şahane bir buluşma önerisi olabilir. Hadi bugün yeni bir restoran keşfedin ve menüden yeni bir şey deneyin! Belki de yeni favorinizle tanışmak üzeresiniz, kim bilir! Sevgilinizle yeni lezzet rotası oluşturmak ve farklı tatlar denemek eğlenceli bir date fikri olabilir!


8. Ufak bir kaçamak! Şehir dışı seyahati planlayın

Date önerisi listemizde son olarak heyecan verici bir buluşma arayan çiftler için bir önerimiz olacak! Hemen valizler toplansın çünkü yeni rota oluşturuluyor! Yaşadığınız şehre yakın yerlere kısa süreli bir araba seyahati planlayabilir ya da yakın bir ülkeye iki günlük bir gezi planı yapabilirsiniz! Seyahat detayları tamamen size kalmış! Yeni bir yer ve yeni bir gökyüzü her zaman iyi gelir, bizden söylemesi!

listelist.com

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu tür saldırılara karşı bir fikri olan var mı? Fr33 mIRC Scripting Sorunları 43 29 Eylül 2010 15:04
Halkın Fikri ve Tayyip Efendinin Fikri ReiS Serbest Kürsü 2 15 Kasım 2009 21:47
Bu konu hakkında fikri olan varmı? sohbetsevgi Unreal IRCd 8 30 Eylül 2008 12:18