IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2023, 16:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Partnerinizin belli etmese de sizi yargıladığı 9 davranış




İlişkiniz güzel gitse de zaman zaman sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz. Eğer bunun sebebi birbirinizi yargılamaksa, bu ayrılmanıza yol açabilir. İşte partnerinizin sizi gizlice yargıladığı 9 davranış...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1- TELEFON KULLANIMI
Günümüzde ilişkilerde en büyük sorunlardan biri telefonla geçirilen vakittir. Eğer siz de partnerinizle vakit geçirmek yerine telefonunuzla uğraşıyor ve onu dinlemiyorsanız ya da onun mesajlarına cevap vermek yerine oyun oynuyorsanız onu rahatsız ediyor olabilirsiniz.


2- KİŞİSEL BAKIM RUTİNİ
İnsanların partnerlerini yargıladığı en yaygın alanlardan biri kişisel bakım rutinleridir. Çünkü kişisel bakımına daha çok özen gösteren taraf, diğerinin kendisine dikkat etmediğini düşünür. Diğer taraf ise bunu gösteriş olarak adlandırıp partnerini yargılayabilir.


3- İŞ AHLAKI
Bazı insanlar işlerini öncelik sıralaması olarak daha yukarılarda tutar. Ancak bu durum partneriniz için aynı şekilde olmayabilir. Bu nedenle ilişkinize sağlıklı bir şekilde devam edebilmek için bakış açılarınıza saygılı olmalısınız.

4- KENDİNİZİ ÖDÜLLENDİRMEK
Bir iş yaparken motivasyonunuzu arttırmak için kendinizi ödüllendirmeyi seviyor olabilirsiniz. Ancak partneriniz sizle aynı düşüncede olmayabilir. Bu da sizi yargılamasına neden olabilir.


5- ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ
Çiftler, ilişki dışında kiminle vakit geçirdikleri konusunda birbirlerini yargılar. Ancak bu konuda dozajı arttırmak ve durumu kıskançlık boyutuna getirmek ilişkinizin için tehlike çanlarının çalmasına sebep olabilir.

6- ALKOL TÜKETİMİ
Siz alkol kullanıyorsunuz ancak partnerinizi bunu onaylamıyorsa sizi yargılayabilir. Ya da siz onun alkol tüketmemesini garipseyebilirsiniz. Bu da zaman içinde sıkıntı yaşamanıza sebep olacaktır. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız birbirinizin hayat tarzına saygı duymak için çaba göstermelisiniz.


7- ÇATIŞMAKTAN KAÇINMAK
Bazı insanlar meselelerle yüzleşmek yerine işleri akışına bırakmayı veya görmezden gelmeyi tercih edebilir. Bazıları da meseleyi o an tartışarak çözmek ister. Eğer bu konuda partnerinizle farklı düşüncelere sahipseniz birbirinizi fark etmeden yargılıyor olabilirsiniz.


8- SORUMLULUKTAN KAÇINMAK
Herkesin hayatın ona getirdiği bir çok sorumluluğu vardır. Ancak bazıları bu sorumlulukları minimumda tutmak ister. İşte sizin ya da partnerinizin bu tutumda olması karşı tarafın sizi içten içe yargılamasına neden olabilir.

9- MADDİYAT
Para, herhangi bir ilişkideki en büyük anlaşmazlık noktalarından biridir, bu nedenle partnerinizin finansal davranışınızı gizlice yargılaması şaşırtıcı değildir. Çiftler, birbirlerini çoğu zaman düşünmeden para harcadığı ya da herhangi bir satın alma işlemi yapmadan önce çok uzun süre düşündüğü için yargılar. Her iki durumda çatışmalara sebep olabilir.

Tüm bunlarla mücadele etmek için meseleleri doğrudan ele alabilir, partnerinize karşı dürüst olabilirsiniz.

ntv

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Partnerinizin sürekli oyun oynaması sizi rahatsız eder mi? Beatrice IF Soruyor 10 25 Temmuz 2022 01:45
Skandal görüntü! Ağır ceza mahkemesi hakimi, yargıladığı sanıkla içki masasında NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 13 Ağustos 2021 16:06
Polislere "İlla sizi vurmak mı lazım?" demişti! Cezası belli oldu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 04 Haziran 2021 22:07
Partnerinizin Giyimine Karışırmısınız ? See IF Anketler 50 12 Kasım 2019 05:15
“Yakınım, Dostum” Dediklerinizin Aslında Sizi Kıskandığını Gösteren 7 Davranış Hesna Aşk ve İlişkiler 5 25 Ağustos 2018 17:11