IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian
  • 1 Post By Violent

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2014, 14:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Sevgili Neden Arkadaş Kalmak İster




Duygularınız ne olursa olsun, böyle bir durumda bilmeniz gereken ilk şey, eski sevgilinizin sizinle neden arkadaş kalmak istemesidir. Bu sizin düşündüğünüz kadar masumca bir sebep olmayabilir.

Hala eski sevgilinizi seviyorsanız, arkadaş kalmanız durumunda kendinizi üzülmeye ve yıpranmaya hazırlamanız gerekir, sizin duygularınız bitmiş ama hala karşı tarafın size hisleri varsa, bu durumda da ona ümit vererek başınıza dert açıyor olabilirsiniz.
Arkadaş kalmanız, sizin açınızdan iyi bir fikir olsun veya olmasın; Tatsız olaylar yaşamamanız için, karşı tarafın arkadaş kalmak istemesinin altında yatabilecek sebepleri anlamanız ve dikkatli olmanız gerekir.

Eski sevgiliniz acaba size karşı dürüst mü? Size nispet yapmak veya sizden intikam almak için mi arkadaş kalmak istiyor? Sizi yedekte mi tutmak istiyor? Yoksa size hala değer veriyor mu? İşte size bu soruların cevabını bulabilmeniz için, size bazı sebepler sunduk:

Nazik Olmak İstiyor

En zararsız sebep belki de, karşı tarafın nazik olmak ve ilişkiyi medeni bir yolla bitirmek istemesinden dolayı arkadaş kalalım demesidir. Zaten bu kararı verirken çok zorlanmış, sizi kırdığı için suçluluk duygusu altında ezilmiştir. Bundan dolayı kendinizi iyi hissetmeniz için arkadaş kalma yoluna nazikçe başvurmuştur. Eğer size ‘’Sen çok iyi bir insansın, seni kaybetmek istemiyorum’’ gibi cümleler kuruyorsa anlayın ki sebep budur.

Hayatını Kolaylaştırmak İstiyor

Eski sevgilinizin arkadaş kalmak istemesinin bir diğer nedeni, bu durumun kendi hayatını kolaylaştıracağını düşünmesidir. Bu durumda hala birlikte takılacak, aynı yerlere gidecek ve aynı şeyleri yapacaksınız. Yani, onun için bir şey değişmeyecek ama sizin onu kızdırmanızı, kıskandırmanızı, başka birini bulmanızı engellemiş olacak. Özet olarak siz ona iyi davranmaya devam edeceksiniz, sorun çıkarmayacaksınız, o da sizin hayatınızı kontrol altında tutacak. Sakın kanmayın!

Hala Sizi Seviyor

Arkadaş kalmak istemesindeki en duygusal sebep, hala sizi seviyor olmasıdır. Belki ayrılalı çok zaman olmuştur ve siz, eski sevgilinizin arkadaş kalmak istemesini, sonunda ayrılığı kabullenmesi olarak görüyor olabilirsiniz. Kendinize gelin! Bu aslında sizi geri istediğine dair bir işarettir. Şunu anlamalısınız ki kızmış ve üzülmüş eski sevgilinizin, sizi geri istediğinin farkına varması ve sizinle iletişime geçmesi biraz zaman alacaktır.

Bütün Kapıları Kapatmak İstemiyor

Bir diğer sebep, eski sevgilinizin diğer seçenekleri değerlendirip, başarılı olamadığı takdirde size geri dönebilmesi için kapıları açık bırakmak istemesidir. Yani kısacası hep elinin altında olmanızı sağlamak için sizi hayatından çıkarmak istemez. Buradaki en tehlikeli durum, onun aslında geri dönemeye niyeti olmadığı halde sizi seks için kullanmasıdır. Eğer sizinle flört etmeye devam ediyorsa, anlayın ki amacı ona olan ilginizi devam ettirmek olacaktır. Dikkatli olun!

Bencillik Yapıyor

Belki de en acımasız sebep bu olabilir. Artık sizinle olmak istemiyordur ama sizin başka birini bulup hayatınızı devam ettireceğiniz fikrini de kabullenemiyordur. Bencilliği yüzünden sizin ondan daha iyi birini bulmanızı kesinlikle istemez ve bundan dolayı arkadaş kalma bahanesiyle arkanızdan iş çevirerek, başaklarıyla görüşmenizi engeller.
Görüyorsunuz ki, eski sevgilinizin arkadaş kalmak istemesinin birçok sebebi olabilir. Siz, siz olun, bu sebebi anlamaya çalışın. Arkadaş kalmak zorunda olduğunuzu belirten bir kural yok! Arkadaş kalmamak demek, düşman olmak demek de değil! Medeni iki insan gibi hayatlarınıza devam edip, karşılaştığınız zamanlarda sohbet edebilirsiniz.

(Alıntı)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Şubat 2014, 14:53   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Sevgili Neden Arkadaş Kalmak İster




Kapıyı kapatmak istemez tabi baktı kimseyi bulamıyacak açık kapı kalsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Şubat 2014, 15:53   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Sevgili Neden Arkadaş Kalmak İster




Kesinlikle !!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
arkadaŞ, eski, kalmak, neden, sevgili, İster


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevmek Yürek İster SevgiLi.. Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 22 Eylül 2010 18:00
Arkadaş.. Dost.. Sevgili.. Hayal Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 02 Temmuz 2010 20:15
Sevmek Yürek İster Sevgili by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Ocak 2010 23:44
Arkadaş , Dost , Sevgili .. ReMEMBeR Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 03 Temmuz 2006 16:20