IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2014, 17:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstediğiniz erkeği elde etmenin yolları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Vücut dilinizi kullanarak ve kendinizi doğru ifade ederek, beğendiğiniz erkeği tavlamanız çok kolay.

Heyecanlı bir macera mı arıyorsunuz? Yoksa istediğiniz ciddi bir ilişki mi? İstediğiniz nasıl bir ilişki olursa olsun bir gerçek var: Önce o erkeği elde etmelisiniz. Gözümüze kestirdiğiniz erkekle sözlü iletişime geçmeden önce vücut dilimizle iletişime geçiyoruz. Hareketlerinizin vücut dilinde ne anlama geldiğini bilirseniz, karşınızdaki kişiye ulaşmanız, kendinizi ifade etmeniz çok daha kolay olabilir.


dı.
Göz teması kurun

İlk bakış çok önemli. Karşınızdaki kişinin gözlerine odaklanın ve birkaç kalp atışı boyunca gözlerinizi çekmeyin. Omuzlarınızı dikleştirin, göğüslerinizi ön plana çıkarın. Başınızı ve gövdenizi hoşlandığınız kişiye doğru hafifçe çevirin.

Farkına varmadan karşınızdaki kişi gövdesini size doğru çevirir, omuzlarını dikleştirir ve başını hafifçe öne eğerse doğru yoldasınız demektir.

Hafifçe gülümseyin

Gözlerinizi hafifçe kısarak onu baştan aşağı süzün. Eğer gördükleriniz hoşunuza gidiyorsa tekrar göz teması kurun ve mutlaka gülümseyin. Ama gözlerinizi tamamen üzerine odaklamayın, daha duygusal ve muzip bir ifadeyle bakın. Bakışlarınızı arada kaçırın, sonra yine göz göze gelin. Bilimsel araştırmalara göre çok uzun bakışlar rahatsız edici etki yaratıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

Karşınızdaki kişi birkaç saniye içinde daha dik durmaya, bakışlarınıza ve gülümsemenize karşılık vermeye başlıyorsa, onu avuçlarınızın içine almaya başladınız demektir.

Mesafeli davranın

Arkadaşlarınızla beraber bulunduğunuz bir ortamda, biriyle yakınlaşmaya çalışacaksanız, arkadaşlarınızla aranıza biraz mesafe koyun. Arkadaş grubu içerisinde çılgınca eğlenen, gürültülü kahkahalar atan kadınlar erkekleri korkutuyor. Tek başınıza tuvalete ya da içki almaya bara yönelin. Böylece baş başa konuşma şansı yakalayabilirsiniz.

İlk adımı atın

Erkekler başlangıçta bizim düşündüğümüz kadar ayrıntılı ve derin analiz yapmıyor. Psikologlar ilk adımda, erkeğin tamamen kadının kendisine olan ilgisine odaklandığını söylüyor. Abartılı bir girişe gerek yok, ısınma turlarını tamamladıktan sonra tüm tatlılığınızla bir "merhaba" demenizden daha güzel ve doğru bir başlangıç olamaz.

Ses tonunuza dikkat edin

Daha çekici bir ses tonu için tane tane konuşun ve sesinizi biraz alçak tutun. Birkaç saniye gözlerinizi kaçırmadan karşınızdaki erkeğin gözlerinin içine bakın. Cesaret vermek için gülümseyin. Aranızdaki buzları kırdıktan sonra her şeyi akışına bırakın. Her ne kadar size o teslim olduysa da, sizi tavlayan oymuş gibi davranıp kendisini zafer kazanmış hissetmesine izin verin.

Fiziksel yakınlık kurun

İlgi duyduğunuz kişiye fiziksel olarak da yakınlık sağlamaya çalışın. Tabii abartmamak şartıyla. Yanına 50 santimetreden daha çok yaklaşmanıza izin veriyorsa kazandınız demektir! Çünkü böylece bir insanın kendisini hoşlanmadığı insanlardan korumak için ördüğü duvarı aşmış oluyorsunuz.

Buluşma ayarlayın

Karşınızdaki erkekten çok hoşlandınız mı? O zaman bu, yeniden görüşmek istediğiniz anlamına gelir. Hemen bir randevu ayarlamalısınız. Bunu kolaylaştırmak içinse, o sıralar vizyona yeni girmiş bir filmden söz açın. O filmi ne kadar izlemek istediğinizden bahsedebilir, yeni açılan bir restorana henüz gidememiş olduğunuzdan yakınabilir ya da gidip hayran kaldığınız bir sergiyi ikinci kez görmek istediğinizden bahsedebilirsiniz.

Sonuç çıkarın

Eğer sizin ortaya koyduğunuz buluşma fırsatının üstüne gitmediyse, sizinle aynı fikirde olmadığı sonucunu çıkarabilirsiniz. Buluşma isteğinde tek taraf olarak kaldıysanız, havanızı hiç bozmadan "İyi akşamlar, belki başka bir zaman görüşürüz" diyerek yanından ayrılın. Geceyi, bir buluşma ayarlamasanız bile telefon numarası değiş tokuşu yaparak tamamlayabilirseniz de güzel. Hem bu şekilde sizi ulaşılmaz göreceğinden daha çok merakını uyandırırsınız. Tabii, sizi hiç aramama ihtimali de var. Ama bu duruma da olumlu yanından bakabilirsiniz. Eğer sözleşseydiniz de belli ki bu, kısa ve tatsız bir buluşmadan öteye gidemeyecekti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, elde, erkeği, etmenin, sevgi, tavlamak, yolları, İstediğiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeği 15 günde Elde Etmek. xena Ah Erkekler 10 06 Ağustos 2014 15:26
İstediğiniz Kişiyi Elde Etmenin Sırrı N999 Ah Kadınlar 0 18 Şubat 2012 15:26
İnsan ilişkilerinde kendine güven ve güç elde etmenin yolları Nickolas Serbest Kürsü 0 02 Mart 2011 12:33
Erkeği aşık etmenin 10 yolu Dilara Ah Kadınlar 1 04 Temmuz 2010 13:05
Erkeği Elde Tutmanın Yolları... Kralice Ah Erkekler 0 13 Mayıs 2008 13:42