IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2014, 17:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgilinize asla söylememeniz gerekenler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Farkında olmadan kurduğumuz bazı cümleler bazen partnerimizi kırar ve ilişkimize zarar verir.

Hepimiz zaman zaman düşünmeden konuşabiliriz. Ancak düşünmeden kurduğumuz bu cümleler partnerimizi kırar ve ilişkimize zarar verebilir. Partnerinizle konuşurken yanlış anlaşılmalara ve kırgınlıklara sebep olmamak ve kendimizi doğru ifade edebilmek için cümleleri dikkatli seçmemiz önemli.

İşte ilişkinizde sorun yaşamamak ve yanlış anlaşılmamak için partnerinize söylememeniz gerekenler...

Vücudunu eleştirmeyin

Genelde kadınlar vücudunu dert ediyor gibi görünse de işin aslı böyle değil. Erkekler de vücutlarının eleştirilmesinden oldukça rahatsız. Partneriniz kilo almış ya da yaşlanmaya başlamış olabilir, kendinizi onun yerine koyup bunları gerçek olsa bile duymak ister misiniz bir düşünün. O zaman onun da bunları duymak istemediğinden emin olabilirsiniz.


Terk etmekle tehdit etmeyin

Ufak bir hatasında bile onu terk etmekle, ilişkiyi bitirmekle tehdit etmeniz size sadece yakın zamanda, sorunlu bir ayrılık getirir. Eğer ilişkinizi gerçekten bitirmeyi düşünmüyorsanız, bunu bir silah olarak kullanmayı bırakın.


Başarısız olacağını söylemeyin

Partneriniz bir hayalin peşinden gidiyor ve size bu anlamsız geliyorsa, bu düşüncenizi ona söylememelisiniz. Böyle zamanlarda partnerinize olan inancınızı asla kaybetmemenizi öneririz. Kendinizi engelleyemiyor ve başarısız olacağını yine de düşünüyorsanız, bunu ona söylemenize hiç gerek yok. Çünkü erkekler için hayatlarındaki kadının ona inandığını bilmek çok önemli.


Ondan daha çok kazandığınızı söylemeyin

Her erkek hayatındaki kadının ondan daha çok para kazanmasını sorun yapabilir. Sizin bunu sorun yapıp ona sık sık hatırlatmanızsa çok daha kötü sonuçlar doğurabilir. Eğer partnerinizin soğuk ve gergin tavırlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız, bu konudaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız en iyisi.


Arkadaşlarının davranışlarından şikayet etmeyin

Partnerinize arkadaşlarının size kaba davrandığını ya da sizi rahatsız eden tavırlarının olduğunu söylemeyin. Bu, sadece ilişkinizde sıkıntıya neden olur. Çoğu erkek, arkadaşlarının gayet normal davrandığını ve sizin alınganlık yaptığınızı düşünür. Bu konuda ısrarcı olursanız, partneriniz en fazla arkadaşlarıyla konuşabilir. Bu konuşmada arkadaşları, sizin yanlış anladığınızı iddia ederse, zor duruma düşebilirsiniz. Bu yüzden en doğrusu onlara her zaman kibar bir şekilde yaklaşmanız ve mesafeli durmanız.


Geçmişteki sadakatsizliklerinizden bahsetmeyin

Yıllar önce ilişkilerinizde yaptığınız yanlışları yani gençlik hatalarını ne olursa olsun kendinizde saklayın. Eski ilişkilerinizden birinde yaşadığınız sadakat problemini ya da aldatma hikayenizi partnerinizle paylaşmanız hiç doğru değil. Bu sadece onun size daha az güvenmesine ve ilişkinizde problemlerin yaşanmasına neden olur. Hata yaptığınızı kabul edin, bundan ders çıkarın ve bu konuda partnerinizle konuşmayın.


Beğendiğiniz insanlardan bahsetmeyin

Mükemmel bir ilişki yaşasanız bile başka erkekleri çekici bulmanız normal. Peki partnerinizin beğendiği bir kadını anlatması ya da göstermesi sizin için sinir bozucu değil mi? Öyleyse siz de birinden etkilendiğinizde, bunu partnerinize söylemeyin. Onu kıskandırmak için bile olsa yapmayın. Çünkü bu kıskançlığa değil sadece sinir bozukluğuna yol açar.

Arkadaşınızın sevgilisini aldattığını söylemeyin

Erkek arkadaşınızın bunu duyduğu andaki ilk düşüncesi arkadaşınızla beraber taktikler geliştirdiğiniz ya da sizin de onu aldattığınız olur. Boş yere suçlanmak istemiyorsanız bu bilgiyi kendinize saklamanız en iyisi. Hatta bizim tavsiyemiz genel olarak, partnerinizle arkadaşlarınız hakkında çok fazla bilgi paylaşmamanız, özellikle de yanlışlarını. Çünkü bir süre sonra arkadaşlarınızın yanlışları için suçlanan kişi siz olabilirsiniz.

Eski sevgililerinizin sayısını asla söylemeyin

Her ne kadar insanların birbirlerini geçmişleriyle yargılamaları yanlış olsa da bunu hepimiz yapıyoruz. Kadınlar için partnerinin daha öne hayatına giren kadınlarla yaşadığı duygusallık önemliyken, erkekler için kadınların eski sevgililerinin sayısı önemli. Verdiğiniz sayı kaç olursa olsun onu rahatsız edecek, unutmayın! O yüzden en iyisi "birkaç kişi" gibi ifadelerle durumu geçiştirmek. Bu konuda çok üstünüze gelirse sayıyı azaltın. Ufak bir yalan, sorunlu bir ilişkiden çok daha iyi bir seçenek.

Annesi hakkında kötü konuşmayın

Eşinizin ya da erkek arkadaşınızın annesinden hoşlanmıyor olabilirsiniz. Size kötü davrabilir ve sinirlerinizi bozabilir. Hatta partnerinizin de annesiyle arasının kötü olduğunu görebilirsiniz. Ancak her koşulda onun annesi hakkında söyleyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Çünkü erkeklerin hayatında anneleri her zaman büyük bir öneme sahip. Partneriniz annesi hakkında söyleyeceğiniz tek bir kötü cümleyi bile uzun zaman unutamaz.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
asla, asla yapmayın, aşk, gerekenler, sevgi, sevgilinize, söylememeniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir kadına söylememeniz gereken şeyler Rhytia Ah Erkekler 0 26 Şubat 2014 21:22
Hamile bir kadına söylememeniz gerekenler Violent Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Mayıs 2013 18:24
İlişkide Asla Yapılmaması Gerekenler Rhytia Aşk ve İlişkiler 0 25 Mayıs 2012 21:20
İşsiz Kocanıza Yüksek Sesle Söylememeniz Gereken Şeyler efLatun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 10 Aralık 2011 23:10