IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pazar sabahı yalanları




Kadınlar bir cumartesi gecesi çıktığı erkekle birlikte olduktan sonra genellikle görüşmeye devam edeceğini, hatta bunun bir ilişkiye döneceğini umar. Erkek içinse durum bambaşkadır. Güzel bir gece geçirmiştir. Aklında ilişki falan yoktur, her şey burada kalmalıdır. Ama bunu anlatması, kadının kendisini değersiz hissetmesine yol açacaktır. İşin aslı, erkekler bu durumda çeşitli yalanlara başvurur. Peki nedir o yalanlar?
BEN SENİ ARARIM
“Yeniden görüşecek miyiz?” sorusuna verilen en klasik cevaptır. Hatta şöyle devam edebilir: “Tabii ben de seni görmek isterim ama bu aralar çok yoğunum. Müsait olduğumda ben seni mutlaka ararım...” Elbette aramayacaktır.

*

AŞKA İNANMIYORUM

Sabah kalkar kalkmaz “Aşk hakkında ne düşünüyorsun?” diye sorar, kadının vereceği cevap ne olursa olsun kendisi “Aşka inanmıyorum” diyerek noktayı koyar. Aslında şunu söylemektedir: “Denk gelirsek yine birlikte olalım ama aşk diyerek beni kendinden soğutma...”

*

YENİ BİR İLİŞKİDEN ÇIKTIM

Bu, “Benden uzak dur, ilişki falan bekleme” demektir. Büyük olasılıkla o ilişkiyi süsleyip ne kadar zor şeyler yaşadığından söz edecek ve sonra “Bana biraz süre ver” diyecektir.

*

KİMSEYE GÜVENMİYORUM

Bir önceki ilişkisinde aldatıldığını anlatacak, hiçbir kadına güvenmediğini söyleyecektir. Evet aldatılmış olabilir ama erkek dünyasında işler öyle yürümüyor. Erkeğin ilişkiye başlaması için ‘güven’ önemli bir kriter değil.

*

BEN İLİŞKİ YÜRÜTEMİYORUM

Bu da “Çok denedim ama olmadı” erkeklerinin söylemidir. Doğrudur, bir ilişki yürütemiyordur çünkü bir ilişki yürütmek için çaba göstermek istemiyordur. Gösterse, ilişkinin kralını yaşayacaktır kuşkusuz.

*

SEN ÇOK DÜZGÜN BİRİSİN

Yalanın önde gideni... Bir gece önce sizi tavlamak için türlü şebeklik yapan o erkek gitmiş, yerine güya sizi sizden daha fazla düşünen ve aslında “Ben sana layık değilim” demeye çalışan bir erkek gelmiştir. “Sen çok düzgün birisin” diyerek “Ben senin istediğin özelliklere sahip biri değilim” demeye getirmektedir.

*

KAFAM ÇOK KARIŞIK

Klasiğin de klasiği bir yalan. “Bu aralar hiç kimseye yoğunlaşamıyorum. Kafam çok karışık. Bir ilişkim olsun mu olmasın mı, onu bile bilmiyorum” diye devam edecektir. Aslında kafası çok nettir. O, her gece başka bir kadınla hayatını geçirmeye devam edecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşka inanmıyorum, kafa karışıklığı, pazar, sabahı, yalanlar, yalanları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayram sabahı PKK mezarlığı Seth Haber Arşivi 0 05 Ekim 2014 10:04
Düğün Sabahı Elysian Evlilik Hazırlıkları 5 04 Ağustos 2014 10:40
Ertesi gün sabahı. Mara Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Aralık 2010 22:37