IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Luthien

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2014, 18:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir erkekle nasıl konuşma başlatılır?




Bir erkekle nasıl konuşma başlatılır?

Bu yazımız hoş bir erkekle karşılaştığında onunla konuşmaya nasıl başlayacağını bilemeyenler için. Bir erkekle konuşma başlatmanın yolları.

Bir konu hakkında görüşlerini alın

En son aldığı albümü sorun ya da hangi barda daha iyi vakit geçirdiğini... İzlemeyi düşündüğünüz filmle ilgili yorumlarını alın. Bir erkeğe bir konu hakkındaki fikrini sormak, onu konuşmaya dahil etmenizi ve onunla iletişim kurmanızı sağlar.

Onun tavsiyelerini alırken kendi görüşlerinizi de açıklayın ve daha çok ortak nokta yakalamaya çalışın.

Bulunduğunuz ortamla ilgili konuşun

Rahat bir konuşma için bulunduğunuz ortam çok önemli. Konuşmanın sınırlarını genişletmek için bulunduğunuz ortamın ne kadar güzel olduğu ya da ne kadar dolu olduğu ile ilgili karşınızdaki erkeğe yorumlar yapabilirsiniz.

Bulunduğunuz ortam kalabalıksa ve duygularınızdan yeteri kadar eminseniz, biraz temiz hava almayı ve yürümeyi teklif edin, böylece onunla gerçekten konuşabilirsiniz.

Küçük iltifatlarla ortamı ısıtın

Bir erkeğe iltifat yağdırmaya gerek yok, ama ona ne kadar çekici olduğunu ya da merak uyandırıcı olduğunu söylemek, ondan tatlı bir gülümseme koparmayı garanti eder. Onunla sakalları ya da hoş ayakkabılarıyla ilgili konuşabilirsiniz, kim birkaç iltifat duymaktan hoşlanmaz ki!

Okuduğu kitapla ilgili yorumlar yapın

Kitap okuyorsa, dikkatini çekmek için elindeki kitapla ilgili bir şey söyleyebilirsiniz. Kitapçıda ya da kütüphanede tanıştıysanız, bu özellikle daha etkili olur. Onun favori kitaplarını henüz okumamışsanız, yorum yapmamanızı tavsiye ederiz. Ama ona sorular sorabilirsiniz. Okumak için ne kadar hevesli görünürseniz, o da sizinle diyalog kurmak için o kadar hevesli olacak.

Ondan küçük iyilikler isteyin

Saati sormak ya da yer tarifi almak bir erkekle konuşma başlatmak için oldukça sıradan görünüyor ama etkili olduğunu da kabul etmeliyiz. Karşınızdaki utangaç biriyse, onu gevşetmenin en kolay yollarından biri küçük iyilikler istemek oluyor. Cesaretinizi toplayın, hoşlandığınız kişiye doğru yürüyün ve ortama uygun küçük bir iyilik rica edin.

Kıyafeti üzerinden bir konu açın

Tanışmak istediğiniz erkek, kendi hakkında ipucu veren bir gömlek ya da tişört giyiyorsa, kıyafetine yorum yaparak bir konuşma başlatabilirsiniz. Ona üzerindeki gömlekten yola çıkarak eskilerle ilgili sorular sorabilirsiniz. Örneğin sevdiği 90’lı yılların müzik grupları hakkında... Ya da gittiği üniversitenin amblemini taşıyan tişörtünden yola çıkarak derslerini, akademisyenlerini sorun. Oldukça makul bir konu başlatma tekniği, değil mi?

Bir kahve kaçamağı teklif edin

Hoşlandığınız kişiyle aynı ofiste çalışıyorsanız, neden onu bir kahve içmeye davet etmiyorsunuz? Böylelikle ufak bir kahve molası verebilir, ona iş hakkında sorular sorarak konuşmaya başlayabilirsiniz. Uygun zamanı yakalarsanız, teklifinizin reddedilme ihtimali çok az.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlatılır, bîr, erkekle, konuşma, nasıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıskanç Erkekle Nasıl Baş Edilir? aŁmiηa Ah Erkekler 4 02 Ağustos 2012 02:26
'Dengesiz' Bir Erkekle Nasıl Başa Çıkılır? Sue Ah Kadınlar 0 04 Temmuz 2012 18:22
Dengesiz bir erkekle nasıl başa çıkmalı? Dilara Ah Kadınlar 1 02 Nisan 2009 18:13