IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2015, 12:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çok sevdiğimden değil zor sevdiğimden





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sevgi mi, aşk mı, alışkanlık mı? Sizce hangisi?

Sevdiğimizi sandığımız kişiler aslında sadece alışkanlıklarımızdır. Küçücük bir kıvılcımla ateş alan yüreklerimiz aniden tutuşuverir. Engel olunamaz bir yola gireriz. Severiz.... Ya da sevildiğimizi zannederiz. Kimi zaman karşılıklı kimi zaman platonik. Ama severiz işte. Sorgulamadan, bıkmadan, usanmadan, umarsızca severiz. Derken günler günleri kovalar, aylar geçer, yıllar su gibi kar gider. Fakat fark etmeyiz olanı biteni. Sevmişiz ya birini o yeter de artar bize. Başladığı o ilk günü sevginin, notlar alır kenara köşeye hep hatırlanmasını ümit ederiz. Tanıştığımız o ilk gün, ilk buluşma, ilk yemek, ilk öpücük, ilk tatil... Bir kadının gözüyle bakılırsa bunlara gerçekten yadsınamaz derecede önemlidirler. Şayet bu sayılanlardan dörtte birini hatırlayan bir erkek varsa işte o "Romantik" tir.
Herkesin söyledi değildir bizi mutlu eden ya da yıkan. Ondan duyduğumuzdur mühim olan. Sevdik mi yalan dolan aramayız arkasında. Aşk bir bedende üç günlük müdür yoksa bir ömürlük mü tatmadan asla anlamayız. Her gün etrafa saçtığımız o gülücükler aniden kayboluverir bazen. Bazen hayatın sona erdiğini, yaşamanın bir manası olmadığını haykırır içten içe ruhlarımız. Bazen tek çıkış yoludur kaçıp gitmek, bazen umutsuzluğa açlığa direnircesine direnmek. Ama bazen gururunu ayaklar altına alacak kadar kafa tutarsınız her şeye. Bazense eğilir başlar, takılır kelepçeler. O an değişmeyen tek bir şey vardır aslında: Verilen savaş kendiniz için değil adına sevgi dediğiniz alışkanlığınız içindir. Günübirlik yaşananlar ve yaşayanlar bu kategoriye girmez. Çünkü bir şeyin alışkanlık haline gelebilmesi zaman alır.
Birine hayatımız boyunca yaşadıklarımız içerisinde en değerli yanımızı lütuf ediyorsak ve gerçekten kalpten inanıyorsak, o bunu hakediyor demektir. İster bir saniyede alınsın bu karar ister beş yılda. Önemli olan, süreci aşktan sevgiye çevirebilmektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cok, değil, sevdiğimden, zor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yağmur Yağsa Kış Değil Mi? Kişi Halini Bilse Hoş Değil Mi? PySSyCaT Atasözleri ve Deyimler 0 01 Ekim 2014 23:11
Bayram değil, seyran değil Kral bizi niye öpsün? Lilith IF Ekstra 2 27 Mart 2013 00:09