IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2015, 13:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ciddi İlişkiden Korkan Erkekler




Erkekler ilişkilerinde yaşadıkları travmaları kadınlara göre çok daha derin yaşıyorlar. Birçoğunuz bu düşünceye karşı çıksanız da genelde olan gerçek bu. Erkekler yaşadıkları duyguları anlatmakta zorlandıklarından yaşadıkları bütün sorunları kendi içlerinde yaşıyorlar. Kendi dünyalarında geçirdikleri bu travma ve şoklar onları daha kötü bir durumun içine sürüklüyor. Ciddi ilişkileri kötü bir şekilde sonuçlandığında başka bir ilişkiye geçme süreleri çok uzun sürebiliyor. Yeni bir ilişkiye olan güvenlerini tamamen yitirmiş oluyorlar. Erkeklerin içlerinde bulundukları bu zor süreçten onları kurtaracak olan kadınların ise dikkat etmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor…



Erkekler birlikte oldukları kadınları terk ettikleri veya aldattıklarında inanılmaz derecede duygusuz oldukları durumlar olur. Fakat bu durum tam tersi şekilde yaşandığında ise derin duygusal travmalar yaşayabiliyorlar. Yani sevdikleri kadınlar tarafından terk edilen veya aldatılan erkekler içlerinde yaşadıkları duygusal patlamalar nedeniyle zor süreçlerle karşı karşıya kalabiliyorlar.


Kadınların birçoğunda olduğu gibi erkeklerde geçirdikleri kötü ilişkilerin ardından ciddi ilişkilere, uzun süreli birlikteliğe ve evliliklere olan inançlarını tamamen kaybediyor ve artık kimseye güvenemez oluyorlar. Çevrelerinde onlara ilgi gösteren kadınları sade arkadaş olarak görüyor bu durumun dışında bir durumla karşılaştıklarında ise bir anda kendilerini o kadınlardan soyutluyorlar. Erkeklerin gösterdikleri bu ürkek davranışlar karşısında ise kadınların onlara karşı son derece temkinli yaklaşmaları gerekiyor.


İster aldatılmış olsun ister terk edilmiş olsun isterse de sebepsiz bir şekilde ciddi bir ilişkiden korkuyor olsun size ilgili davranan bir erkekle karşılaştığınızda ilk olarak kendinizi iyi bir arkadaş olarak tanıtmanız gerekiyor. Bu ilk zamanlarda onunla sevgili olma düşüncelerinizi bir kenara bırakın. Çünkü onun ihtiyacı olan tek şey ona iyi davranan bir kadınla güzel vakit geçirebilmek. Siz de onun bu ihtiyacını göz önünde bulundurup erkeğinizi ürkütmeden onu kendinize bağlamanız gerekiyor.


Tanıştığınız erkeğe karşı inat edip ciddi ilişki yönünde dayatmalarda bulunursanız emin olun elinizdekini kaçırırsınız. Bunun yerine onunla olabildiğince çok zaman geçirerek onu kendinize alıştırmanız gerekiyor. Erkeklerin bir kadına bağlanmalarının altında o kadınlara alışmaları yatıyor. Sizinle geçirdiği zamanlarda mutlu olan bir erkek her fırsatta sizi düşünür hale gelecektir. Yalnız kaldığı zamanlarda aklına ilk siz geleceksiniz. Sabah akşam sizinle birlikte olmak isteyecek ve sizinle mutlu olmanın hayallerini kuracaktır. Bu düşüncelerde sevdiğiniz erkekte ister istemez bir ilişkinin temellerini oluşturacaktır.


Ciddi ilişkilere karşı bir fobisi bulunan fakat size karşı “sadece saf duygular besleyen erkekleri” elinizde tutmak için kesinlikle onun yanında ciddi ilişkilerden bahsetmemeniz ve onun güzel vakit geçirdiği en yakın arkadaşı olmanız gerekiyor. En azından bir sürelik…



obsesyonizt

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ciddi, erkekler, korkan, İlişkiden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınları İlişkiden Soğutan Nedenler N999 Ah Kadınlar 0 21 Nisan 2012 00:22
Nikâhsız İlişkiden Bebeği Olan AKP'li Kim? Western Haber Arşivi 2 19 Mayıs 2011 21:22
Erkekler Kendilerinden Korkan Kadınları Severler ! aŁmiηa Ah Erkekler 0 22 Mart 2011 17:24
Ciddi ciddi donla haber sunuyorlar Süslü Esrarengiz Olaylar 0 12 Aralık 2010 21:43