IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 3 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2018, 14:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nişanlandıktan Sonra Karşılaşacağınız 7 Klişe Durum




Nişanlandıktan sonra gelin ve damat adayı bir sonraki adım olan düğün üzerine plan yapmayı düşlüyor olabilirsiniz. Ancak öncelikle nişan haberini verdiğiniz insanların anlamsız sorularına cevaplar hazırlamak zorundasınız. Eğer bu aşamayı akıl sağlığınızı koruyup geçebilirseniz düğüne hazırlanmaya başlayabilirsiniz

1- “BRAVO, ALKIŞ!”

Şimdiye kadar hayatınızda bir çok başarıya imza atmış olabilirsiniz. İnanın hiç biri nişanlanmanız kadar önemli olamaz. Kazandığınız bir ödül ya da terfi için almadığınız kadar tebrik alırsınız. Tabii uzun ilişkinizin sonunda size evlenme teklif etmeyi akıl edebilmiş nişanlınız da iyi bir tebriği hakeder.

2- “YÜZÜĞÜNE BAKAYIM”

Sevgiliniz size gönlünüzden kopan küçük bir şey ya da tam tersi olayın altını çizen kocaman bir şey almış olabilir. Bu yüzük ikinizin arasında çok özel bir anlam taşısa da çevreniz için üzerine yorum yapılacak en önemli objedir. Bu nedenle yüzüğünüze gelecek yorumlara hazır olun.


3- “DÜĞÜNE HAZIR MISIN?”

Biraz kilonuz mu var ya da sarkık mısınız? Yandınız. Herkes ama herkes size hangi egzersizlerle forma gireceğinizi anlatmaya başlayacak. Çünkü hayatınızın en önemli gününde olduğunuz biri gibi görünmek istemezsiniz herhalde!?


4- “TARİH BELLİ OLDU MU?”

Siz küçük bir aile grubu arasında nişanı aradan çıkarmış olabilirsiniz ama düğün tarihini etrafa ne zaman duyuracaksınız bunu planlamış olmalısınız. Daha Hayriye Teyze’nin küçük oğlunun kız kardeşine haber vereceksiniz. Belli olsun o tarih lütfen bir an önce.


5- “ÇEYİZİN HAZIR MI?”

Nişanlandığınıza göre çeyiziniz de hazırdır herhalde. Mesela dünyanın parasını verip sadece 1 defa kullanacağınız 810 parça yemek takımınızı ya da kullanmaya kıyamayacağınız için senelerce kenarda saklayacağınız kristallerinizi aldınız mı? İşte bunlar hep evlilik.


6- “ÇİFT SOYİSMİ Mİ KULLANACAKSIN?”

Kariyerli, modern bir kadın olarak eşinizin soyadını alıp almayacağınız herkes tarafından büyük bir merak konusudur. Eğer henüz bu konu üzerine düşünmediyseniz hemen düşünüp kararınızı verin. Cevabınıza göre her türlü eleştiri ve yoruma açık olmak için de kendinizi hazırlayın.

7- “ÇOCUK YAPMAYI PLANLIYOR MUSUNUZ VE ÇOCUKTAN SONRA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK MİSİN?” Daha düğünü planlamadınız, gelinliğin altına nasıl bir ayakkabı giyineceğinizi bilmiyorsunuz ama önünüzdeki birkaç yılın planını şimdi hemen yapıp, herkese açıklamalısınız. Çünkü, bunları planlanmadan nişanlanmış olamazsınız herhalde!


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evlilik hazırlıkları, nişanlılık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir klişe s-n. Rüzgar Amatör Şairler 2 13 Aralık 2014 01:11
Hollywood'un Klişe Afişleri. Düş Fotoğraf Kulübü 0 31 Ekim 2013 12:02
Ya Sonra ? Ne Yaparım Senden Sonra ? Biten İlişkinin Ardından Toparlanma Süreci Liaaa Ruh Sağlığı 0 23 Ekim 2012 03:34
En Klişe 10 Kavga Çıkarma Bahaneleri Afrodit Ah Kadınlar 0 12 Kasım 2010 00:57