IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2018, 12:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgiliniz İle Yapabileceğiniz Keyifli Ve Ucuz Aktiviteler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Siz de sevgiliniz ya da eşiniz ile yapabileceğiniz hem keyifli hem de masrafsız aktiviteler arıyorsanız bu yazımıza mutlaka göz gezdirin. Sizin için hem pahalı olmayan hem de çok eğleneceğinizi düşündüğümüz aktiviteleri bir araya getirdik.

İşte sevgiliniz ile yapabileceğiniz hem ucuz hem de eğlenceli şeyler
Biraz masraflarımızı azaltalım da tasarruf edelim diyerek vaktinizi evde mi geçiriyorsunuz? Yalnızca sevgiliniz ile keyifli bir gezinti yapmak için gereksinimlerinizi ikinci plana mı atıyorsunuz? Hiç boşuna sıkılmayın çünkü bu yazımız sayesinde para harcamanıza gerek kalmadan eğlenmenin keyifli yollarını öğrenebilirsiniz.

* Yeni yemek ve tatlı tariflerini deneyin;
İnternet siteleri ya da yemek kitapları aracılığı ile dünyanın birçok farklı bölgesine ait yeni tariflere ulaşabilir arasından dilediklerinizi seçerek partneriniz ile mutfakta keyifli saatler geçirebilirsiniz. Birlikte yeni şeyler hazırlamak ve tatmak ikiniz için de çok keyifli olacaktır.

* Evinizde oyun geceleri düzenleyin;
Erkek arkadaşınız ya da eşiniz ile evinizde iki kişilik ve keyifli bir oyun oynamaya ne dersiniz? Örneğin Twister gibi iki kişilik oynanabilen ve aslında farklı bir ön sevişme şekline dönüşebilen bir oyundan kim keyif almaz ki?

* Latin gecesi hazırlayın;
Örneği akşam yemeği için tako hazırlayabilirsiniz. Tarifini internetten kolaylıkla bulabileceğiniz ve marketten rahatlıkla alabileceğiniz malzemeler ile tako hazırlayarak evinizde küçük ve samimi bir Latin gecesi düzenleyebilirsiniz. Takonun yanında bir de kalp atışlarınızın hızlanmasına yardımcı olacak Latin şarkılar tercih ettiniz mi tadından yenmez bir gece geçirmenin keyfini sonuna dek yaşayabilirsiniz.

* Video oyunlarını deneyin;
Birbirinize yeni video oyunları öğretebilirsiniz. Örneğin siz eski bilgisayar oyunlarını o ise PlayStation’un yeni nesil erkeksi oyunlarını gösterebilir. Ancak oyun oynamaya başlamadan mutlaka seksi bir iddiaya girin. Örneğin kazanan mum ışığında banyo ya da vücut masajı hak etsin.

* Evde karaokeye ne dersiniz;

Günümüzde hemen herkesin karaokeden internet, uydu alıcısı ya da dvd gibi her evde olan platformlar aracılığı ile karaoke yapabildiğini düşünürsek neden sevgiliniz ya da eşiniz ile evde karaoke partisi düzenlemeyesiniz ki? Sevdiğiniz birkaç arkadaşınızı evinize davet ederek sevdiğiniz şarkılar eşliğinde oldukça keyifli bir karaoke gecesi düzenleyebilirsiniz.

* Buz pistine gidin;
Kaymayı bilseniz de bilmeseniz de buz pistinde birlikte zaman geçirmek ikiniz için de oldukça eğlenceli olacaktır. Onunla el ele kaymak ya da birlikte yerlerde yuvarlanmak hem oldukça kahkaha dolu hem de romantizm kokan bir gün geçirmenizde size yardımcı olacaktır.

* Otellerdense keyifli bir yazlık ev kiralayın;
Tatil denildiğinde pek çok kimsenin aklına ultra her şey dahil lüks oteller geliyor olsa da siz bu klişeden kurtularak hem daha az maliyete sahip hem de daha sıcak ve samimi dakikalar geçirebileceğiniz keyifli bir yazlık ev kiralamayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede tam gün otellere tıkılıp kalmaktansa gittiğiniz yer de bisiklet sürmenin, doğa yürüyüşleri yapmanın ya da sahil kenarında ateş yakmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

* Lunapark ya da oyun parkına gidin;
Çocuklar gibi eğlenmek adına lunaparka ya da oyun parklarına gidebilirsiniz. Birbirinden keyifli oyuncaklara binerek ve aktivitelere katılarak enerjinizi atabilir, sevgilinizle çocukluğunuza geri dönmenin tadını çıkarabilirsiniz.

* Kahvaltınızı dışarıda yapın;
Sabah erken kalkarak kendinize küçük bir piknik sepeti hazırlayın. Sepetinizi bisikletinize ya da arabanıza koyarak ister bir deniz ya da göl kenarına isterseniz de park ya da piknik alanına giderek temiz hava da birlikte kahvaltı etmenin tadını çıkarın.

* Doğa yürüyüşlerine çıkın;
Sırt çantanızı alarak sevgiliniz ile doğanın muhteşem güzellikleri arasında yürüyüş yapın. Hem doğanın size hazırladığı portreleri aratmayacak güzellikte doğa manzaralarına şahit olabilir hem de temiz hava ile beden ve beyninizi yenilemenin huzurunu yaşayabilirsiniz.

* Birlikte çiçek ekin;
Sevgiliniz ile beraber bahçenize ya da balkonunuza koymak üzere saksılarınıza çiçek ekmeye ne dersiniz? Genel itibari ile çok kaotik yaşamlar süreriz. İşimizin biri biter diğer başlar ve gün sonunda oldukça yorgun ve bitkin hissederiz. Bu da kuşkusuz ki moralimizi de olumsuz olarak etkiler. İşte, bu gibi durumlarda çiçek ekerek toprakla uğraşmak en keyifli aktivitelerden biridir. Toprakla uğraşmak hem negatif enerjinizden arınmanıza yardımcı olur hem de sevdiğiniz kişi ile ortak bir çiçek ekerek büyütmek paylaşımlarınızın artmasını sağlar.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Haziran 2018, 13:34   #2
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgiliniz İle Yapabileceğiniz Keyifli Ve Ucuz Aktiviteler




İçlerin de güzel aktiviteler de var 1602 TL ile mümkün olmayacak şeyler de sunulmuş, konunun içeriğinde hiç para harcamadan yapılacak şeyler demiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
parasız yapılabilecek aktivite mi var sanki.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
eglenmek, sevgili ile yapılabilecek aktviteler, tasarruf etmek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zihinsel Gelişim Özellikleri Yapılabilecek Aktiviteler Desmont Aile Evlilik ve Çocuklar 0 14 Aralık 2014 11:21
2-3 yaş çocuklarda zeka geliştirici aktiviteler xena Aile Evlilik ve Çocuklar 0 19 Eylül 2014 21:33
Bebeğin zekasını geliştiren aktiviteler nelerdir Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 20 Şubat 2013 22:52
Bebeğinizin Zekasını Geliştirici Aktiviteler Liaaa Çocuk Sağlığı 0 18 Ağustos 2012 15:00
Çocuk Gelişimini Destekleyen Aktiviteler Lucifer Ruh Sağlığı 0 05 Aralık 2011 03:17