IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2018, 14:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk Buluşmada Ne Giyilir?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Her zaman “ilk buluşmada ne giyilir?” sorusu, heyecanlı bireyler tarafından sorulmakta. Elbette makalemiz içinde bu konunun yanıtını vereceğiz ama değineceğimiz birkaç konu daha var!
İlk buluşma! Belki de yıllarca mücadele ettiniz, hoşlandığınız kadınla en sonunda bir buluşma ayarladınız… Sakin olun! Bu buluşma çok ama çok önemli; mahvetmek istemezsiniz. İlk buluşmada ne giyilir sorusuna yanıt vermeden önce, bu tarihi buluşmayı mahvetmemek adına yapmamız gerekenler var!

İlk Buluşma Öncesi Yapılması Gerekenler

Stres, panik olmadık işler yapmanızı sağlayabilir. İstemediğiniz şeyleri söyleyebilir ya da bir sakatlık çıkartabilirsiniz. Bu yüzden, bu ilk buluşma sizin için ne kadar önemli olursa olsun, heyecanınızı dizginlemeniz gerekir.
Eğer siz aşırı heyecanlı ve panik içerisinde olursanız karşınızdaki de kendisini rahatsız hissedecektir. İlk buluşma heyecanınızı kötüye bile yorabilir. Hem panik içerisinde olduğunuz zaman duygularınızı ifade etmeniz de zorlaşacak, böylece karşınızda bir duvar göreceksiniz.
İlk buluşmada ne giyilir sorusu elbette önemli ama daha önemli bir konu var; bakımlı olmak. Saç tıraşınızı, sakal tıraşınızı olmalı, giyeceğiniz kıyafetleri temiz ve ütülü olarak hazırlamalı ve kesinlikle yorgun görünmemelisiniz. Gerekiyorsa bir gün öncesinden hiçbir şey yapmayın!


İlk Buluşmada Ne Giyilir? Kıyafet Önerisi

Saat kaçta buluşacaksınız? Nereye gideceksiniz? Buluşacağınız kadın ne tür mekanları tercih eder? Sizin favori mekanınız, ilk buluşma için uygun mu? Bu soruların yanıtlarını vermeniz, ilk buluşmada ne giyilir sorusunun yanıtı için oldukça önemli.


Bir kadın ilk buluşma sırasında karşısındaki erkeğin görünümünde bazı detaylara oldukça dikkat eder;
  • Yürüyüşüne,
  • Duruşuna,
  • Saçlarına,
  • Dişlerine,
  • Giyimine,
  • Mimik hareketlerine.
Yukarıdakileri aklınızda tutun ama kesinlikle doğal olun. Olduğunuzdan farklı birisiymiş gibi görünmek ilk buluşma için fark yaratabilir ama ilerleyen süreçte oldukça sorun ortaya çıkartacaktır.

Bar ya da kafeteryaya gidecekseniz;

Kesinlikle takım elbise giymenize gerek yok. Rahat, temiz bir şeyler giymeniz yeterli olur. Bazı kadınlar ilk buluşma öncesi flört ettiği kişilere giyeceği kıyafetin fotoğrafını gönderebilir. Böyle durumlarda o renk tonlarına yakın kıyafet seçimi yapabilirsiniz. Ama aynı renkleri tercih etmeyin!
Bir kot pantolon, mevsimine göre çok bol olmayan bir tişört ya da kazak, altına da kıyafet ile uyumlu bir ayakkabı, elbette soğuk bir mevsimdeyseniz uyumlu bir kaban yeterli olacaktır. Eğer sizi rahatsız etmiyorsa, klasik ve spor arası bir saat takmanız oldukça fark yaratabilir.

Akşam yemeğine gidecekseniz;

Elbette gideceğiniz yere göre değişir ama size bir önerimiz olsun; ilk buluşma çok önemli olduğu için, karşınızdaki kadına kendisini özel hissettirebilirsiniz. Fakat bir detayı atlamayın; bütçenizin çok üstünde ya da altında olan bir mekana gitmeyin! Çünkü bütçenizden yukarıda bir mekana gitmek gösterişli olduğunuzu, bütçenizin altındaki bir mekana gitmek cimri olduğunuzu düşündürebilir! Evet, evet, bu detaylara dikkat eden kadın sayısı hiçte az değil.

İlk buluşmada ne giyilir sorusunu akşam yemeği için sorduysanız, takım elbise giymeyi seçeneklerinizin arasına koyabilirsiniz. Fakat bizim önerimiz biraz daha klasik, spor karışımı. Spor bir ceket, kanvas ya da kot bir pantolon altına sade bir ayakkabı giyebilirsiniz. Fakat kıvrık bileklerden uzak durmanızı öneririz. Geçtiğimiz sene oldukça moda olsa da, kadınların çoğu erkeklerin ayak bileklerini görmekten haz etmiyor!
Ceketi gri ya da siyah tercih ederseniz beyaz bir tişört giyebilirsiniz; aynı şekilde bazı mavi tonlarıyla da oldukça iyi gidiyor.

Evde buluşacaksanız;

Öncelikle evi iyice topladınız, değil mi? Sakın ama sakın “nasılsa evde buluşacağız, üstüme rahat bir şeyler giyeyim,” diye düşünmeyin. Aynı özeni, evde buluşsanız dahi gösterin!

İlk buluşmada ne giyilir sorusunun yanıtını verdik ve ilk buluşma için bazı kritik önerilerde bulunduk. Umuyoruz ki sizler için faydalı bilgiler sunmuşuzdur.



Sizin de önerileriniz varsa, yorumlarda belirtebilirsiniz!




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Haziran 2018, 15:12   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlk Buluşmada Ne Giyilir?




Oldugunuz gibi olun bence
Temiz olsun biraz bakimlilik olsun, yeter
Gerisi bos

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ilk buluşma, ilk buluşmada ne giymeli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlk Buluşmada Ne Renk Giyilir? AngeL Moda Trendleri 0 05 Ekim 2014 11:00
İlk Buluşmada Ne Giymeli? Elysian Aşk ve İlişkiler 1 10 Mayıs 2014 14:15
Buluşmaya nasıl gidilir, buluşmada ne giyilir Sır Ah Erkekler 1 15 Şubat 2014 15:58
İlk Buluşmada Onu Tavlayın N999 Ah Kadınlar 1 02 Nisan 2012 15:35