IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2018, 12:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Asıl sevgili' başkası mı?




Yeni tanıştınız, görünürde her şey iyi gidiyor. Ama kafanı kurcalayan sorular var. Sevgilin zaman zaman şüpheli davranışlarda bulunuyor. Evet, seni çok sevdiğini söylüyor ama senin aklındaki soru işaretleri bir türlü yanıt bulmuyor. Doğal olarak “Acaba hayatında başkası mı var?” sorusu akla geliyor. İşte gerçeği gösterecek 10 ipucu...

1- ARKADAŞLARIYLA TANIŞTIRMIYOR

Kadın ya da erkek, biri ilişkiye başladığında sevgilisini mutlaka arkadaşlarıyla tanıştırır. Ama seninle hep yalnız buluşuyorsa, arkadaşlarıyla bir yere gidileceği zaman da “Sıkılırsın sen, hep iş konuşuyoruz” gibi bahaneler buluyorsa şüphelenmelisin.

2- GÖRÜŞME SAYISI AZ

İnsan sevgilisini sürekli görmek ister. Ama siz haftada bir, bilemedin iki görüşüyorsanız, her görüşmede sürekli saatine ya da telefonuna bakıyorsa, hatta telaşlı telaşlı etrafını kolaçan ediyorsa şüphelenmelisin.

3- FOTOĞRAF PAYLAŞMIYOR

Sevgililerin birlikte fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması, ilişkilerini herkese açıkça ilan ettiklerinin işareti. Sevgilin birlikte hiç fotoğrafınızı paylaşmamışsa belli ki birilerinin bunu görmesini istemiyor.

4- ARADIĞINDA CEVAP VERMİYOR

Onu aradığında ilk çalışta hiç açmıyor ya da telefonu kapalı görünüyor. Geri dönüp o seni arıyor. Her seferinde de ya işi olduğunu ya da şarjının bittiğini söylüyor. Bu durumda şöyle düşünebilirsin: “Demek ki yanında telefonumu açamayacağı bir kişiyle birlikte.” Tahmin doğru, şüphelenmelisin.

5- TELEFONUNU SAKLIYOR

Yanındayken telefonu ya ters çevrili ya da sessizde. Nereye giderse gitsin telefonunu yanından ayırmıyor. Elbette sosyal medya şifrelerini vermesin ama telefona karşı bu kadar korumacı olmak pek de hayra alamet değil.

6- HAKKINDA ÇOK AZ ŞEY BİLİYORSUN

Ailesi, işi, hayatı, geçmişi hakkında pek ketum. Konuşmaktan kaçıyor. Sen soru sordukça bir şekilde bertaraf ediyor. Gelecekle ilgili hiç konuşmuyor. Sen birlikte hafta sonu planı yapmaya kalksan bile “Bakarız” deyip geçiştiriyor. Vereceği her bilgi sakladığı gerçekleri ortaya çıkarabilir. Bu yüzden susuyor. Sen bu suskunluktan şüphelenmelisin.

7- ÖNCELİĞİ SEN DEĞİLSİN

Bir ilişkide, erkeğin de kadının da önceliği sevgilisi olmalı. İhtiyacın olduğunda sevgilin sana koşmalı. Hatırlasana, başına bir şey geldiğinde onu aramıştın ve telefonu yine açılmamıştı. Ertesi sabah arayıp “Uyuyakalmışım” demişti. Evet, kesinlikle şüphelenmelisin.

8- ORTADAN KAYBOLUYOR

Arıyorsun yok. Mesaj atıyorsun, cevaplamıyor. Aradan birkaç gün geçiyor. Sonra ortaya çıkıp diyor ki; “İş seyahati nedeniyle şehir dışına gitmek zorunda kaldım. O kadar meşguldüm ki haber veremedim. Akşama buluşalım mı?” deyiveriyor. Buluş buluşmasına da, bence şüphelenmelisin.

9- SÜREKLİ SEKS İSTEĞİ

Her buluştuğunuzda dışarıda vakit geçirmek yerine evde ya da otelde buluşmayı istiyor. Tek derdi seks yapmak ve seksten hemen sonra da gitmek. Eğer sekse dayalı bir ilişki isteği içinde değilsen bu durum normal değil. Şüphelenmelisin.

10- KISKANÇLIK VE SUÇLAMA

Bu kadar az görüşmenize karşın kıskançlık gösteriyor. İş yerindeki arkadaşlarınla bir araya gelsen bile seni aldatmakla suçluyor. Bu tür davranışlarda bulunanlar genellikle kendi açıklarını kapatmak için sevgililerini baskı altına alır. Demek ki neymiş; şüphelenmelisin.


Mehmet Coşkundeniz

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
'asıl sevgili' başkası mı?, aşk ve ilişkiler, ilişkiye dair, mehmet coşkundeniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başkası Vurmuştur. a|_i Fıkra 1 06 Eylül 2010 13:16
Başkası Çarpar :D ALeMCi Fıkra 0 29 Ağustos 2010 22:00
Başkası Vurmuş : ) FaCia Fıkra 2 28 Ağustos 2010 00:23
Başkası VurmuştuR JosephiNe Fıkra 7 01 Nisan 2010 21:44