IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 21:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınların Vazgeçilmezi Olun!




Kadınların Vazgeçilmezi Olun!








Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Erkeklerin aslında ideallerinden birisi olan her kadın tarafından beğenilmek, istenmek ve ilgi görmek olup, bunu başarmak için bazı taktiklerde bulunmaktadır. Bu taktiklerin bazıları işe yarasada bazıları çok da ilgi görmemekte hatta bayanlar tarafından itici gelmektedir. Birçok kişi bu konuda araştırmalar yaparak bayanların ilgilendikleri alanları, ilgilendikleri erkekleri dile getirmektedir. Fakat bu paylaşılan yazıların sizlere çok faydasının olduğunu düşünmüyorum. Çünkü her kadın farklı erkekten hoşlanmaktadır. Bunun için bir kadının hoşlandığı erkekten diğer kadın hoşlanmaya bilir. Hatta o kadına itici bile gelebilir. Fakat kadınların bazı noktaları bulunmakta olup, bu noktalardan bayanların etkilenmesini sağlayabilirsiniz. Sizler ile daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış olan önemli maddeleri sunacağım.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kadınların Hangi Erkeklerden Hoşlanır?


Kadınların hoşlandıkları erkekler kişiden kişiye farklılık gösterse bile bazı maddeler standart olup, hemen hemen her kadını cezp etmektedir. Bun maddeler ise;
  • Kadınlar bakımlı erkeklerden hoşlanmaktadır. Tırnak bakımı, el bakımı, saç bakımı kadınların oldukça önem verdikleri konulardandır. Kadınlar yaratışı nedeni ile temiz ve bakıma önem vermektedir. Bunun için ilk baktıkları nokta bakımdır. Diş bakımı bile kadınlar için önemlidir.
  • Bakımlı erkek dışında güzel kokan bir erkek de kadınları oldukça etkilemektedir. Örneğin; ter kokan bir erkek kadınlar için ne kadar itici geliyorsa güzel ve hoş kokan bir erkek o kadar ilgi görmektedir.
  • Kadınlar esprili, komik erkeklerden hoşlanmaktadır. Yeri geldiğinde esprili olan erkek yeri geldiğinde sert ve güçlü olmalıdır. Bu kadınların ilgisini çekmektedir.
  • Kadınların etkilendikleri bir diğer konu da gizemli kişiliklerdir. Kendini çok anlatan erkekler bayanların dikkatini çekmek yerine sıkılabilirler. Fakat gizemli ve kendisi hakkında kadınların kafasında soru işareti bırakan erkekler daha çok ilgi görmektedir.
  • Bir erkek bayanlar tarafından ilgi görmek istiyorsa kolay olmamalı, her zarfa atlamamalı zor olmalıdır. Unutmamalısınız ki zor erkek her zaman ilgi görmektedir.

  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  • Ayrıca Türk kadını sert erkeklerden hoşlandığı da kaçınılmaz bir gerçektir. Kibar, sert ve güçlü erkek her zaman kazanır.
  • Görünüm açısından bayanların çoğu önem verse de tabi ki her zaman görünüm kazanmayabilir. Tavır her zaman bir adım öndedir. Tip bakımından bakımlı olduğunuz takdir de ilgi görebilirsiniz.
  • Kaslı bir vücuda hiçbir bayan hayır demez. Bunun için kas yaparak kendinizi geliştirmelisiniz. Modern bir erkek olmalı ve aynı zaman da içinizde sertliği barındırmalısınız.

  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kadınların vazgeçilmezi olmak için sizlere kimsenin bahsetmediği maddeleri paylaştık. Bunları önemseyerek kadınların ilgisini çekebilir ve her bayana hitap edebilirsiniz. Öncelikle bakıma ve kaslara dikkat etmelisiniz. Unutmamalısınız ki ilk ön izlenimi görünüşünüz vermektedir. Bakımlı erkek her zaman kazanmaktadır.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkek, kadın, vazgeçilmez olmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Baharın Vazgeçilmezi Burce Moda Trendleri 0 10 Mayıs 2014 18:00
Kadinlarin 100 Vazgeçilmezi cLaS Ah Kadınlar 0 19 Ekim 2012 19:30
Kadınların vazgeçilmezi Siyah Elbiseler AnqeL Ah Kadınlar 1 16 Ocak 2012 02:15
Dekorasyonun vazgeçilmezi… Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 10 Kasım 2011 10:20