IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2018, 18:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin kadınlarda sevmediği 10 alışkanlık




İlişkinizin olması harika bir deneyim, fakat en ilgili, şefkatli ve sevgi dolu partnerinizin bile öfkelendiği durumlar olabiliyor. Kadınlar genelde onlara basit ve önemsiz gelen alışkanlıklarının aslında erkekleri delirtebilecek kadar sinirlendirebildiğini fark etmezler. Alışkanlıklar çeşitlendikçe, sorunlar da onlarla beraber çeşitleniyor. Partneriniz sizi sık sık alttan alabilir, peki siz neden onun için hayatı kolaylaştırmayı denemiyorsunuz? İşte erkeklerin kadınlarda sevmediği 10 alışkanlık…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sürekli geç kalmak

Kadın erkek fark etmeden bazı insanlar kronik olarak devamlı geç kalır. Bununla birlikte kadınlar hazırlanmak için daha fazla zaman harcarlar özellikle de sinemaya gitmek veya baş başa romantik bir akşam yemeğine çıkmak gibi etkinlikler oldukça bu süre daha da uzuyor. Etkinliğin önemi arttıkça, hazırlanmak için ayrılan süre de artıyor. Geç kalmak bir ilişkiyi mahveden en büyük etkenlerden biridir.

Yemeğinden çalmak

Evet, bazı insanlar buna gerçekten tahammül edemiyor, özellikle de akşam televizyon karşısında yemek için sabırsızlandığı tiramisu söz konusu ise… Kendimize bir tane sipariş etmek yerine 2 çatal almak daha mantıklı geliyor olabilir fakat karşınızdaki insan sizinle aynı fikirde değil.

7/24 Telefonda olmak

Sosyal medya, arkadaşlar, aile, kitaplar, müzik ve hatta iş... Modern dünyada akıllı telefonlar tüm yaşamımızı küçük plastik gövdelerinin içinde barındırıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, sevgilinizle birlikteyken telefonu bir kenara kaldırıp, ona odaklanmak daha iyi bir fikir. Bu birbirinize saygı göstermek açısından da önemli. Birkaç saat e-mailinizi kontrol etmezseniz dünyanın sonu gelmez.

İltifatı geri çevirmek

Biz kızlar elimizden gelenin en iyisini yapmak için çok uğraşıyoruz, daha sonra her nedense insanlar ne kadar güzel gözüktüğümüzü söylediklerinde bunu kabul etmiyoruz. Eğer erkek arkadaşınız sizi dağınık saçla veya makyajsız halinizle güzel buluyorsa ve bunu dile getiriyorsa iltifatı kabul edip teşekkür edin! Pijamalarınızı ve okuma gözlüklerinizi giyerken güzel gözüktüğünüzü kabul etmemek için binlerce neden bulmanıza gerek yok. Partneriz güzel olduğunuzu düşünüyor bu yeter.

“İyiyim bir şeyim yok”

Hisler hakkında konuşmak kadınlar için zor olduğu kadar erkekler için de zor. Unutmayın, erkekler kız arkadaşlarını ne kadar severse sevsin bu onların zihin okuyabildiği anlamına gelmez. Eğer bir şey sizi üzüyor veya rahatsız ediyorsa bunu onunla paylaşın ve sorunu çözmeye çalışın. Öteki türlü siz mutsuz olurken erkek arkadaşınız da sürekli neyiniz olduğuyla ilgili tahmin yürütmeye çalışacaktır.

Çıkarcı olmak

Erkekler kadınların kendilerini çıkarları uğruna kullanmalarından nefret ederler ve genelde üzerlerinde test edilen tüm teknikleri fark ederler. Asla sevgilinizi kıskandırmak veya ona bir şey kanıtlamak için başka erkeklerle flört etmeyin, bu sadece işlerin daha kötü olmasını sağlar. Aşık bir erkek aşık olduğu kadın için her şeyi yapar, bu aşkı istediğiniz şeyleri almak ya da onun normalde gidemeyeceği yerlere gitmek için kullanmayın. İlişkiler birbirine eşit şekilde saygı ve sevgi göstermekten ibarettir.

Eşyalarını yeniden düzenleme

Bazı kadınlar düzeni çok sevdikleri için her şeyi temizlemeye ve yeniden sıralamaya her zaman hazırlar, buna sevdiği insanlar da dahil. Evde düzen olması iyi bir şey olsa da, bazı erkekler eşyalarına izinsiz dokunulmasından çok rahatsız olur, sorun eşyaya dokunulması değil, istedikleri zaman eşyayı aradıkları yerde bulamamalarıdır. Masanın üstü ne kadar karışık ve düzensiz gözükse de partnerinizin o masadaki çakmağının nerede olduğunu bildiğinden emin olabilirsiniz.

Çok fazla şikayet etmek

Hepimizin iş arkadaşlarımızla veya patronlarımızla anlaşamamamız gibi problemleri var, bu onlar hakkında 7/24 şikayet etmemiz gerektiği anlamına gelmez. Partnerlerin birbirini desteklemesi gerektiği doğru fakat fazla negatiflik ilişkiyi kötü etkiler ve bu ne sizi ne de sevgilinizi mutlu eder. Daha olumlu bir tutum sergilemek ilişkiler için sağlıklıdır ve sevgilinizle daha derin bir ilişki kurmanızı sağlar. Uzmanlar erkeklerin kibar kızları kaba kızlardan daha çekici bulduğunu kanıtlamış.

Doğru cevabı olmayan sorular sormak

Evet belki bunu genelde bilerek yapmıyoruz fakat erkekler onlara “nasıl olmuşum?” veya “ bu beni şişman göstermiş mi?” diye sorulduğunda altında yatan bir şey olduğundan şüpheleniyorlar. Bu tarz belli bir doğru cevabı olmayan sorular erkekleri çok geriyor.

Başka şeylere ilgi duyduğu için onu suçlu hissettirmek

İnsanların farklı hobileri olması çok doğal bir şey, hatta erkek arkadaşınızla ayrı şeylere ilgi duymanız ve ayrı zaman geçirmeniz oldukça iyi bir şey. Aynı hobilere sahip olmanız da olmaması da eşit şekilde iyi. Siz iki farklı karaktersiniz bu yüzden sizinle dışarı çıkmak yerine futbol maçı izlemeyi tercih ettiği için sevgilinize dırdır yapmanız sadece ilişkinize zarar verir. Erkekler, kadınların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışmasından hiç hoşlanmaz.

ALINTI

__________________

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekler, kadinlar, sevgi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin Kadınlarda Sevmediği Stiller Sanem Ah Kadınlar 4 08 Mayıs 2018 16:51
Erkeklerin Sevmediği İşler Rüzgar Ah Erkekler 0 03 Mayıs 2012 23:37
Erkeklerin Sevmediği Ev İşi Hangileri YapraK Ah Erkekler 0 21 Mart 2009 04:42
Erkeklerin sevmediği kadınlar Heidi Ah Erkekler 1 13 Nisan 2008 21:24
Erkeklerin sevdiği-sevmediği.. aLdiana Ah Erkekler 3 11 Nisan 2008 23:20