IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2019, 09:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekleri Okuma Sanatı




Bir erkek bakışından, yürüyüşüne; omuz yapısından burnunun şekline; gözlerinden, dudak yapısına kadar kendisiyle ilgili her sırrın cevabını, fiziksel özelliklerindeki detaylarla veriyor. Tabii siz bunu okumayı öğrenebilirseniz…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir erkek bakışından, yürüyüşüne; omuz yapısından burnunun şekline; gözlerinden, dudak yapısına kadar kendisiyle ilgili her sırrın cevabını, fiziksel özelliklerindeki detaylarla veriyor. Tabii siz bunu okumayı öğrenebilirseniz… Geçtiğimiz aylarda Kaderin Kodu isimli kitabı raflardaki yerini alan eğitmen ve yazar Ünal Güner, bu çok eskilere dayanan bilgiyi bizimle paylaştı. İşte sizin için derlediğimiz erkek okuma sanatının tüyoları.

Kadınların dünyasında "doğru erkeği bulmak'' önemlidir. Bu çok meşakkatli yolda birbirinden farklı özelliklere, karakter yapılarına sahip beylerle karşılaşmışızdır. Onlara baktığımızda enerjilerini hissetmek ile bazı şeyleri kestirememek arasında gidip gelebiliriz. Peki, bir erkeği incelediğinizde, onun yaşanmışlıklarını, karakteristik özelliklerini, hatta potansiyel geleceğini okuyabilirsiniz desek nasıl hissederdiniz? Bunu yapmak hiç de zor değil. Kaderin Kodu kitabında konuya değinen eğitmen, yazar Ünal Güner, bu bilginin binlerce yıllık bir geçmişe dayandığını söylüyor. Kendisiyle bir araya geldik ve Cosmo okurları için bazı tüyolar aldık. Güner, bize fiziksel özelliklerle paralel olarak erkeklerin karakter yapıları ve duygu durumları hakkında bilgi verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BURUN

Eğer burnun ucu kızarıksa kişinin kalbi ile ilgili sorunu olma ihtimali yüksek.
Burun deliklerinin uçları aşırı genişse öfkelidir ve "öfke soluması" yapıyordur.
Burun delikleri akciğerlerle bağlantılıdır. Küçülüyorsa havayı az alır, bunun sebebiyse yaşamı içine alamamasıdır ve bu erkeğin korkuları vardır.
Çok küçük burunlu erkekler, öne çıkmakla ilgili sorunlar yaşayabilirler.
Burnun üst kısmında ortada eğrilik varsa, bu erkekler yük almayı seviyordur. Hayatın yüklerini alıyor ancak aldıkları sorumluluklar onlara ağır geliyordur.
Burnun ucunun yüksek olması iyidir fakat çok kalkık olması kibre sebep olabilir. Her kibirin arkasında, kendini o alanda eksik hissetmeyle ilgili bir bağlantı vardır.
Sol üst tarafta çıkan sivilceler pankreas, sağdaki sivilceler ise safra kesesi ile alakalıdır.
Eğer burnun ucuna doğru sivilceler çıkıyorsa bu o erkeğin daha çok kökleriyle ilgilidir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


GÖZLER

Gözler, kısık ve iri gözlüler olarak ikiye ayrılıyor.
Kısık gözlü olanlar ayrıntılara takılır ve ufak detaylara girerler. Eğer bu erkekler, bütüne geçemiyorsa cimri olabilirler. Tutumlu, eli sıkı bir mizaçları vardır.
İri ama haddinden fazla iri gözlü erkekler, bütünü görür ama ayrıntıları fark edemeyebilirler.
Dengeli göz her zaman iyidir.
Bir gözün diğerinden büyük veya küçük olması, beynin sağ ve sol loplarıyla alakalıdır. Herkesin sol gözü biraz daha büyüktür çünkü dünyayla bağlantıyı doğru kurmak isteriz. Ancak bu göz çok büyükse, madde ve dünyayla ilgili tarafa çok fazla tutunma isteği olabilir. Geçmişten gelen bazı şeylerle ilgili endişe durumları tespit edilebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


DUDAKLAR

Üst dudaklar bir şeyin hazmedilmesi, alınabilmesi, gerilim ve kontrollerin yansıdığı bölgedir. Bir erkek çok kontrollü ve gerilim dolu olduğunda bu bölgede çok fazla yara, çatlak ve buruşmalar meydana gelebilir.
Alt dudaklar ise, kalın bağırsaklarla alakalıdır. Aynı zamanda baba ve otoriteyi temsil eder. Otoriteyle kavga eden bir erkeğin alt dudaklarında her zaman çatlak ve buruşmalar meydana gelir.
Çok büyük ağızlı bir erkek çok fazla konuşabilir. Çok konuştuğunda ise enerjisini bir yerde fazla tükettiğinden, asıl odaklanması gereken yere odaklanamayabilir.
Dudak kenarları ince bağırsak meridyenleridir. Bu meridyenler, sevinç, neşe, pozitif duygular, üzüntü ve kederle bağlantılıdır. Yukarı doğru kalkıyorsa pozitife gider, neşe ve sevinçle desteklenir. Aşağı gidiyorsa keder ve şikayetle bağlantılıdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ÇENE KEMİKLERİ

Köşeli keskin çene kemikleri olan erkekler güçlü, tuttuğunu koparan kişilerdir. Azimlidirler, hırları vardır ve bu hırs bir ateştir. Doğru kullanıyorsa olumludur ama fazla olduğu takdirde ormanı yakabilir. Çene kemiklerinin sivriliği de çok önemli. Aşırı köşeli çeneye sahip erkekler, kendilerine zarar verme potansiyeline sahiptirler. Bu yapıları sağlık açısından karaciğerlerine etki edebilir, duygu olarak ise başkalarında negatif durumlara yol açabilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


GÖBEK

Türk göbeği olarak da tanımlayacağımız bu fiziksel özellik göbeğin altında oluşan ikinci bir göbek görüntüsüyle kendini gösterir. Bu görüntünün oluşmasının sebebi duygu dünyasında anneye öfkedir. Burada bahsedilen anneyi sevmemek değil.Erkeğin dünyasındaki kontrolcü anne figürü veya
annesinin onu onaylamasıyla ilgili bir durumdur.
Eğer normal göbek üzerinde bir yağlanma varsa, bu erkekler aşırı kontrolcü, aşırı sıkan ve kıskanç bireylerdir.


Kaynak:cosmopolitanturkiye.com.tr

__________________
Bilirsin Sevgilim Bela Okuyamam ben , Allah belanı değil .. İmam selanı versin
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekleri, okuma, sanatı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekleri Anlama Sanatı Burce Aşk Doktoru 5 21 Eylül 2020 00:05
Erkekleri Anlama Sanatı Burce Ah Erkekler 4 04 Nisan 2018 23:22
8 Adımda Erkekleri Anlama Sanatı Sue Ah Kadınlar 0 22 Temmuz 2012 12:05
Fizyognomi { Yüz Okuma Sanatı } Dilara Genel Paylaşım 2 21 Ağustos 2008 22:46