IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2019, 19:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşık Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?




Günümüzde doktorların bile ilaç kullanımı yerine sevgilinize sarılın dediği şu zamanlarda bize gerçekten ilaç gibi gelecek bir ilişki bulmak oldukça zor. Peki bizim iyileştirme gücüne dahi sahip olan bu kutsal duyguyu nasıl fark edebiliriz? Aşık olduğunuzu anlamınızın bazı püf noktalarını haberimizde öğrenebilirsiniz…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



1- Ağrıya karşı toleransınız artar Doktorlarında söylediği gibi eğer aşıksanız iyileşmeniz oldukça kolay. Eğer aşıksanız artık hastalıklarınızı daha hafif atlatıyor ya da yaralanmalarınızda canınız daha az acıyorsa gerçekten aşıksınız demek.

2- Enerjinizin her zaman yüksek oluyor Aşık olduğunuzda her an mutlu oluyorsunuz. En ufak şeyler bile sizi mutlu etmeye başlıyor. Bu nedenle aşıkken sizi sevgilinizden başka kolayca üzebilecek pek fazla kişi yok. Eğer sürekli mutluysanız aşk çoktan bacayı sardı demektir.


3- Geleceğe dönük planlar Eğer partnerinizle bir sonraki yaz için bile olsa plan yapıyorsanız aşık olduğunuz için başka kanıt gerekmez. Son zamanlarda güvenme bu kadar zor ve vazgeçmek bu kadar kolayken uzun süreli planlar yaptığınız biri bizce doğru kişidir.

4- Aile ile tanıştırmak Kadınların aileleriyle erkek arkadaşlarını tanıştırma faslı oldukça gergin olabiliyor. Malum kız babaları bazen oldukça zorlayabiliyor damatlarını. Eğer sizler babanızla erkek arkadaşını tanıştırmak istiyorsanız ya da kendiniz onun ailesi ile tanışmak istiyorsanız. Aşk dolu bir evlilik sizi bekliyor.


5- Geçmişi unutma Bazı ilişkiler geçmiş ilişkileri mumla aratabiliyor. Eğer aşık olacağınız kişiyi bulduysanız bırakın geçmişi bazı anlarda yemek yemeği bile unutabilirsiniz. Eğer size yaşadığınız tüm sıkıntıları ve geçmişteki sıkıntıları unutturacak birini bulduysanız gerçekten aşıksınız demektir.


6- Karşılıklı fedakarlıklar Bizden size altın bir öneri kimse için değişmeyin kimseyi de değiştirmeyin. İnsanları olduğu gibi kabul etmelisiniz ve onlarda sizi olduğunuz gibi kabul etmeli. Tabi ki ilişkilerde karşılıklı fedakarlıklar olmalı ama bu fedakarlıkları kişilik özelliklerinizden yapmamalısınız.


7 - Olduğunuz gibi birisi olursunuz Partneriz ve siz ilişkinizde artık kendinizden utanmıyorsanız hoşlantınız ve sevginiz bir adım daha ileri giderek aşka dönüşmüş demektir. Onun yanında saçmalamaktan ve garip hareketler yapmaktan çekinmezsiniz ve de partneriniz sizin doğal haliniz ile mutlu olur. Böyle bir ilişkiniz varsa bizce kaybetmeyin.


Alıntı

__________________

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk ve ilişkiler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çok Sessiz Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız? RebeL Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 2 16 Haziran 2019 09:11
Depresyonda olduğunuzu nasıl anlarsınız? Amelia Ruh Sağlığı 0 08 Şubat 2014 15:37
Ne kadar başarılı olduğunuzu nasıl anlarsınız? Amelia Kişisel Gelişim 0 01 Şubat 2014 12:27
Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız? oneofgirl Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Temmuz 2013 13:49
Hamile Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Aralık 2012 19:25