IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2019, 00:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir Erkeğin Ayrılık Öncesi Verdiği 5 Sinyal




Kimi zaman bir ilişkinin sona ermesi gerekir; çünkü iki taraf da o noktadan itibaren ilişkiden mutluluk çıkaramazlar ve sürekli ayrılıp barışarak mutlu geçen günlerinin kreşini yemeye başlarlar.
Ayrılık da aşk oyununun bir parçası. Kimi zaman kaçınılmaz son. İşimin bir parçası da ayrılık süreçlerini yönetmektir, her ne kadar kötü ihtimali engellemeye çalışsam da, yukarıda yazdığım gibi en mantıklı çözümün ayrılık olduğu ilişkileri de görüyorum.

En ilginç an, her şey kötü gitmesine rağmen ayrılık ihtimalini düşünmekten kaçınan bireysel danışanlarımın yüzlerinde oluşan o kocaman hayal kırıklığı ifadesidir.
Ne derler: Gerçekler acıtır. Kabullenmek zordur. Bazen, hatta çoğu zaman, beklenmedik anda gelir ve insanı derinden yaralar....

Bu önemli bilgiyi sizlere aktardıktan sonra, ayrılık sinyalleri veren erkeklerin beş işaretini sizlerle paylaşıyorum:

1. Görüşmeler azalır. Size ayırdığı vakit gözle görülür ölçülerde azalır. Adamın iş hayatındaki ani yoğunluklardan bahsetmiyorum, böyle durumlarda elbette azalabilir ancak adamın hayatındaki her şey aynı şekilde ilerlemesine rağmen size ayırdığı zaman azalıyorsa bu gerçekten kötü bir işaret. Tabiri caizse ilişkinin suyu kaynıyor, artık siz onun ilgisini eskisi kadar çekmiyorsunuz; artık farklı öncelikleri var, arkadaşları, işi, seyahatleri ve hatta en kötü ihtimalle başka bir kadın…

2 Size karşı üslubu bozulur ve tamamen anlamsız tartışmalar başlatır. Bir de baktınız ki normal bir konuşmada bile size karşı saygısız bir tavır takınıyor. Ciddiyetsiz ve dalga geçen tavrı dikkatinizi çekmeye başladı, olur olmadık yerlerde size laf sokuyor ve en ufak konularda ortamı germeye başlıyor. Normalde aranızda asla problem olmayacak konularda bile kendinizi onunla tartışırken buluyorsunuz. Normalde size aşkım, bebeğim veya papatyam diyen adam gitmiş; onun yerine adınızla hitap ediyor, sürekli adınızla sesleniyor ve aşk dolu hitaplar tarih olmuş. Bir erkeğin size nasıl hitap ettiğine dikkat etmelisiniz, erkekler bu konuda çok ciddisinyaller verirler ancak genelde kadınlar nedense bu hitap konusuna yeterince dikkat etmezler. Sadece isminizle hitap ediyorsa, yolunda gitmeyen bir şeyler var; kırmızı alarm yanıp sönüyor, farkında mısınız?


3 Anlamsız tartışmalar açmaya başlar dedik. Daha da önemlisi bu tartışmalarda durup dururken, tartışmanın da önüne geçecek şekilde ayrılık konusunu açmaya başlar: “Ayrılalım o zaman, belki de ayrılmalıyız, tamam ne yapmak istiyorsan onu yap, kapı orada nereye gitmek istiyorsan git!” ve benzeri restler çeker. Buradan da sinyali alamıyorsanız beni üzersiniz. Erkek rest çekmeye başladığında sakın sessiz kalmayın; diyelim ki onun restlerine karşı sessiz kaldınız, artık sizin tepenize çıkacaktır çünkü çizgiyi çekemeyen kadın erkeğin gözünde artık sınırı olmayan bir ülke gibidir, sürekli sınır ihlali yani saygısızlık yapmaya başlar. Bakın şöyle bir örnek verelim: erkekler arasında her zaman birrekabet ve gizli bir test vardır, buna cesaret testi diyelim, bir erkek lise çağlarında rakip gördüğü sınıf arkadaşına hafif kabadayılık yaptığı zaman, diğer erkek eğer akıllı biriyse hemen çizgiyi çeker ve ona şu mesajı verir: “Bak ben senin düşündüğün kadar kolay bir lokma değilim…” Bunu yapmadığı ve sessiz kaldığı zaman sınıf arkadaşı iyice onun üstüne gelecektir, bunu her erkek bilir. Siz de bunu yapacaksınız, baktınız ki saygısızlıklar başladı ona hemen çizgiyi çekin. Güçlü kadınlar eşittir güçlü toplum.

4 Bak bu maddeye dikkat: Habersiz hareket etmeye başlar. Bu ne demek? İlişkinin başlarında her yaptığını size haber veren, arkadaşlarıyla takıldığı akşamlarda size önceden bilgi geçen bir adam aniden kafasına göre hareket etmeye ve size haber vermeden sağa sola gitmeye başladıysa burada bir problem vardır. Öte yandan, zaten en başından beri özgür alanına dikkat eden bir erkek ile birlikteysen o zaman problem yok, adamın tarzı bu demektir. Davranış değişiklikleri varsa dikkatli olun derim.

5 Artık gelecek hakkında konuşmalar yapmaz. İlişkinin başlarında seninle şunu yapmak, buraya gitmek istiyorum ve benzeri konuşmalar yapan, planlarını sizinle paylaşan adamın yerinde yeller esiyor. İlgisiniz kaybetmiş ve siz ne deseniz; “Bakarız, şimdi beklesin biraz…” gibi laflar ediyor. Geleceği düşünmek bile istemiyor ve hatta bu konular açıldığında gerginlik çıkartıyor. Kızlar, şunu unutmayın, bir erkek hangi konuda konuşmak istemiyorsa o konuda planı yok demektir ve emin olun bir erkek önem verdiği her konuda iyi veya kötü bir plan yapar. Bunu küçük yaşlarda öğrenir. Plan yapma konusunda erkekler iyidirler ve bu durum erkeğin adeta refleksi haline gelmiştir. Eğer planları yoksasizinle bir gelecek düşünmüyor. Üzgünüm; ama durum bundan ibaret...




Alıntı..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayrılık, bîr, erkeğin, verdiği 5 sinyal, öncesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Erkeğin Elleri Ne İşe Yarar: Erkeğin Ellerini İyi Kullanması Gereken Yerler Nogitsune Ah Erkekler 0 07 Ocak 2016 12:06
Sinyal AftieL Film Tanıtımları 0 13 Ağustos 2014 13:50
Ayrılık Ölüm, Sevda Ayrılık Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 29 Ağustos 2013 11:04
Bir Erkeğin Ayrılık Sonrası Halleri! Sue Ah Erkekler 1 29 Haziran 2012 01:15
Erkeğin Red Edilme Korkusuna Kadının Verdiği Tepki cLaS Ah Erkekler 0 30 Mart 2012 22:13