IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2021, 07:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aldatan Erkeklerin Mutlaka Bilmeniz Gereken Özellikleri




Kızlar olarak aldatan erkeklere karşı bir düşmanlığımızın olduğu aşikar. Çok yakın bir arkadaşımız bize aldatıldığını söylediğinde aldatan kişiye karşı çok büyük bir düşmanlık besleriz. Bu yazıda aldatan erkeklerin özelliklerini sizlerle paylaştık. Eh biraz da onları gömdük açıkcası.
Bakalım kızlar bunlara ne kadar katılacaklar

1. "Akılsızdır." Bir halt yer ve sonrasını asla düşünmez. Çünkü sadece o an arzularını karşılamak ister, böyle de aciz bir varlıktır işte!

2. "Yalancıdır." Yaptığı hatanın üstünü örtmek için bin bir dolap çevirir. Tabi eline yüzüne bulaştırırlar orası da arı bir konu. Yalancı olduğun kadar beceriksizsin de!​

3. "Aptaldır." Sanki günün birinde ortaya çıkmayacakmış gibi karşısındakini aptal yerine koyar. Kimin daha aptal olduğunu tartışmayalım istersen!

4. "Dikkatsizdir."Uydurduğu palavraları birbirine karıştırır ve günün birinde yakalanır.

5. "Bakımlıdır." Her gün duş alır, saçlar yapılır ve özene bezene o zevksiz kıyafetler giyilir. Sen kendine baksan ne bakmasan ne? Bir şeye benziyormuş gibi

6. "Yoğundur." Sürekli işi vardır; o bitmek bilmeyen toplantılar, eve geç gelmeler..Geçeceksin bu palavraları karşında enayi yok senin!

7. "İticidir." O haltı yedikten sonra umursamaz davranır ve aldattığı kişi umurunda olmaz. Sen kim köpeksin!​

8. "Telefona bağımlıdır." O telefon ellerinden hiç düşmez mesela. Telefon çalar ve asla yanımızda konuşmaz ve iş görüşmesi bahanesiyle yanımızdan sıvışır. Salağız anlamayacağız zaten biz!



9. "Yapmacıktır." İlgisiz davranabileceği gibi tam tersi bir durum da söz konusudur. Yaptığı hatanın farkındadır ve vicdanını rahatlatmak amacıyla sürekli ilgi gösterir. Yok çiçek almalar, hediye almalar, durduk yere sürpriz yapmalar... Kendisi gibi her şey bu kadar basit zaten!

10. "Korkaktır." Yakalanma korkusuyla ne yaptığını bilmez. En ufak bir şeye çok büyük tepkiler vererek saçma sapan hareketler yapar.

11. "Çapkındır." Bir ortama girdiğinizde o gözler fıldır fıldır döner mesela. İlk etrafı inceler, gecenin sonunda kimi tavlayacağını bulur ve ona göre hareket eder. İğrenmemek elde değil!

12. "Pişkindir." Bir de yaptığı şeyi asla kabullenmez ve kendini suçlamaz. Tartışırken haklı çıkana kadar savunur kendini. Yani pişkin pişkin karşı tarafı suçlar. Kusura bakma ama tam bir budalasın!​

13. "Doyumsuzdur." Asla bir şey ile yetinmeyi bilmez, bu huyu onun aşk hayatına da yansımıştır. Bir müddet sonra sıkılır ve yeni maceralar peşinde koşar. Ve sonra o muhteşem hazin son gerçekleşir. Neyine yetmiyor ki elindeki, seni rezil herif!




14. "Değer bilmez." Sen ne kadar değer verirsen ver ama o asla bunu anlamaz. Çünkü onun için aşkmış sevgiymiş çok önemli değil. İsteklerini karşılasın yeter. Değil mi? Sen hiç bir şey hak etmezsin be!

15. Ve son olarak "Pişmandır." En sonunda yalnız kalır ve tekrar geri dönmeye çalışır. Eee hak yerini bulur ve köpek gibi pişman olur. Ama son pişmanlık fayda etmez canım ya.. Sen sürünmeye mahkum bir mahluksun!!

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldatan erkeklerin mutlaka bilmeniz gereken özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aldatan Erkekler Hakkında Bilmeniz Gereken 7 Şey Bal Ah Kadınlar 7 04 Şubat 2020 21:43
Ruh Eşinizle Tanışmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 5 Gerçek Sır Genel Paylaşım 0 14 Ocak 2020 04:27
Erkeklerin Korkulu Rüyası “Bağımsız Kadınlar” Hakkında Bilmeniz Gereken 13 Şey No1 Ah Erkekler 11 11 Aralık 2018 18:07
Aldatan kişi mutlaka yakalanır mı? Rhytia Ah Erkekler 0 10 Şubat 2014 20:53
USB 3.0 hakkında bilmeniz gereken 5 şey! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 20 Ağustos 2010 17:20