IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2021, 00:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Zor Birşey Mi?




.




Neden bizler hep AŞK kavramını insanlar hep kavuşamamak olarak benimsedik sadece aşkı hep zor bir şey olarak gördük. Aslında aşk hiç kavuşulamayacak bir sevdanın ardında bile onu düşünmenin bir mutluluktur onsuz yaşarken bile onun hayaliyle bir ömrü geçirebilmektir.
Bizler bazen aşık olurken kendi isteklerimizden vazgeçmeyi istemiyoruz sonradan binlerce sorun ve şikayetle mutsuzluğu seçiyoruz bir laf vardır bir taraf her zaman çok sevmeli bunu yapmalıyız çünkü gittikten sonra ya hiç gelmezse tabi tamamen kendini ezdirmeyeceksin hep sen yapmayacaksın o fedakarlığı zaten hep sen yaparsan bir şeyler sevilmemişti insan.
Son zamanlara herkes aşık, herkes birbiri için ölüyor ya bu aşk bu kadar basit mi? Tamam öldü diyelim, ardına bir başkası için ölüyor… Ya biz bir şeyleri eksik bildik ya bu uğurda ömrünü heba edenler bir şeyleri yanlış bildiler ya da insanlar aşk ile gönül eğlendirmeyi karıştırdılar.
Gerçekten artık aşk çok zor çünkü güvensizliğin en üst noktasındayız insan sevdiğinden şüphe ederse ona güvenmeze hayatta kime güvenecek illa gitmesi mi lazım sonra arkasından binlerce kez yalvarıp gel demek mi lazım, neden yanındayken insan değer bilmez ne onla ne de onsuz.
Aslında yemek tarifi gibi karışık çorba gibi ilk bakışta baktığında insan ya bu ne diyorsun yemeye başlayınca o malzemelerden biri çıktığında hiçbir lezzetinin olmayacağını görüyorsun. Her insanın kalbinin bir köşesinde onun tadı vardır. Hiçbir zaman unutamayacağı ve son nefesine kadar unutamayacağı… O yüzden insan hiçbir zaman keşke demeyecek hayatta. Seviyorsa o kelimeyi anında diyebilecek çünkü yarın ne olduğunu hiçbir zaman bilemezsin, sonra koskocaman derin bir nefesin ardından kocaman bir ah çekersin belki ama bil ki o artık dönmeyecektir.
O yüzden şu anda bu yazıyı okuyanlar söylemek istediğiniz ne varsa ve sevgilinize yakınsanız arayın sorun edin çünkü keşkelerdir insanı bitiren aşktır her zaman insanı var eden hangisi değerli ise karar sizindir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk zor birşey mi?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Böyle Birşey Yapabilirmiyiz YouMyCure Unreal IRCd 9 23 Kasım 2014 13:43
hiç birşey anlamadım:) MeLiNNa IF Ekstra 7 23 Kasım 2012 11:56
Bu nasıl birşey? :) Wick Esrarengiz Olaylar 0 10 Kasım 2010 19:32
Yok BöyLe Birşey µTKµ Komedi ve Mizah 16 06 Eylül 2008 13:44