IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2022, 13:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Capkin bir erkek nasil anlasilir?




Kadin-erkek iliskileri dunyanin en eski ve bir turlu anlasmaya varilamayan sorunudur. Onlar aslinda "Erkekler Mars'tan, kadinlar Venus'ten gelir" sozunun hakkini verecek kadar zit kutuplardir. Ancak zit kutuplarin birbirini cektigi ispatlanmisken kadin ve erkekleri birbirinden ayri dusunmek haksizlik olmaz miydi? Bu kadar ayrilmaz bir tablo cizmisken ikili iliskilerdeki sorunlarin uzerini ortmek olmazdi. Cagimizin en buyuk sorunu olan capkin erkekleri yakindan tanimaya ne dersiniz?

Ikili iliskilerin hepsinin dinamikleri birbirinden farklidir. Ortak noktalari ise her daim hassas bir terzinin iki ucunda durmalaridir. Iliskiler iki kisilik olarak ilerler ve temelde iki farkli karakterin ayni paydada bulusmasini baz alir. Islerin cogu zaman bu kadar basit olmadiginin farkindayiz. Kalp kirikliklari, ask acilari ve huzun... Bunlar da iliskinin bir parcasidir. Ancak eger surekli ayni seyleri yasiyorsaniz; sagliksiz giden bir seylerin oldugunu anlamaniz gerekir.


Hayatinizda super etkileyici, kadinin ayaklarini yerden kesen, flortoz, 'Bu dunyada gordugum en guzel kadin sensin' seklinde iltifat eden, 'Daha once boyle hissetmedim' deyip ortadan kaybolan erkekler olduysa sorunun cozumunu biliyoruz. Surekli capkin erkeklere denk geliyor ve sonunda aci ceken siz oluyorsaniz, bir seyleri gozden kaciriyorsunuz demektir. Capkin erkegi kilometrelerce oteden tanimak istiyorsaniz bu maddeler tam size gore!

INTERNET MERAKINI SORGULAYIN
Ilk adimda internete duydugu ilginin boyutunu ogrenmeye calisin. Butun sosyal medya uygulamalarindan haberi varsa, onlarin hepsinde hesaplari olabilir. Partnerinize ait olan profilleri incelmek onun hakkinda daha derinlemesine bilgi sahibi olmaniza yardimci olur.

BAKISLARINA DIKKAT EDIN
Capkin erkek, her an yeni bir kadinla tanismak icin tetikte bekler. Cevreyle devamli ilgilenir ve gozleri adeta velfecri okur. Sizinle iletisim esnasinda goz temasindan kaciniyorsa ve baska yonlere bakiyorsa durumu sorgulamanin zamani gelmis demektir.


KADINLARI IYI TANIYORSA KUSKULANIN
Gecmiste yasadiginiz iliskilerle alakali konusmak aslinda karsi tarafi rahatsiz edebilecek bir davranistir. Bu hem kendinizi kiskanc olarak gostermenize neden olur hem de capkin erkekler butun iplerin ellerinde oldugunu hissetmeye baslar. Bu nedenle onceki iliskilerinde yasadiklarini ogrenmek istiyorsaniz, ona kadinlar hakkinda sorular sorun. Eger kadinlar hakkinda sizinden daha bilgiliyse bunun nedenini bir dusunmenizi tavsiye ederiz.

CEP TELEFONU KULLANMA SURESINE BAKIN
Gunumuzde neredeyse butun islerimizicep telefonlari araciligiyla halledebilecegimiz bir noktaya ulastik. Bu nedenle cep telefonunda gecirilen sure fazlalasti. Ancak capkin erkekler bu surenin de uzerine cikiyor. Surekli telefonla ugrasmasi ya da telefona bakmasi baska birinden haber bekledigine isaret olabilir. Ustelik bu baskasinin bir kadin olma ihtimali de bir hayli yuksektir.

HAREKETLERINI IZLEYIN
Bir erkegin diger kadinlara karsi olan davranislari pek cok soru isaretinin cevabidir. Bu nedenle capkin bir erkegi tanimak istiyorsaniz bu davranislari analiz etmeniz yeterlidir. Capkin bir erkek aslinda kadinlarin yaninda son derece rahattir.


ALİNTİ

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Kasım 2022, 21:13   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Capkin bir erkek nasil anlasilir?




Ben anladım şuan

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HÜSEYİN ÇAPKIN GÖREVDEN ALINDI MasteR06 Haber Arşivi 0 21 Aralık 2013 12:31
Capkin kis Josephina iş başinda Candy Yalan Haber 9 30 Eylül 2010 11:44
DHCP nedir ? Nasil kurulur ? Nasil kullanılır ? Sunay Ağ, Network ve Networking 0 20 Nisan 2010 18:48
Uydurma hadîs nasil anlasilir? YapraK Hadis-i Şerifler 1 10 Haziran 2009 17:44
cApkIn TreMex Fıkra 0 08 Temmuz 2007 12:39