IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 16:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk buluşmayı sıkıcılıktan çıkaracak 14 fikir




Karşınızdaki kişiyi tanımak için attığınız ilk adımı, iyi değerlendirmeli ve fırsata çevirmelisiniz. Sıkıcı, sıradan bir ilk buluşma, ilişkinizin başlamadan bitmesine ve hevesinizi kaybetmenize neden olabilir. O yüzden bugünü, ortak zevkleriniz doğrultusunda farklı bir etkinlikle değerlendirin ve partnerinizle iyi bir başlangıç yapın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İlk buluşma herkes için heyecanlı ve bir o kadar da riskli. Flört ettiğiniz kişinin davranışları, sohbeti, enerjisi ve size yaklaşımı ilk izlenimlerinizi oluşturur. Hatta bu görüşme, belki de uzun bir beraberliğe adım atacağınız kişiyi bulmanızı sağlayabilir. İlk görüşmeler, genel olarak sakin ve kısa geçse de, bu şansı iyi kullanmakta fayda var. Bu önemli günü, günlük hayatta yaptığınız sıradan ve sıkıcı aktivitelerle karıştırmayın. İkinizin de keyif alacağı farklı bir etkinlik, ilişkinizin gidişatını olumlu etkileyecek ve sizi birbirinize daha çok yakınlaştıracak. İşte ilk buluşmanızı sıkıcılıktan uzaklaştıracak öneriler...

1- AÇIK HAVADA YÜRÜYÜŞ YAPIN
İlişki koçu Marisa T. Cohen, ilk buluşmada çiftlerin yalnızca akşam yemeği ve bir şeyler içmek için dışarı çıkmasının etkili olmadığını söylüyor. Cohen, “Gürültülü ve kalabalık bir yerdeyseniz, bu kişiden hoşlanıp hoşlanmadığınızı yeterince anlayamayabilirsiniz” diyor. Siz de ilk buluşmanızı açık havada yürüyüş yaparak değenlendirebilirsiniz. Bu hem zihninizi hem de bedeninizi dinlendirecek. Sakinlik, karşınızdaki insanı daha iyi tanımanızı sağlayacak. Yürüyüşünüzü kahve molası vererek renklendirmeyi de unutmayın.


2- SPOR ETKİNLİĞİNE KATILIN
Kulağa ilk başta garip gelse de ilk buluşmada sevdiğiniz bir takımın maçına gitmek oldukça iyi bir fikir. Düşünsenize, ortamın enerjisi sizin de adrenalinizi yükseltecek ve birbirinize karşı daha rahat olabileceksiniz. Enerjinizi yükseltecek bir ilk buluşma sizi kesinlikle pişman etmez.

3- KORKU EVİNE GİDİN
Bu fikir size oldukça ilginç gelebilir, ancak ilk buluşmada korku evi ya da oyun evi fikri, kabul edin iki taraf için de heyecan verici. Daha önce hiç korku evi deneyiminiz olmadıysa işte size fırsat. Korku evinde ilginizi çekecek bir oyun seçin ve ilk buluşmanızı gerçekleştirin.

4- AÇIK HAVA KONSERİNE BİLET ALIN
Sıcak bir yaz gecesi, açık havada sevdiğiniz bir müzisyeni ya da grubu dinlediğinizi hayal edin. Canlı müzik eşliğinde yapacağınız ilk buluşma, romantik ve unutulmaz olacak. Rahat bir atmosferde olacağınız için, flört ettiğiniz kişiyle daha rahat sohbet edebilir, keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

5- ROMANTİK BİR AKŞAM YEMEĞİNE ÇIKIN
İlk buluşmada genellikle yemek yerine kahve programı yapılır. Ancak şık bir restoranda yiyeceğiniz akşam yemeği karşınızdaki kişiyi tanımanız açısından daha iyidir. Flört ettiğiniz kişiye, günlük rutinlerinizi anlatabilir, yaşam amaçlarınızdan ve hedeflerinizden bahsedebilirsiniz.

6- BOTANİK BAHÇESİ GEZİN
Yeşili, doğayı ve canlıları seven bir ikiliyseniz, ilk buluşma için botanik bahçesi fikri keyifli olabilir. Rengarenk çiçek ve bitkilerin enerjisiyle, tüm bedeninizi rahatlatın ve huzurlu birkaç saat geçirin.

7- PİKNİK YAPIN
İlk buluşmanızı şehrin uzağında piknik yaparak geçirmeye ne dersiniz? Şehir dışına çıkın demiyoruz, ancak şehrin kaosundan ve gürültüsünden biraz da olsa uzaklaşarak, yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yeşillikler içinde piknik yapın ve bisiklete binin. Bugünü en huzurlu şekilde geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

8- KARAOKEYE GİDİN
Başkalarının önünde şarkı söyleme fikri sizi korkutabilir ancak cesaretinizi toplayın ve o sahneye çıkıp en sevdiğiniz şarkıyı söyleyin. Böyle bir ilk buluşma hem eğlenceli hem de özel olacak.

9- SAHİLDE BULUŞUN
İlk buluşmanızı sahil kenarında planlamaya ne dersiniz? Kapalı bir mekanda olmak yerine, deniz havası alarak yürüyüş yapabilir, sahil kenarında kahve içebilirsiniz. Tercihen sevdiğiniz bir kafede oturun, sohbet edin ve hoşlandığınız kişiyi daha iyi tanıyın.

10- YEMEK KURSUNA GİDİN
Yalnızca birkaç saatlik yemek atölyeleri olduğunu biliyor muydunuz? Eğer yemekle ve mutfakla arası iyi bir ikiliyseniz, bu kısa yemek atölyeleri tam size göre. Birlikte yeni lezzetler ve tarifler keşfederken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

11- BRUNCH YAPIN
Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak gibisi yok. İlk buluşma stresini güzel ve sakin bir kahvaltıyla atmaya ne dersiniz? Uzun süren bir kahvaltı, yani brunch, size birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı verir.


12- KİTAPÇIYA GİDİN
Okuma ve öğrenme meraklısıysanız inanılmaz huzurlu bir ilk buluşma sizi bekliyor. Şehirde gizli kalan ve henüz keşfetmediğiniz birçok kitapçı olduğuna eminiz. Üstelik bu, yakınınızdaki bir sahilde ya da şehrin eski bir semtinde olabilir. Bol bol kitap konuşacağınız bir ilk buluşma ruhunuza iyi gelecek.

13- MÜZE/ SERGİ GEZİN
Flört ettiğiniz kişiyle güzel bir kahve muhabbeti sonrası sergi ya da müze gezmeye ne dersiniz? Birbirinizin zevklerini, bakış açılarını ve fikirlerini daha iyi öğrenmenizi sağlayacak bu buluşma, asla sıradan bir ilk buluşma olmayacak.

14- TEKNEYLE AÇILIN
Deniz havasını seven bir ikili için, ilk buluşmayı teknede yapmak keyifli olacaktır. Minik bir tekne kiralayarak açılın ve keyifle sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

ntv

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ilk buluşmayı kurtarma rehberi xena Aşk ve Sevgi Köşesi 0 21 Şubat 2013 16:10
Banyoları Sıkıcılıktan Kurtarıyoruz: Renkli Seramikler Liaaa Ev Dekorasyonu 0 16 Ağustos 2012 04:36