IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2008, 09:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Askin bilinmeyenleri




Aşkın bilinmeyenleri

Bugüne kadar aşk hakkında bir çok kitap okumuş, bir çok film izlemiş yada bir çok müzik dinlemiş olabilirsiniz. Fakat hala aşk hakkında bilmediğiniz bazı şeyler olduğunu düşünüyorsanız, o zaman bir de saklı kalmış aşk bilmecesini çözün.

Aşk delisi

Aşkın insanı kör ettiği ne kadar doğru bilinmez ama deli ettiği yapılan araştırmalarla da kanıtlanmış. Bu araştırmaya göre ileri derecede takıntılı olan kişilerin beyinlerinde görülen değişiklikler aşık olan birinin beynindeki değişikliklerle aynıdır. Bu da demek oluyor ki aşık olunca delirmek mümkün.

Narın gücü

Cinsel yaşamınıza renk katmanın yolu nar tanelerinden geçiyor. Yapılan araştırmalara göre narın içinde bulunan A vitamini testestoron ve östrojen seviyesini yükseltiyor. E vitamini doğurganlığı arttırıyor, C vitamini de kişinin kendini mutlu hissetmesine sebep oluyor. Bu nedenle size tavsiyemiz eşinizle bol bol nar yemeniz olacak.

En uzun öpüşme

Eşinizle öpüşme sürenizi kimsenin geçemeyeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü dünyanın en uzun öpüşmesi yaklaşık 31 saat 30 dakika ve 30 saniye sürdü. Bu rekoru kıran çift Guinness Rekorlar Kitabına girdi.

Aşkın sayısı

Hayatınızda kaç kere aşık olabileceğinizi düşündünüz mü? Siz bu sorunun cevabını düşünürken bilim adamları da boş durmamış ve bir araştırma yapmış. Bu araştırmaya göre bir kişi evlenene kadar 7 defa aşık olabiliyor. Bu sayı ortalama olsa da dünyadaki bir çok kişi bu durumu kabulleniyor. Eğer aşkı henüz bulamadıysanız ümidinizi yitirmeyin; çünkü insan tek bir kere aşık olmuyor…

Çekici erkekler

Spor salonunda erkeklerin gözünüze yakışıklı görünmesinin sebebi terli vucutları olabilir. Nasıl mı? Yapılan bir araştırma ile erkeklerin terlerinde bulunan kimyasalların kadınları tahrik ettiğini kanıtladı.

Gerçek aşk

Siz ilk aşkınızla mı evlendiniz bilinmez, ama her beş insandan biri ilk aşkıyla evlenme şansını yakalıyor.Eğer siz de hala bekarsanız ilk aşkınızı aramaya başlasanız iyi olur.

En uzun evlilik

Siz kendi evliliğinizin en uzun evlilik olacağını düşünüyor olabilirsiniz. Fakat Tayvanlı bir çift bu düşüncenin önüne geçiyor. Guinness Rekorlar Kitabı ‘na giren bu çift tam 85 yıl evli kalmış.

Yüzüğün sırrı

Evlilik yüzüğünüzü neden sol elinize taktığınızı düşündünüz mü? Aslında bu gelenek eski Mısırlılara kadar uzanıyor. O dönemde Mısırlılara göre aşka giden damarlar sol elin işaret parmağından geçiyordu. Bu inanış yıllar içinde değişmedi ve günümüze kadar geldi.

Öpücük gerçeği

Bu bölümü eşinize okutsanız iyi olur çünkü yapılan araştırmalar işe gitmeden önce eşleriyle uzun bir öpücükle vedalaşan erkeklerin öpmeyenlere oranla beş yıl daha uzun yaşadığını ortaya koymuştur. Bu da öpüşmenin ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gösteriyor.

İlişkinin vazgeçilmezi

Hayatınızın ne kadarı öpüşmekle geçti; hiç hesapladınız mı? Bu sorunun cevabını düşünürken şunu söyleyebiliriz; bir insan hayatı boyunca yaklaşık 20.160 dakika öpüşüyor. Bu da oldukça uzun bir süre gibi görünüyor.

Romantizmin kalbi

Belki balayına gidemediniz ya da nereye gideceğinizi düşünüyorsunuz. O zaman size Paris’teki Eifel Kulesi’ni tavsiye ederiz; çünkü yapılan araştırmalara göre dünyanın en romantik yeri orası.

Kafanız ve Kalbiniz

Öpüşürken başınızı ne tarafa doğru eğiyorsunuz? 124 çift arasında yapılan araştırmaya göre çiftler başlarını sağ tarafa doğru eğiyorlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
askin, bilinmeyenleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Askin sarabi.. Sihir Genel Paylaşım 0 12 Ekim 2011 09:48
Saklanan bir askin huzunlu sonu... Kayahan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Temmuz 2010 01:19
Spinoza ve Askin Diyalektigi Phi Felsefe 0 04 Şubat 2010 19:43