IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2009, 15:05   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşkın Zehirli Mantarları




Aşkın Zehirli Mantarları

İlişkiler çiçek gibidir. Özen göstermeyi bıraktığınız an solar. Sevgili dolu ve uzun sürecek bir ilişki istiyorsanız, zehirli mantarlara dikkat edin!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cicim ayları, ilk heyecanlar, tutkulu sevişmeler, mide ağrılı bekleyişler yerini alışkanlığa bıraktığında, monotonluk süreci başlar. Bu doğaldır. Kimse duygularını ilk zamanlarda olduğu gibi yukarda ve tempolu tutamaz. Zaten bu çok yorucu olurdu. Biraz sakinleşmek gerekir. Tüm ilişkilerde iniş ve çıkış grafiği gereklidir. Ancak, ilişkilerin bazı zehirli mantarlarla ölmemesi için tedbirli olmalısınız. Çünkü bunlar etkisini uzun sürede belli eder ve fark etmeden birliktelikleri parçalar. Şimdi, bunların içinde en tehlikeli olanlarına göz atalım.
Geçmiş Cebimizde Mantarı: Özellikle evliliklerde sıklıkla görülen ve çiftleri canından bezdiren bu tür, son derece sinsidir. Sinsiliği şuradan gelir; çiftlerden biri, bunu ilk kullandığında konunun galibi olur. Örnek olarak, düğünde annen bana şunu yapmıştı veya zaten evlilik yıldönümümüzü unutmuştun, verilebilir. Karşı taraf suçluluk hissettiği için, ilk seferinde susar ve telafi edecek yol arar. Kendini galip hisseden kişi, bu mantarın ileride vereceği zararı tahmin edemeden, cebine koyar. Ne zaman başı sıkışsa, değişik konularda altta kaldığını hissetse, hemen cebindeki aklına gelir ve kullanır. Sonunda, bu artık koz olmaktan çıkar. Karşı tarafında, “yeter be!” demesiyle, mantar zehrini ilişkinin içine katmış olur.
Senden Ayrılırım Mantarı: İlişkinin başlarında, seni terk ederim demek, biraz katlanılır bir şımarıklık ve kaybetme korkusuyla birleşir; karşı tarafın yaşamak istemediği bir durum olur. Henüz aşk taze, ilişki yıpranmamış ve etrafta hiç kullanılmış mantar yokken; son derece kullanışlı olan bu koz; süreklilik halinde ciddiye alınmaz, tehdit olarak görülmez. Hatta, birlikteliğin üstünden uzun zaman geçmiş ve başka darbelerle de sallanmışsa, tam tersi olur. Attığınız kurşun size geri döner ve partneriniz şöyle bağırabilir: Gidersen git be! Hatta git lütfen! İşte, bu da zehirli mantarlara iyi örneklerden biridir.
Nasılsa Yapamaz Mantarı: En başından beri bahsettiğimiz süreçte, yani zaman aşımı ve alışkanlıkların, tutku ve heyecanın yerini aldığı dönemde; kişilerin üstüne anlamsız bir özgüven oturur. Nasılsa evlendik, nasılsa beni seviyor, asla aldatmaz, bensiz yapamaz, ben özür dilemem, ayaklarıma kapanacak, sevişmeyerek ceza veririm gibi türleri olan, nasılsa yapamaz mantarı, insanın bir anda duvara çarpmasına sebep olur. Artık evlendiği ya da ilişkisi olduğu için, kendine bakmamak, karşı tarafın zaman içinde heyecanını yitirmesine sebep olur. Bana bağımlı, bensiz yapamaz diye düşünenler; gün gelir hiç ummadıkları zamanda terk edilirler. Özür dilemeyi unutan çiftler, gönül kapısını başka biri çaldığında açmaya en meyilli olanlardır. Cinselliği silah olarak kullananlar, ne kadar çok aldatıldıklarını ya hiç öğrenemezler, ya da çok geç fark ederler. Nasılsa yapamaz mantarı, çeşidi en çok olan mantar türüdür.
Sadece kadın-erkek birlikteliklerinde değil, dost, iş ve aile ilişkilerinde de sıklıkla görülen bu mantarlar, tüm ilişkileri zedeler. Geri bildirimi hızlı olmadığı için, kişi gereksiz özgüven içine girer. Gün gelip apansız ve anlam veremediği kaybedişler yaşadığında; gerçek hayatla yüzleşir. Yoksunluk ve yalnızlıkların sebebini kendinde aramayanlardan olmayın. Biriktirdiğiniz tüm mantarları atın. Onlar aşk ocağında pişmezler!


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Mart 2009, 18:21   #2
Çevrimdışı
CtX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşkın Zehirli Mantarları




güzelims
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
askin, aşkın, mantarlari, mantarları, zehirli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zehirli Gelin! Seyra Aile Evlilik ve Çocuklar 0 04 Haziran 2014 14:41
Aşkım aşkın başından aşkın YapraK Resimli Şiirler 0 20 Haziran 2012 15:16
Zehirli Elma Rüzgar Haber Arşivi 0 01 Şubat 2012 02:22
Aşkın bedeli var mıdır yada aşkın kaderi bedel midir? pyracantha IF Ekstra 5 11 Aralık 2010 22:44
Zehirli Aşk.. Run Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Temmuz 2010 22:46