IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2010, 16:18   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diz Boyu Romantizm!




Diz Boyu Romantizm!

Bu hafta sonu, ilişkinize renk getirin. Hazır bahar gelmiş, toprak uyanıyorken, siz de ilişkinizin üzerindeki tozları silkeleyin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Her günümüz telaş ve koşuşturma içinde geçiyor. Biliyorum, hepiniz başka başka sorunlarla boğuşuyorsunuz. Hepimiz çarkın içindeyiz ama bazen yaşamın telaşına da mola vermek gerekir.
Aşkınızı yeniden alevlendirecek bir hafta sonu yaşayın. Bütün dertler Pazartesi’yi beklesin. Nasılsa yapılacak bir şey yok. Hafta başında kaldığınız yerden devam edersiniz.
Cumartesi çalışmıyorsanız, sevdiğinizle birlikte aşk kampına Cuma akşamından başlayın. Maddi durumunuz el veriyorsa, yakın bir yere iki gülük kaçamak yapın. Hafta sonunu doğanın içinde bir pansiyonda, otelde baş başa geçirin.
Bunu yapamıyorsanız, evinizin konforuna güvenin. Cuma akşamı, iş dönüşü ve haftanın yorgunluğu olabilir, o yüzden evde yapılacak bir program hazırlayın. Mumlar, şarap gibi detayları seviyorsanız, bunu kullanabilirsiniz. Çiçek yapraklarını yatağın üstüne döşeyin.
Partneriniz bu kadar romantizmden boğuluyorsa, en azından romantik bir filme ikna etmeye çalışın. Güzel bir film kiralayın. Basit bir yemek yiyin. Spagettinin ne kadar aşka hizmet eden bir yemek olduğunu hayal edebiliyor musunuz?
Bu akşam sakın önemli konulara girmeyin. Sonu kavgaya veya kırgınlığa gidebilecek her konudan uzak durun. Bu hafta sonu sadece dokunmak, sevmek ve sevişmek var.
Mutlu geçirdiğiniz gecenin sabahı, kendinize bir orman içinde veya deniz kıyısında kahvaltı ısmarlayın. Mutlaka lüks bir yere gitmek zorunda değilsiniz. Termosa koyduğunuz çay ve pastaneden alınmış poğaçalar da iş görecektir.
El ele uzun bir yürüyüş, şehrinizde olan bir etkinliğe katılmak, hatta güneşle birlikte kapıları açılan lunaparka gitmek, istediğinizi seçin. Akşamüstü kahve ve bir dilim pasta ya da akşam yemeğine hazırlık, birini seçin. Akşamı da ister lüks bir restoranda, ister yol kenarında bir sokak köftecisinde geçirin. Önemli olan birbirinizi ne kadar sevdiğinizi hatırlamanız. İlk karşılaştığınız günü ve ne hissettiğinizi anlatın, o anı hatırlayın.
Aşkınızı tazeleyecek çok farklı şeyler bulabilirsiniz. Bu hafta sonunu ilişkinize ayırın. Sevin, sevişin, romantizmi diz boyu yaşayın. Sevgili olmayanlar ne yapsın diyorsanız, hemen giyinip sokağa çıkın. Arkadaşlarınızın arasına karışın. Sosyalleşin! Kimse sizi evde otururken bulamaz. Eee hadi!!!!
Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boyu, diz, romantizm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Romantizm AftieL Tarih 0 17 Ağustos 2014 16:30
19.Yüzyıl ve Romantizm KarakıZ Tiyatro 0 05 Kasım 2011 00:03
Romantizm Ecrin Türk Dili ve Edebiyatı 0 03 Mayıs 2011 13:49
Romantizm YapraK Felsefe 0 30 Mart 2009 20:41
Romantizm :) ReLaX Fotoğraf Kulübü 7 10 Kasım 2005 10:18