IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2011, 19:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Sözcükleri




Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın. Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi değil,özlediğimi bil,hiçbir şey seni sevmek gibi değil. Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnizlığım yanımda sen olmadığındandır. Seni seviyorum kelimesini benden başka, sana kimse söylemesin, yalnız bana sakla dudaklarını, seni [...]
Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın.
Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi değil,özlediğimi bil,hiçbir şey seni sevmek gibi değil.
Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnizlığım yanımda sen olmadığındandır.
Seni seviyorum kelimesini benden başka, sana kimse söylemesin, yalnız bana sakla dudaklarını, seni benden başka kimse öpmesin.
Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden basşka biri benim olacak. Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak.
Bir deniz düşün, susuz. Bir insan düşün, mutsuz. Bir gece düşün, uykusuz. Bir bahar düşün çiçeksiz. Bir de beni düşün, sensiz.
Kirpiklerindeki bir damla yaş süzülürse yanaklarından dudaklarına ve sen o serinliği biriyle paylaşmak istersen, yüzünü rüzgara çevir, ben o rüzgarda olacağım.
Bazen en yüksek tepelerden ,uçsuz bucaksız denizlere, bırakmak istiyorum bedenimi sonra düşünüyorum, içimde sen varsın , ya sana birşey olursa.
İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır, bazen mevsim kara kış, bazen mevsim bahardır, sevecen yüreklerde yaşatılan anılar, sessizce söylenen şarkılardır.
Kal benimle sonuna kadar yaşa bu düşleri, düşler biterse yaratırız. Kal benimle, ufuklarıma sarıl, güneşlerime, ışığın biterse paylaşırız.
Ne zaman bir ressam kristalin yere düşüpte kırıldığı anda çıkardığı sesi çizebilirse, işte sana olan sevgim o zaman biter.
Biraz seni bilirler, biraz beni. Ama ne bilirler bu delinin seni ne cok sevdiğini.
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel, Herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin.
İnsanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, insanın özlemleri olmalı umutla acan çiçekler gibi, insanın “bir tanesi” olmalı bendeki “sen” gibi.
Ne içimde seni unutmak gibi bir his var, ne de aklımı körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm, ne de görmeye dayanacak kalbim var.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, sözcükleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yabancı Dillerde 'Seni Seviyorum' Sözcükleri noLove Serbest Kürsü 13 03 Nisan 2009 23:31