IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Temmuz 2012, 19:33   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanınızdaki Yakışıklıyı Kendinize Aşık Etme Taktikleri!




Yanınızdaki Yakışıklıyı Kendinize Aşık Etme Taktikleri!
Çevrenizde aşık olduğunuz, uzun süredir etkisi altından çıkamadığınız biri varsa ve siz de onu etkilemek ve hayatınıza dahil etmek istiyorsanız birkaç küçük oyun oynamadan onun gelip sizin kucağınıza düşmesini beklememelisiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çoğumuzun aşktan beklentisi önemli farklılıklar gösterebiliyor. Bu yüzden bazılarınız burada yazılanların belki de yanlış olduğunu düşünebilirsiniz. Çevrenizde aşık olduğunuz, uzun süredir etkisi altından çıkamadığınız biri varsa ve siz de onu etkilemek ve hayatınıza dahil etmek istiyorsanız birkaç küçük oyun oynamadan onun gelip sizin kucağınıza düşmesini beklememelisiniz. Aslında çoğumuzun kendimize göre bilerek ya da bilmeyerek geliştirdiği birkaç farklı taktik de yok değil. Bazılarımız aylar hatta yıllar boyu bu oyunları sürdürüyor. İşte biz de bahsi geçen 'kendine yaklaştırma oyunlarını' derleyip en etkili olacak şekilde ve en hızlıca hayata geçirmenize yönelik birkaç ipucu vermek istiyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaçan kovalanır
Doğru stratejiyi uyguladığınız zaman ‘kaçan kovalanır’ teorisi işe yarayabilir. İnanılanın aksine, bu stratejiyi ilk zamanlarda uygularsanız, geri tepebilir. Asıl yapılması gereken ilk başlarda, ona yakın olmak. Sizden hoşlandığını hissettiğinizde de kendinizi yavaş yavaş geri çekmek, tabii sizi çok nadiren görebileceği bir hale gelene kadar. Çünkü insan sahip olamadığını ister ve eğer sürekli birlikte zaman geçirirseniz, belli bir zaman sonra bu halden sıkılabilecektir. Biraz uzaklaşın ve ona, sizden ne kadar hoşlandığını ve sizi ne kadar istediğini kavrayabilmesi için zaman tanıyın. İşe yarayacaktır..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bırakın, onlar sizi şımartsın
Hoşlandığınız erkeğe bir şeyler almak, onun hoşuna gidecek şeyleri yapmak, size kendinizi iyi hissettiriyor olsa da, o bunların altında ezilebilir, hatta bunlardan sıkılabilir. Eğer duygularından henüz emin değilse sizin bu sıcak yaklaşımınız onu kaçırabilir bile. Tabii ki bu hoşluklar yapmamanız gerektiği anlamına gelmiyor ama duygularından emin olan sizseniz, bırakın işaretleri o takip etsin ve sizi ‘o’ şımartsın.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gözlerine bakın
Yapılan araştırmalarda birbirine aşık olan insanların konuşurken %75 oranında birbirlerinin gözlerine baktıkları ve biri konuşmaları esnasında onları bölerse gözlerini birbirlerinden zorlukla ayırdığı ortaya konmuş. Burada ufak bir algı hilesi devreye giriyor. Eğer siz de konuşurken onun gözlerine bakarsanız, belli bir süre sonra beyin bu kadar uzun süre gözgöze kalan insanların birbirlerine aşık olduğunu hatırlayacaktır. Böylece 'evet, ben bu kadına aşığım' kanısının güçlenmesine ufak bir katkıda bulunmuş olacaksınız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlgi odağınız o olsun
Gözleriniz hep onun gözlerinde olsun, konuşma bitse hatta biri gelip sohbetinizi bölse bile siz gözlerinizi ondan ayırmayın. Üç dört saniyeliğine başka birine ya da başka bir yöne bakacak olsanız da, bunu çok yavaş hareketlerle yapın, sanki mecburen bakıyormuşsunuz gibi. Fazla işe yaramayacak bir yöntem gibi görünse de yine algı ile ilgili bir hile olan bu tavsiyemiz de emin olun doğru uygulandığında oldukça verimli sonuçlar doğurabiliyor. Ama eğer ‘ben sürekli bakamam, utanırım’ diyorsanız, o zaman bir başkası geldiğinde gözlerinizi ona çevirin ama her cümlenin sonunda muhakkak onunla göz teması kurun. Böylece yeryüzünde herkesten çok, onunla ilgilendiğiniz hissini yaratmış olacaksınız.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gözbebekleri üzerine çalışın
Hepimiz yatak odası bakışlarını biliriz, peki neden bu bakışlar bu kadar etkilidir hiç düşündünüz mü? O zaman gözbebeği üzerine yapılan çalışmaları bir araştırmanızı tavsiye ederiz. Bu etkiyi yaratan büyük gözbebekleridir. Elbette siz de loş bir ortam yaratarak gözbebeklerinizin büyümesini sağlayabilirsiniz. Loş ortamlarda kadınların daha hoş göründüğü algısının altında sadece yüzün güzel görünmesi yatmaz, onu güzel gösteren, iri gözbebekleridir. Ayrıca eğer birinden çok hoşlanıyorsanız, loş bir ortam yaratmak için yoğun çaba sarfetmenize gerek de yok, onu görünce zaten gözbebekleriniz kocaman olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşık, etme, kendinize, taktikleri, yakışıklıyı, yanınızdaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçlara Göre Aşık Etme Yöntemleri Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 27 Haziran 2012 21:14
Google'ın Chrome'u Test Etme Taktikleri Spartacus Google 0 02 Mayıs 2012 23:59
Sevdiğimiz Yakışıklıyı Tanıyoruz Tavlıyoruz Lady Ah Kadınlar 2 30 Haziran 2011 01:06
Burcuna göre bir kadını kendine aşık etme yolları Candy Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 08 Eylül 2010 16:43
Erkeklerin Kadınları Mutlu Etme Sırları, ve Kadınların Erkekleri Mutlu Etme Sırrı mihrac Komedi ve Mizah 7 06 Eylül 2010 12:08