IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2008, 23:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SanaL Ask Varmis...Mektup.




Birtanem'e;
Hym,Sana kLasik Bir mektup yazma girisiminde buLunmayacagim.Nedenmi?,cünki Kesin 1.miL. imLa,kuraL V.b hataLar buLcaksin.Yok-Yok ondan degiL nedenini bende henüz biLmiyorum..
Sana yazmak,sana bakmak, SeninLe Konusmak var oLusunLa huzura kavusmak cok guzeL..SeninLe Su gibi gecer oLdu zaman.SeninLe cok cabuk yasLansamda,raziyim yüzümde oLusan kirisikLara.Hayat'ta cok cesit insan gördüm,ama Sen gibisi girmedi hayatima.SeninLeyken bütün oLumsuzLukLari,zorLukLari,kötü SeyLeri unutuyorum..Burda söyLe bir söz var; "FirtinaLi bir okyanus'da,Siginagimsin..!" Sanirsam Sende benim icin öyLesin yada oLdun.Sana hissettikLerimin adini koyamiyorum,koymakta istemiyorum..
Kendimi inzivaya cekmisken,yaraLiyken (En az Senin kadar) bir ben (SEN) ciktin karisma.Oysa Hep vardin ama ben kördüm yada aptaL..YaLan-YanLis insanLara kapiLmis SürükLeniyordum,her SürükLeniste Yüregimden parcaLar eskiLiyormus meger.Takii ifLas etmisken Yüregim,Sen haberin dahi oLmadan kanayan yaraLarimi sarip-sarmaLadin(dun)..Ben güzeL CümLe kurmayi birak yazmayi unutmusken,Suan SunLari yaziyor ve her cümLede kendimden SüpheLeniyorum.Cok güzeL duyguLarmis megersem..
Hani birseyi cok Severin,yersinde tadi damaginda kaLir ya Buda Ona benzermis,özLemisim Bu Tadi.Ama maaLesef Bu tadi beLkide hayatta 1 veya 2 kez yasiyor insan.Yazik oysa muhtesem tadi varmis.Birkez daha Sana ne kadar minnettar oLdugumu biLmeni isterim.BunLari bana tekrardan yasattigin icin tessekür ederim,SevgiLim...
Sana beLkide cok garip geLiyordur bunLar,inan bende farkLi degiLim,öLesiye Korkuyorum...
Canim öyLe aciyorduki gönüL kapiLarimi S!ms!k! kapamistim.Sen araLadin,ne kadar da direndiysem oLmadi.Hep Bir hosLantidir gecer dedim,beLkide kendimi kandirmaya caListim,oLmadi..
Az veya cok Seninde icini okuyorum,benden beLkide cok daha yaraLisin,Korkuyorsun..Bazen beni kirmamak icin beLkide "Cebren" yakLasiyorsun.O'an,SeninLeyken artik benciLLikmi denir Yoksa asiri benimsememi biLemiyorum,ama cok-cok mutLu oLuyorum.Ben kücük mutLuLukLarin kiziymisim meger cok gec oLsada anLiyorum.Bazen "Keske" keLimesini ister istemez defaLarca teLafus ediyorum,üzüLüyorum üzüLmekten baska birsey geLmiyor eLimden..7-8 Sene önce yaptigim aptaLLikLarin aciLari bir bir cikmaya basLiyor."Keske" diyorum,simdiki akLim o zaman, o zamanki deLi cesaretim Simdi oLsaydi.Sana Yemin ne O cok Seye bedeL oLan hataLari yapardim,nede Suan burda bunLari yaziyor oLurdum.BunLarin yerine beLkide bir deLiLikLe yaninda oLurdum..
AcizLigin,cagresizLigin ne kadar zor oLdugu yine karsima cikiyor,üzüLüyorum..Fakat Seni akLima getirip oLumLu oLmaya caLisiyorum.BiLemiyorum,fark ettinmi ama ben SeninLe yasiyorum.Suanki oLumLu,eLindeki mutLuLukLarLa yetinen Sahis SeninLe var oLdu..
Ben Cosmusum sanirsam 2 keLimeyi yan yana getiremeyen Sahis yazmis da yazmis
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Artik Sonuna geLme vakti.BunLari sana sanaLda söyLemek istemedim,cünki Sen SanaL degiLsin..
01.02.2oo8

Seni Seviyorum Yagmur YürekLim..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
varmismektup, ask, sanal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sanal Öğretmenler Sanal Öğrenciler ve "MIŞ" Gibi Yaşanan Bir Hayat N999 Haber Arşivi 0 14 Mayıs 2012 18:02
Anıtkabir Sanal Gezintisi (Sanal Müze) Hesna IF Ekstra 3 24 Ocak 2010 02:35
Sanal mektup (Okuyun bakalım.) Süslü Serbest Kürsü 3 05 Ocak 2009 06:11