IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2008, 01:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seni SeviyOrum yazar:poLo_aS aLıntıLar HariC




Sen yokken Acım yaLnızLıktı.Ne BekLentim Vardı Sevdadan Yana Ne De a$ka 1 DamLa İnancım KaLmamıştı.
Sen Yokken Bekleyişlerimin içime hapsettiğim özlemlerim vardı. Nicedir kimseyle paylaşamadığım hüzünlerim, soramadığım sorularım... Hatırladığımda yüreğimde yaratacağı korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım bir daha hiç dokunmadığım anılarım vardı. Şimdi özgür bıraktım özlemi... Şimdi hüzün de sevinç de doyasıya yaşanıyor bende... Sorular cevabını buluyor, anılar canlanıyor; çünkü sen geldin...
Ve Sen GeLdin Yüreğime;
Sen içeri girince her şey kımıLdar gibi oldu KaLbime. İki elini birden uzattın bana...İki elini birden aldım avuçlarıma... Ellerimden, parmak uçlarımdan aktım sana ilkin. Ilık ve yumuşak.. Akmayan yaşlar toplandı gözlerime. Uçlanan duygularımı taşımak isteğini yüklenmişler, kirpiklerime tırmanmak istiyorlar. Oysa kirpik uçlarımda sen varsın. Oradan başlıyorum seni duymaya, seni algılamaya...
Ve KaLBimdeki Sen;
Her düşündüğümde seni, yapmam gereken sadece izlemekti. Ruhumun sana akışı, o hızlı ama bir o kadar yavaş, delice ama bir o kadar sakin, coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi... Hemen duyardın; büyük kalabalıklarda, iki kişilik yalnızlıklarda, yada gözlerin maviliklere kilitlenmiş... Duyardın... Hala duyuyorsun... Şimdi, şu an, seninle konuşurken, ruhunda geziniyorum yine... Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını, o kimselere hissettirmediğin bir anlık dalgınlığı, sadece anın yakaladığı o ince sızıyı... Kapa gözlerini... Sen hep duyacak mısın beni, ben hep anlatacak mıyım; bilmiyorum...
SeninLe Ben Artık 1 Yağmur DamLaSının İçine Girmi$iz.Sen Benim GökyüzümSün,Denizim,ToprağımSın.$imdi 1 Hatıra oLamazSın BeLirSiz Ve Uzak.BiLiyOrSun Elimizde oLmayan Bazı $eyLer Vardır i$te BöyLe İmKanSız oLacak Seni Unutmak…
Senin O Yağmur GözLerin Ürkek AğLamakLı BuğuLu GözLerin;dü$gücüm,ÖzgürLüğüm.Eğer O GözLerin oLmaSa Her Gece ü$ürüm Ben.Toprak mı Deniz mi Verdi GözLerinin Rengini OnLar HırSız.
Sen bilir misin? Bilmezsin; boğazında değil, yüreğinde koca bir düğümle ağlamayı... Sustum... Konuşmuyorum... Sessizlik güzel, sessizlik acı dolu... Sensizliği sessizliğe fısıldasam olur mu? Kimseye duyurmadan anlatsam, benden başkası bilmese sana hissettiklerimi... Beni değil, gölgemi değil, düşlerimi sev bari... Tamam özleme beni,
Ama NoLurrrrrr Sev Beni. Sevdim seni Kutsal bir amaç İçin Ölürcesine.
Ben Denizciyim..Denizci a$ık oLduğu Zaman BuLutLar HüzünLü Yere inermi$.Ay Ba$Ka TürLü Bakarmış O Zaman ve yıLdızLar da AğLarmı$ Ve AnLadım ki DenizciLer de AğLarmı$.
Senin En GüzeL Yerin KaLbimin İçidir.TutmaSın Bir Ba$ka eLi eLLerin,Senin BakıŞlarında KayboLayıp Gideyim.
Dedim ki;Güneş mi Doğdu Yoksa Sen mi gülümsedin.GözLerinin İçine Bakmak 1 a$k FiLmini izLemek Gibi.!Bakı$Larımın öLüLüğünden Sevgimin DiriLiği Okunur.Sevgimim öLmeSine İzin Vermem Sende Verme.
Seni Sevmek Dünyanın En GüzeL Sesinden a$k Şarkısı DinLemektir.Ama Ben O Şarkıyı SöyLemek İstiyorum.Sen Benim VaroLu$ HikayemSin. Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum.
1 Gün YıLdızLara Seni anLatıyordum.ama “ay” Aramıza Girdi.Ve Bana Sordu:”Seni ağLatan KızLa Neden BeraberSin.?ve “ay” a Döndüm $unu Dedim Sen Gökyüzünden Vazgeçtiğin Zaman Bende Vazgeçerim”. Mor dağlarla çevrili, durgun bir gölün kıyısına uzandım düşlerimle... Yüreğim, ak tüylü kuğuların sürmeli gözlerinde çarpıyor. Gözlerim suların duru sessizliğinde yıkanıp arınıyor. Ellerimi dağların doruklarına doğru kaldırmışım, geceyi durduruyorum gökyüzünde... Sen gelmeden önce bu güzellikler örtülmesin diye... Çünkü güzel olan her şeyde bir eksiklik var sen gelmeyince. Seni Özlüyorum mavi olsun adın aşktan koyu düşlerden acık.!
GözLerim sende kaldı istemeye utanıyorum.Bana Okulda günün 24 saat oLduğu öğretilmişti.ama sensizliğin sonsuzluk olduğunu öğretmediler..
Su Toprağı unutur kül ateŞSiz Ya$arda Ben Sevdiğimsiz yapraktan beter solarım 1 aralık akşamın ürpertici gecesinde..

Ellerimde günah gibi yaşadıklarım anlayacağın sensiz solumaktayım anlayacağım mavi mavi ölüyorum.
Al Beni de götür sewdamızın çiçek açtığı çöllere tutunayım kirpiklerine bekle kapama gözlerini.
Şimdi Sana $iir yazıyorum “ay” ağLıyor yıLdızlar kıskanıyor seni.Lügat çaresiz seni telafuz etmeye…
a$k 100 yıL Önce ölmüştü onu ikimiz uyandırdık.
Ey SewgiLi Seni Sana AnLatmak İçin seni buLamıyOrum Seni BuLduğumda iSe Kendimi KaybediyOrum.Bedenimde Senin Ate$in Var İçimde iSe Sadece hava var.SevgiLim Senin oLmadığın yerde bu küçük hayatım Senin olsun.!
Sen Yokken KirLetilmiş gökyüzüne savurdum hayaLLerimi unutmuştu beni yollar , Sen yokken yüklemiştim cesedimi kalbimin ağrılarıma kayboldum korkunç rüzgarın uğultusunda.dertlerimi denizlere saldım alıp götürsün yabamcı kıyılara.
Ey yağmurunda ıslandığım sokaklar ey gecelerinde kahrolduğum hayat! Sığamıyorum bu şehire demiştim ama sen geld,n ve iyi ki geldin bu umutsuz yüreğime.tut ellerimden al beni uzaklara götür vefasız hayattan kurtar beni.Ezilmiş gelinciklerin çığlığına gizledim sesimi.kırların ürpertisi gibi dökülüyor şiirler dudaklarımdan.sen benim lügatın çaresiz kaldığı , telafuz edemediği şiirimsin.Sevdiğimsin.Seni Sana AnLatamam Kelimeler cılız kelimeler yaralı kelimeler eksik.

Seni Sevmek ; Soğuğa inat Her yağmur damlasını Sen diye Seyredebilmektir.

| ßiz ßédéL w€rdik a$k'ı SakLı Gözya$LarIyLa IsLanmı$ paSLı ßir SévdAya.. |

| Sana aŞık oLmak aTeşi aLnından öpmek Gibi.! |





 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alintilar, alıntılar, haric, seni, seviyorum, yazarpoloas, yazarpolo_as


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Seni Seviyorum.. Pargali Aşk ve Sevgi Köşesi 0 04 Mart 2012 04:09
Seni Seviyorum xfactor Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Şubat 2009 15:46
Seni Seviyorum. !! Mustafa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 22 Şubat 2009 06:08
Seni Seviyorum кααη™ Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 4 15 Temmuz 2007 13:23