IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2014, 00:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Böyle Yaşanır!





lapa kar yağıyor şehrimin üstüne İstanbul’un sesi tükenmiş. Bir beyaz vurgun var gönüllerde ve İstanbul en çok beyazken seyredilir.
Aşk dediğin en güzel kar zamanı yaşanır. Şimdi yanan bir şömine başında oturmak vardı. Sevdiğine sarılıp camdan dışarı seyrederek şiir tadında bir geceye uyumalıydık.
Aşk en güzel bu şehirde yaşanır hele üstüne beyaz bir sessizlik yağıyorsa! Karın sevdası bazen aşkı geçer. Hatta sadece kar yağdığı için sevişebilir bedenler.
Kar ve aşk kadar yakışmaz birbirine hiçbir şey. Güneş kanı kaynatır yaz sevgililerine pupa yelken bir yol gösterir ancak karın hızlı kayboluşuna inat uzundur kış aşkları.
Bu gece sessizliğin garip bir güzelliği var. İstanbul’un sesi suskunluğu oluvermiş. Kim bilir neler düşünüyor camdan bakan insancıklar? Aslında ne düşünür bakacak cam bulamayanlar?
Kar sevdalılara hediyedir gökyüzünden. Küskün aşıkları çığlıklarla pencere koşturup birbirlerine sarılmalarına neden olan kardır. Küçük çocukların o saf ve temiz sevgilerinde kartopu oynama bahanesiyle komşu kızını sokağa çıkaran da kar değil midir?
En son ne zaman mum ışığı ve şarapla gönüllerini tazelediklerini unutmuş yıllar önce evlenmiş ve hayatın koşturması içinde boğulmuş çiftlere romantizmin en güzelini yine kar sunmaz mı?
Karın değerini bilenler ya aşıktır ya terk edilmiş. Hüzünle mutluluk gözyaşıyla tebessüm ancak karla yaşanır. Kalbinde ayrılık acısı taşıyan burnun direği hasretle sızlayana kar çaredir. Belki bir sebep bulur kendince bir türlü gelemeyen sevgiliye.
Karın adaleti yalnız beyazlığından gelmez. Üstünü örttüğü kirin de farkındadır. Bu şehrin kirini kötülüğünü örtmek kolay iş değil. En çabuk kendinin karaya çalacağını bildiğinden olmalı kar da fazla durmaz bu şehirde.
İstanbul’da kar büyü gibidir. Seven gönüllere şiir dertlilere derman getirir ama nereye bakacağını bilirsen. Tadını çıkarabilirsen şu beyaz örtünün sana belki de dileklerin en güzelini getirir.
Bu şehirde kar aşk için yağar. Soğuktan kaçıp gelen yare sıcacık bir sarılmanın hatta bir tas çorbanın keyfini sunun diye yağıyordur. İstanbul’da kar yağarken ya aşkı yakalarsınız ya bir bardak kahvenin tadını çıkarırsınız ya sızlanarak bir sihrin gösterisini kaçırırsınız. Siz hangisini seçersiniz bilmem ama kar dediğin en çok aşka yakışır.
Candan Ünal


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, böyle, yaşanır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Anlatılmaz Yaşanır BoRaN Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 11 Mayıs 2014 18:17
Boş Gebelik Neden Yaşanır Liaaa Kadın Sağlığı 0 31 Mart 2012 16:18
Narsistlerle Nasıl Yaşanır Liaaa Ruh Sağlığı 0 06 Mart 2012 14:01