IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2014, 00:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bende Bir Sen Kaldı!





Vakit geçtikçe anlıyorum ki sana benzemeye başladım. Özleminden mi acaba?

Sen gittin ama geriye senden izler kaldı. Üstelik en sevmediğim sinir olduğum huylarını taşıyorum. Endişem şu ki; bir sabah uyandığımda aynada seni göreceğim yüzüm yerine… Bu kadar değişmek korkutuyor. Senleştikçe kızıyorum kendime her kızdığımda daha çok izini buluyorum içimde.
Ne kadar inkar edersem o kadar sana çekiliyorum. Seni hatırlatacak anılara bile yer kalmayacak aklımda çünkü artık sen gibi düşünüyorum.

Yine kış geldi. Ev öyle soğuk ki! Kombiyi açtım ama sensizliği kaç soba kursam geçirir bilemiyorum. Sabah uyandım banyo yaptım. Saçlarım ıslak oturuyordum. Sesin yankılandı kulağımda: “ Hasta olacaksın ıslak saçla oturmasana!” Gülümsedim kendi kendime. Kalktım saçlarımı kuruttum daha fazla yankılanmasın diye sesin evin içinde bir de çorap giydim ayağıma. Biliyorum ona da söylenirdin.

Seni kızdırmayı ne çok severdim. Aslında amaç seni sinirlendirmek değildi hala benimle ilgili misin diye kontrol ederdim. Bakkala kadar gidiyorsam neden mont giyeyim ki hemen döneceğim. Eğer gün gelip buna bağırmazsan anlayacaktım ki artık beni sevmiyorsun. Ve o gün geldi!

Gömleğini unutmuşsun burada. Kirlilerin arasındaydın ondan görmemişsin. O gömleği ne yapacağımı hala bulamadım. Atsan atılmıyor satsan para etmez. Komik bir durum anlayacağın ya da artık beni güldürüyor.

Geçen akşam Nurten’e gittim. Akşam oldu eşi geldi beraber yemek yedik. Sonra her zaman yaptığımız gibi okey oynayacaktık ama dördüncü olmadan o oyunun da zevki çıkmıyor. Yemekten sonraki suskunluğun sebebini biliyorum. Hepimiz o anda seni düşünüyorduk.

Dün gece yarısı uyanıp su içtim. Başıma da bir şişe sürahi koydum. Yine susarsam kalkmayayım diye senin gibi… Tam bir sigara yakacaktım hazır uyanmışken yine sesini duydum: “yatak odasında sigara içilmez!” Kalkıp salona geçtim bir daha da uyku tutmadı zaten. Bence de yatak odasında sigara içilmez yani artık..

Ben zaman geçtikçe sana benziyorum. Ne yapsam ne söylesem senleştiğimi fark ediyorum. Üstüme yapıştın derim gibi çıkarıp atamıyorum. Zaman içinde ya hiç ben kalmazsa bende? Ben önemli değilim de ya gün olur da geri dönersen bendeki seni sevecek misin? Ben bir tek bunu düşünüyorum…..

Candan Ünal



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bende, bîr, kaldı, sen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Bende Çocuk Kaldı - Suzan Kuran xena Ne Okumalıyım? 0 02 Ocak 2013 21:26
Ahmet Selçuk İlkan & Emrah Samet - Aşk Bende Kaldı -Sen Gideli.. Şiir + Şarkı (Video) Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 03 Temmuz 2011 14:16
Yüzünden hatıra bir eylül kaldı bende Dilaold IF Ekstra 0 16 Nisan 2010 14:45
Hüzünler Kaldı Bende CariSma Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Mart 2007 00:13
Bende... HaRuKa İtiraf Ediyorum 15 04 Şubat 2006 20:53