IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 12:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KORUYUCU MELEĞİNİZ HER AN SİZİNLE... KADERİNİZİ TAŞIYOR...




Dünyayı sadece “gerçek sevgi” kurtarabilir, insanlığı da…


Melek enerjisi ile çalışarak gerçek sevgiyi, kendinizi, yaşamı ve mucizeleri tanıyabilirsiniz. Allah’a yakın olmanın ışığı, maneviyatın derinliği, evrenin en saf enerjisi bizimle…


Çoğu insan melekleri hayal gücünde bir ikon haline getirir. Sizin hayalgücünüz ve görme isteğiniz aslında ne yönde ise belki de melekleri biraz da o şekilde görebiliyorsunuz.

Melekler sizin için en doğru zamanda ve belki de bir travma veya acı olay sonrasında, ölüm veya doğum olayını takiben belki de ansızın kapınızı mutlu enerjileri ile çalabilir. İlham ve rehberlik için kapınızı çalan melek enerjisine mutlaka karşılık verin ve bu ışığı takip ederek mucizeleri izleyin. Melekler ışık, bilgelik, koruma, sevgi, farkındalık, şifa, rehberlik sunar. Melek; Cennet’ten gelen koruyucu ve mesajcıdır. Mucize kaynağı melekler yeryüzündeki insanlığın özgür iradesine karışmazlar. İnsan saf ve sevgi dolu olarak doğar ama zamanla bu üstün özelliklerini kaybeder. Günümüzde ise insanlık tekrar eski sevgi dolu ve saf enerjisini arıyor, bu kitap da bu amaca hizmet etmek için yazıldı.

Melekler zamanın ötesinde vardır ve dünya boyutundaki insanın zaman ve yetişme, yetiştirme çabası onlar için pek bir anlam ifade etmez. İsterlerse kendi boyutları ile bu boyut arasında bir eşzamanlılık kurabilirler. Melekler bizi korur ve gerçekten ihtiyacı olanlara ışıkları ile rehber olurlar. Onlar sizin hayrınıza olanı sizden iyi bilirler buna emin olun. İsyan etmeyin; mesajlar gelecektir.

Her insan eşsiz ve özeldir aslında… İnsan bu büyük gerçeği unutup nefsi ve zaafları ile hareket ettiği için dünya boyutunda kaybeder sonraları… İnsanın misyonu büyüktür ve Allah insanı çok farklı ve güçlü yaratmış olsa da insan, ego’su ve kendine yenik düşüşü ile bu durumu gölgeler. Koşulsuz mutluluk ve özünüze dönmek için melekler ile kendinize manevi bir yol planı çizin. Belki de meleklerle irtibatınız dönüm noktanız sayılabilecek bir olay sonrasında tezahür edecek. Sizin melekleri üst benlik olarak kabul edebilecek olduğunuz an ve form ile onlar sizi bulur. İşin içine şüphe katmayın. Bu konu ciddi ve derinlikli olarak ele alınmalıdır. Değişim ise kusursuz olacaktır. Evliyalar der ki; melekler bazen bize mesaj göndermek için ortama hoş bir müzik veya koku gönderir… Melek enerjisi ile çalışmaya başladıkça iyimserliğiniz artar. Melekler sadece iyilik için çalışır ve asla bizi incitmezler. Meleklerin iniş çıkışları, acıları, sorunları olmaz. Allah’ın elçileri oldukları için kusursuzdurlar…

Günümüzde birçok şifacı melek enerjisi ile çalışmaktadır. Kötü olan hiçbirşey meleklerle ilgili olamaz ve onlarla ilgili herşey daima iyidir ve mutluluk verir. Hem dünyada hem Türkiye’de birçok melek danışmanı kanser hastaları, felçliler ve psikolojik sorunları olan kişiler üzerinde melek çalışmaları ile güçlü ve etkili sonuçlar elde etmiştir. Melek enerjisine uyumlandığınız zaman Allah tarafından koşulsuz ve sınırsız bir şekilde sevildiğiniz için çok mutlu olursunuz. İnsan özgürdür ve melek enerjisine uyumlanma seçimini isteyerek ve inanarak içinde kendi yapmalıdır. Kendini seven Allah’ı da sever. Allah’a yakın olmak için önce insanı ve kendinizi tanıyın.

Allah bizi çok sever ve yaşadığınız her iyi ya da kötü olay bu boyutta ders vericidir. Hayır ve şer Allah’tandır, kötü bir olay sizi olumlu yönde eğitecekse Allah’ın elçisi olan Melek bu duruma zaten müdahale etmez. Zorlu ve acımasız anlarda, değişim ve dönüşüm zamanlarında, sıradışı deneyimlerde melek enerjisine yakınlaşırsınız. Meleklerin ışıktan bantları yani haleleri onların simgesidir. Bir meleğin halesi yani ışık halkası, onu semavi alem ile bağlantı anlamında destekler. Bazı kaynaklar hale türlerine göre meleklerin grupları olduğunu savunur.

Melekleri ruhsal tekamül ve bu boyuttan olan ve olmayan konuları da öğrenmeniz için yaşamınıza ışık tutacak rehberler olarak görün. Çok sayıda melek vardır. Sayı olarak zihninizde sınır çizmeyin. Eğer başarabilirseniz, arınabilir ve inanırsanız, hakederseniz başmeleklerle, koruyucu meleklerle, bebek meleklerle çalışabilirsiniz. Fakat unutmayın bu işin bazı tatlı yan etkileri de olacaktır: ummadığınız kişiler yaşamınıza girerken bazıları da sizi terk edecektir. Benzer enerjiler birbirini çeker. Bazı melek uyumlanmaları sonrası, aşırı hassasiyet, kilo alma, ateşlenme, isteksizlik, içe kapanma gibi durumlar olabilir. Ben bu enerjiye 1.5 senede tam olarak uyumlandım uzun süre aslında bedenim ve ruhum zorlandı. Çok kolay bir iş gibi yansıtılmasına da karşıyım.

Çok doğal olarak bazen pes edecek, bazen inanmayacak, bazen kızacaksınız. Ama zaman geldiyse onlar sizi bulacak, buna emin olun…


Dünyada her insan için bir koruyucu melek atandığına inanılıyor. Sizin zarar görebileceğiniz ve belki de hiç ummadığınız anlarda koruyucu melekler geliyor… Saf enerjili bebek ve çocukları da çok seviyorlar. Melekler sizin hep yanınızda ve onlar sizin görünmez gücünüz. Hep iyi kalın ve gün içinde onları selamlayın. Beklemediğiniz anlarda ummadığınız yollarla bazen melekler sizi esenliğe ulaştırır ve koruyucu meleğiniz ile olacak kötü bir gelişme aslında durdurulur. Koruyucu meleğiniz ile yakın olun, ona inanın ve irtibat güçlendikçe onu daha da yakın hissedeceksiniz.

Bebekler ve küçük çocuklar bu boyuta yeni geldikleri için saf enerjileri ile ve diğer boyutla henüz tam olarak kopmamış bağları ile daha rahat şekilde melekleri, ışıklarını, enerjilerini görebilir. Bebekler bazen sizin göremediğiniz birşeyi farkediyor gibi görünür ve bazı çocukların hayali dostları vardır bunlar melek olabilir.

Koruyucu meleğinizin sizin bu dünya boyutuna dair gelişmelerinizde görevleri vardır. Bunu bilin ve aslında bu çok mutlu olmanız için geçerli bir neden. Şu an her ne koşul içinde olursanız olun şükredin ve şimdi “mutlu olmayı seçin”. Değişim sizin içinizde başlar ve melekler samimi olduğunuz zaman sizinle çalışmaya başlar.

__________________
Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin.Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kaderİnİzİ, koruyucu, meleĞİnİz, sİzİnle, taŞiyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koruyucu Ecrin Online Oyunlar 0 26 Kasım 2013 23:50
Koruyucu Palladion Liaaa Felsefe 0 10 Mayıs 2012 15:37
Koruyucu aile nedir? Kimler Koruyucu Aile Olabilir? Heidi Aile Evlilik ve Çocuklar 0 30 Nisan 2008 10:23