IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Vesaire

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 12:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MELEK ENERJİSİ, ARINMA, RUH İKİZİ MEDİTASYONU! (;




ŞİMDİ MELEK ENERJİSİ İÇİN ARINMA ZAMANI…


1. Hemen şimdi herkesi affedin... Kin ve nefret ile saf enerjiye açılmak imkansız.

2. Hemen şimdi kendinizi affedin... Siz özelsiniz sizi Yüce Allah yarattı. Allah her kulunu özel ve eşsiz yarattı, kendinizi sevin. Sevdikçe sevileceksiniz.

3. Derin bir nefes alın ve yaşama şükredin: siz nefes alıyorsunuz. Mümkünse nefes koçluğu alın, doğru nefes bu çalışmalarda sizi doğru destekler.

4. Bugünden itibaren hiç tanımadığınız insanları bile sevin... Çünkü siz onlarla 1’siniz, hepimiz aynı ve eşitiz. Kibirden uzak durun.

5. Bugünden itibaren hayvanlarla daha çok zaman geçirin, onları besleyin. Rehber hayvanlarla da bundan sonra ilginç telepatik çalışmalarınız olacak. Onların bazı anlarda sezgileri bizlere göre daha çok. Mümkünse kuş ya da bir kedi edinin.

6. Bugünden itibaren çiçeklerle konuşun. Doğa sizinle konuşuyor. Melek enerjisinin bir alt enerjisi Peri enerjisinde doğa ile çalışmak esastır.

7. Bugünden itibaren bebekleri daha çok kucağınıza alın. Onlar melekleri görüyor.

8. Hayvansal gıdaları azaltın, az yemek yemeye başlayın, fakirleri düşünün.

9. Yaşamı başlatan "su"ya teşekkür edin, bedeniniz su ile kaplı, su yaşamdır.

10. Çıplak ayakla "toprak"ta gezinin gün içinde, Toprak güvendir. Yürüdüğünüz için şükredin.

11. Mavi renk mum yakarak geceleri "ateş"i izleyin. Ateş güçtür. Mavi Başmelek Mikail’in rengidir.

12. Kuşları takip edin gün içinde, onlar "hava"dayken. Bazı Melek mesajları kuşlar ile gelebilir…

13. Kimseyi yargılamayın, herkes her duruma düşebilir, evin ve anlayın.

14. Kötülüğe bile iyilikle karşılık vermeye başlayın, zamanla kötüler sizi bırakacak…

15. Meleklere kayıtsız şartsız inanın. Kutsal kitaplara inandığınız gibi…

16. Düşkünlere, kimsesizlere, çaresizlere yardım edin, onlar size dua ettikçe siz yükseleceksiniz.

Dua çok büyük bir enerji ve çalışmadır. Buna inanın.

17. Melekli objeler biriktirmeye başlayın. Meleklere dair nerede ne görseniz, onun altından zamanla güzel bir mesaj çıkacaktır.

18. Yolda aniden önünüze çıkan tüyleri (kuş tüyleri) evdeki özel kutunuza koyun. Bu boyutta Melekleri “göz”lerimizle göremediğimiz için bize bu boyuttaki varlıklarla da bazen mesaj gönderebilirler.

19. Tekrar eden sayıları not alın; ne zaman saate baksanız gördüğünüz aynı sayı ise, bir mesaj olabilir mesela... Benim hayatım boyunca edindiğim tüm kartların içinde 2 ve 8 sayısı vardır, çoğu kez 28 ya da 82 olarak… Sizde bu detayları fark edin. Ne zaman başınıza ilginç veya dönüm noktası sayılabilecek bir şey gelse, orada bu sayıların olduğunu şaşkınlıkla takip edeceksiniz.

20. Siz Allah'tan bir zerresiniz, O'nun yansımasısınız. EN-EL HAK. Meleklerin sizinle olduğuna inanmaya başlayın. Bu enerji yaşamınızı değiştirecek ve sizi gerçek sevgiye açacak.


Çalışmalarınızı sürdürün. İç sesiniz size zaten hazır olduğunuz anı söyleyecek ve gelişmeleri hep Melek Günlüğünüze not alın. Ben Melek Enerjisi'ni şu anda çok uzaklarda olan birinden öğrendim yıllar önce... Ben Havas kursu almak için bu çok özel kişiye başvurmuştum. O bana Meleklerin rehberliğinde zaten her şeyi yapabileceğimi anlattı. O zamanlar bilmeden alt enerjilerle de çalışıyordum. İlk 1.5 sene beni eski enerjilerden arındırıp bir yandan da Melek Enerjisine uyulmadı. Çok sayıda çalışmadan geçtik birlikte, inkar ve isyan ettiğim zamanlar da oldu. İnsan bazen her şey daha da kötüye gidiyor sanıyor veya işe yaramıyor diye zannediyor ama hepsi yanlış. Melekler hep bizimle. Ben bu özel kişiye zaten bir aşk acısı beni ele geçirmişken gitmiştim o nedenle beni aşk ile aslında Meleklerin buluşturduğuna inanırım hep. Yanlış bir aşkın pençesine düşmek beni Melekler alanında bir danışman yaptı. Yaşamınızdaki aşk acılarına hep şükredin.

O zaman mesajların ve desteklerin bu kadar net ve anında geleceğine inanamıyordum. Yaşamıma giren sayısız mucize, işaret ve yardımlar sonrası gerçek sevgi kaynağının Meleklerle olabileceğini anladım. Asla zor olmayan Melek enerjili çalışmalar herkes içindir. Saf ve bizi koşulsuz seven Melekler hepimizi korur, her an "içten ve inanarak" çağırdığımız zaman bize gelirler. Aşk, insanı mutlu eden, yücelten ve yaşamına anlam katan çok özel bir duygu. Aşık olduğunuz zaman, ruhunuz yükselir ve almaya açık olur. Böyle anlarda çok rahatça Meleklerle irtibat kurabilirsiniz. Size acı veren aşk yanlıştır, aşkı yaşamınıza çekemiyorsanız da mutlaka iç dünyanızda sorun vardır. Bu sorunu da yine Melek Enerjisi ile aşabilirsiniz.

Ben kitabımda acı çekenler, sorun yaşayanlar, darda olanlar için taktik ve stratejiler yazdım ama hepinizin Melek Enerjisi ile tanışıp, süreç içinde bu enerjiyi aşk alanınızda da kullanıp gelişmenizi isterim. Hayırlı olan; gerçekleşecektir. Karmanızda zaten varolan birini hele de Melek yardımı ile yaşamınıza çağırmak sizi mutlu kılar.


RUH İKİZİ TILSIMI

Ceviz Ağacı sırlarla dolu bir ağaçtır ve ceviz kabuğu da doğanın güzel enerjisini taşır.

Bir ceviz alın. Gece boyunca Yeniay ışığı altında bekletin ve yeni enerjileri yaşamınıza çağırın.

Cevizi kabuğu paramparça yapmadan kırın, içindeki cevizin tam yarısını yiyin. Diğer yarısını mor ipek bir keseye ya de kumaşa koyun.

Bir sonraki gece, yine yaşam enerjisi, yeniden doğma ve sınırsızlığı simgeleyen bir yumurta alın. Yumurtayı geceyarısı kaynatın. İçini yiyin, dışını soyarken elde ettiğiniz parçalanmış kabukları bir kenara ayırın. Bu kabukları ceviz kabuğunun içine yerleştirin.

Bir gece daha bu şekilde bekletin. Bekletirken sağ ve solunda kırmızı birer mum yansın. Mum alevini dikkatlice izleyin. Ayışığında olduğu gibi, mum ışığında da sırlar gizlidir. O esnada ortamda ayna da bulundurmayı ihmal etmeyin. Meditasyon yapın ve meditasyona uygun bir müzik çalmayı unutmayın. İç sesiniz hazır olduğunda, ayna yardımı ile görüntü veya bir yansıma bile almanız mümkündür.

En son kabuğu da mor keseye ekleyin. Diğer cevizi ileride yaşamınıza girecek Ruh İkiziniz yiyecek (streç filmle de saklayabilirsiniz). Evren bizim her dilek ve isteğimizi duyuyor ve aslında cevap vermeye hazır. İnanç çok önemli bu çalışmayı yaparken… “Ya olmazsa…” demeyin, herkesin bir Ruh İkizi vardır ve elbet O sizi bulacak.

Bu çalışmayı daha da güçlü hale getirmek için Başmeleklerle de enerjiyi pekiştirebilirsiniz. Melekler bölümünü inceleyin derim…

Son Ayışığında bekletme gecesinde ortamda yakabileceğiniz tütsüler:

Gül

Yasemin

Tarçın

Karanfil

Manolya

Orkide

Lavanta

Vanilya

Menekşe

Bu arada küçük bir not: mor ipek evrenle doğru enerjiyi sağlar ve yanlış dış enerjileri dışarıda tutar, bu nedenle seçilmiştir. Esenin ağzını o güne kadar açılmamak üzere 7 kere düğümleyin ve ışık görmeyen yerde saklayın. Bu tılsımı enerjiyi bölmemesi açısından herkese anlatmayın…

Mor ipek keseyi O kişi yaşamınıza gelene kadar saklayın, sonra bu konuyu onunla paylaşabilirsiniz. Ona ait olan yarım cevizi de sevgiyle yiyecektir…


RUH İKİZİ RİTÜELİ

Her sabah uyandığınızda Ruh İkizinizi imgeleyin. Kalbiniz sımsıcak sevgi ve mutluluk ile dolsun. Onun dünyanın belirli bir yerinde doğru zamanda karşınıza çıkmak üzere beklediğini bilin. Kalbinizden ona önce beyaz sonra pembe son olarak da mor ışık gönderin. Bunun ona ulaştığına inanın.

Evren gönderdiğiniz enerjiye kayıtsız kalmayacaktır. Ona aynı zamanda bir aşk mektubu yazıp yakıp küllerini deniz suyu ile yollayabilir ya da Meleklere bu mektubu postalayabilir ve ona ulaşmasını rica edebilirsiniz. Melekleriniz de sizi daima duyuyor, isteklerinizi severek yerine getiriyor.

Bu çalışmayı bir hayal ürünü olarak görenlere: başta her şey bir hayaldi; arabalar, fabrikalar, binalar, telefonlar, bilgisayarlar… Önce hayal ederiz ardından yaparız. İnanç ve istek tamsa, tüm hayaller gerçek olur…


RUH İKİZİ MEDİTASYONU

Derin bir nefes alın. Lotus pozisyonu bu çalışma esnasında uygun olacaktır. Evdeyseniz ferahlatıcı giysiler içinde olun, ortam mümkünse pastel tonlardan oluşsun ve dinginliği sağlayan bir tütsü yakın.

Derin derin nefes alıp verin. İçinize yaşam ve sevgi enerjisi doluyor… Evren ile bir oldunuz ve şimdi, şu anda tam olarak kendinizi çok seviyorsunuz ve akışa güveniyorsunuz.

Siz sevginin en saf halisiniz, aşkı tüm güzellikleriyle hak ediyorsunuz, gerçek aşkı şimdi çekmeye başlayın.

Medite haldeyken, belirli belirsiz düşünceler akabilir ve bazı görüntüler de alabilirsiniz.

Güneş doğarken çalışmayı yaparsanız “yeniliğe açılma” kodu ve enerjisi daha güçlü olur.

İçinizden tekrarlayın:

Ruh İkizime inanıyorum

Onun varlığını kabul ediyorum

Onu yaşamıma şimdi davet ediyorum

O ve ben çok mutluyuz…

__________________
Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin.Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Ekim 2020, 20:57   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MELEK ENERJİSİ, ARINMA, RUH İKİZİ MEDİTASYONU! (;




Ruh ikizim bunu yapabilir bence :ddd

__________________
Hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanların kalitesi belirler...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
arinma, enerjİsİ, medİtasyonu, melek, ruh, İkİzİ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Minik Melek Gifleri, Melek Gifleri Violent Avatar ve Smiley 0 06 Kasım 2013 16:58
Hata ve günahtan arinma duasi Violent Dualar 0 20 Kasım 2012 11:09
Melek Angun Kimdir - Melek Angun Biyografisi Liaaa Biyografiler 0 28 Mayıs 2012 13:12
Araf (son Arinma) Dilara Hristiyanlık 1 10 Mart 2009 19:22