IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 17:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evcilik oynadığımız o çocuklar nerede?




Zengin olmayı hayal ettiğim nadir zamanlar var. Gün içinde aklıma gelip de alamadığım şeylere yanmıyorum orta gelirle yaşamak zor gelmiyor. Para harcanmak içindir yoksa kazansam ne olacak? Ancak birkaç an var ki işte o zaman zengin olmayı çok istiyorum.
Özellikle sahnede saatlerce topuklu ayakkabı üzerinde şarkı söyleyip yorgun argın eve geldiğim gecelerde hep aynı cümleyi söylerken yakalıyorum kendimi: “Zengin olsam kendime hizmetçi falan değil bir masör tutardım!” Hiçbir şey yapmasın yesin içsin yatsın ama gece eve geldiğimde şu ayaklarımı ovacak bir masörüm olsun istiyorum. Bir de bilgisayar karşısında geçirilen uzun saatlerden sonra omzumdaki ağrılı tutulmalara el atsın.
Aslında insanın eve gecenin bir yarısı yorgun geldiğinde gülümseyerek kapıyı açacak bir erkek arkadaşı olmalı. Salon koltuğuna külçe gibi kendinizi attığınızda sizi güzel sözlerle şımartarak ona doğru uzattığınız ayaklarınızı ovacak gece yaşadıklarınızı anlatırken sabırla dinleyecek biri olmalı. Size kraliçe gibi davranmalı böyle zamanlarda elbette siz de onun kendini iyi hissetmediği iş dönüşleri için sürprizler yapmalısınız.
Eve gelirken açılan telefonda sesinin tonundan yorgun ve gergin olduğunu anlamalı küveti doldurup içine güzel kokulu yağlar döküp banyoya küçük bir teyple beraber dinlendirici bir müzik koymalı kapıdan girdiğinde onu soyup elinden tutup banyoya sokmalısınız. Mumlar yanan hoş kokulu küvette yalnız kalacağı yarım saat içinde hafif yiyeceklerden oluşan bir yemek hazırlayıp siz de banyoda yanına girmelisiniz. Sonrasını anlatamayayım herkes ne yapacağını biliyordur.
Her iki taraf da birbirine çok değerli olduğunu hissettirecek gibi davranmalı. İlişkiler böyle olmalı. Erkekler sevdiği kadına kraliçe kadınlar da adama kral gibi davranmalı. Aslında çok büyük şeyler değil bu anlattıklarım. Sevgi ve ilgiden bahsediyorum.
Kafamı kurcalayan şu çocukluğumuzda birlikte evcilik oynadığımız erkeklerin hepsi böyle ince ve duyarlıydı sonra ne oldu ki? Bu adamlar nasıl bozuldular? Neden tedavülden kalktı kadınlara kraliçe gibi davranan erkekler? Bizim yüzümüzden olabilir mi acaba? Belki de şarkıda söylediği gibidir biz büyüdük ve kirlendi dünya…

Aşktan yana umudunu kaybetmemeye beynim ve ruhum programlı benim. Arada sırada kötümser düşünsem de hemen toparlanırım. Bu dünya üzerinde milyarlarca insan yaşarken mutlaka fikrime ruhuma tenime uyacak birine denk gelirim diye tahmin ediyorum. Aslında istediğim adamı bulmamyaşadığım hayat tarzı sebebiyle size göre daha zor. Öncelikle serbest bir işi olacak evden çalışabilir örneğin yani sabahın köründe kalkıp gitmek zorunda olmayacak. Geceleri en az benim kadar sevecek. Okuyan ve konuşan birisi olacak. Sevdiğim ilişki birbirini besleyen birlikten kuvvet doğuran bir ilişki türü. Vicdan sahibi bir adam olacak hayvanları sevecek mümkünse bir de beni! Hepsi bu kadar!
Unuttum bir de fazla titiz ve tertipli bir erkek olmaması tercih sebebim. Şimdi fark ettim ki hepsi bu kadar değilmiş en az beş paragraf daha istek yazabilirim. Bitmez yani istek dediğin bitmiyor! O yüzden şu cümleyi tekrar ederek konuyu kapatabilirim:
“Allah’ım lütfen bana evde düzenli olarak masör tutabileceğim kadar çok para ver çünkü ortalıkta bunu bana aşkından dolayı bedava yapacak adam yok!”

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cocuklar, evcilik, nerede, oynadığımız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir tanrıyı oynadığımız Babel Rising çıktı! Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Haziran 2012 16:42