IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2021, 19:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk




Güne her zamankinden daha erken baslarsiniz. Sanki kendinizi günler boyu uyumus gibi hisseder ve gayet formda olursunuz.

Gözlerinizin içi gülmeye baslar, yanaklariniz pembelesir, acayip güzellesirsiniz. Sizi gören asik oldugunuzu anlar. Müzik kadar ask da ruhun gidasidir.

Bir anda alis-veris delisi olursunuz. Ama bu tam bir çilginlik asamasidir. Yepyeni giysiler, kokular ve makyaj malzemeleri alirsiniz. Dolaptakilerin ise pabuçu çoktan dama atilir.

Aldiris etmediginiz kilolariniz can düsmaniniz selülitler bas düsmaniniz olur çikar. Her daim ayna karsisinda onlardan nasil kurtulacaginizi düsünürsünüz.

Is güç kendini arka planda bulur. Ne varsa ne yoksa hep o dur.

Sizi görenler nedensiz siritmalarinizi ve agzinizin kulaklariniza yapismasina, herkese hatta hoslandiginiz kisilere dahi sevgi dolu davranmaniza bir mana veremezler. Halbu ki siz yeni askiniz sayesinde dünyanin en mutlu insanisinizdir. Varsin sizi anlamasinlar.

Paronayak olup çikarsiniz, yemeden içmeden kesilirsiniz. Sürekli onu düsünürsünüz. Ya beni aldatiyorsa, bugün hiç aramadi ya basina bir sey geldiyse gibi paranoyalar üretir. Onun sizin yaninizda olmadigi zamanlari iskence saatleri haline getirirsiniz.

Onunla geçen süre nedense su gibi akip geçer. Onu her gün görmek için sürekli yalanlara basvurup, en yakin arkadasinizi bile satarsiniz.

Kalp atislariniz bir türlü normale dönmez. Hele onu görünce adrenalin miktariniz maksimum noktalara siçrar. Elleriniz titrer, midenize kiramplar girer.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık