IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sara

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2022, 04:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayrılıktan Sonra Yeni Bir Başlangıç





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ayrılıktan sonra yeni bir başlangıç: Bunu yapmak için 8 ipucu ve 5 neden

Bir ayrılıktan sonra yeni bir başlangıç ​​yapmaya cesaret etmek çok fazla güç ve cesaret gerektirir. Geçmişteki ilişkinin anılarının hala odada kalması nadir değildir ve bu, bırakmayı zorlaştırır. Her şey sana ayrılığı hatırlatıyor gibi görünüyor. Telefonunuzdaki eski fotoğraflar, apartmanda unutulan eşyalar ve hatta birlikte çok zaman geçirdiğiniz yerler. Bu kısır döngüden destek almadan çıkamazsınız. Bu nedenle , bir ayrılıktan sonra yeni bir başlangıç ​​için en faydalı ipuçlarını topladık.

Yeniden başlamaya hazır olduğunuzu gösteren 3 işaret

1. Sonunda eski ilişkiniz bitti
Aşkla yeni bir başlangıcın işe yarayıp yaramadığı belki de en önemli faktör eski ilişkinin altında net bir çizginin olmasıdır. Kalbinizin derinliklerinde hala eski sevgilinize geri dönmek istediğinizi hissediyorsanız, yeni bir başlangıç ​​yapmadan önce biraz kendi kendinizi muayene etmek ve duygularınızı gözden geçirmek mantıklıdır .

2. Hayatınızı aktif olarak şekillendirmek veya yeniden tasarlamak istiyorsunuz
Değişim istiyorsan, kendin dahil olmalısın! Artık mutluluğunuzu başkalarına bırakmamalı, sorumluluğu kendiniz almalı ve olaylara proaktif yaklaşmalısınız.

3. Gerçek bir nedeniniz var
Aşık olmak inanılmaz derecede güzel bir duygu olabilir. Bu yüzden beraberlik için çabalamamız ve midemizdeki o karıncalanma şaşırtıcı değil. Ancak yeni bir ortaklık arıyorsanız , bunu neden yaptığını kendinize sormalısınız. Yalnız kalma korkusu, yeni bir ilişki aramak için iyi bir başlangıç ​​noktası değildir.

Bir ayrılıktan sonra yeni bir başlangıç ​​için konuşan 5 neden

1. Eski kalıpları geride bırakın
Çoğu ilişki sizi şekillendirir. Hele bunlar uzarsa kendinizi nasıl düzenlemeye başladığınızı fark edersiniz. Sürekli tartışma veya her günün bir öncekine benzediği günlük rutin gibi yinelenen kalıplar hızla içeri girer. Ayrılık sonrası yeni bir başlangıç ​​ile bilinçli olarak bu kalıplardan kurtulabilir ve geride bırakabilirsiniz.

2. Sonunda tekrar flört etmek!
Kısacık bir gülümseme, hoş bir sohbet veya yoğun bir göz teması. Uzun zamandır flört etmediyseniz , baştan çıkarma sanatını unutmuşa benziyorsunuz. Her zaman en büyük sözler veya en müstehcen açıklamalarla ilgili değildir. Sempati oluşturmak ve iyi bir duyguyu iletmekle ilgilidir. Bu genellikle hoş bir gülümseme veya dostça bir selamlama ile işe yarar. Sakin ol ve yaptığın şeyin tadını çıkar.

3. Yeni bir şeye başlayın
Bazen yeni şeyler denemek biraz cesaret ister. Ama en güzel ve beklenmedik şeyler genellikle "konfor alanınızdan" çıktığınızda olur.

4. Spontane olun
Bir ayrılık çoğu durumda acı vericidir, ancak aynı zamanda iyi şeyler de getirebilir. Yeniden daha spontane olma fırsatı gibi! Artık her şey hakkında danışmak zorunda değilsiniz, ancak ne yapmak istediğinize içinizden özgürce karar verebilirsiniz.

5. Ödünsüz olun
Ayrılıktan sonra çok şey düşünmüş ve işlerin temelde yanlış gittiği aşamalardan geçmiş olmalısınız. Ve bu şeyler hoş olmayan hatıralar getirse bile, bir şeyi öğretirler - ve gelecekteki bir ilişkide kesinlikle istemediğimiz ve artık yerleşmek istemediğiniz şey budur.

8 ipucu: Bir ayrılıktan sonra nasıl yeni bir başlangıç ​​yapılır

1. Ne istediğinizin farkında olun
En son ne zaman hayatınızı nasıl ve kiminle şekillendirmek istediğinizi gerçekten düşünecek vaktiniz oldu mu? Bu sefer, şeyleri temelden sorgulamak için mükemmel.

2. Cesur olun!
Bir ayrılıktan sonra yeniden başlamak çok fazla cesaret ve güç gerektirebilir. Ama buna bağlı kalmak buna değer.

3. İlk adımı atın
Başkalarının size yaklaşmasını beklemeyin, meseleleri kendi elinize alın ve ilk adımı atmaya cesaret edin. O zaman ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

4. Açık olun
Belirli durumlara dahil olun ve onlara yeni bir bakış açısıyla bakmaya çalışın. Geçmiş deneyimlere dayanarak hemen değerlendirmeden yeni izlenimlere ve deneyimlere açık olun.

5. Daha sık EVET demeyi deneyin
Çoğu zaman bazı şeylerin neden işe yaramadığına veya neden bir şey yapamadığımıza dair birçok bahane buluruz. Bunu bilinçli olarak önlemeye çalışın ve daha sık evet deyin. Bazı şeylerin göründüğü kadar imkansız olmadığını göreceksiniz.

6. Hobilerin peşinden gidin
İş bulmak, muhtemelen bir ayrılıktan sonra yeniden başlamanın en önemli kısımlarından biridir. Bunlar eski hobiler olabilir, ancak gelişmenize yardımcı olacak yeni tutkular da olabilir.

7. Kendinize odaklanın
Sadece kendinize biraz zaman ayırın. Ayrıca kendinizle anların tadını çıkarmayı ve kutlamayı öğrenin. Örneğin, sadece kendiniz için mum ışığında bir akşam yemeği hazırlayın ya da kendinizi bir randevuya çıkarın. Bu ilk başta biraz garip gelebilir, ancak kendinize ve zamanınıza değer vermenize yardımcı olur.

8. Olumlu düşünün
Geçmişin olumsuz yönleri üzerinde çok uzun süre durmaya çalışmayın, bunun yerine ileriye bakın ve geleceği aktif ve pozitif enerjiyle şekillendirin.

Sonuç: Ayrılıktan sonra yeni bir başlangıç ​​özgürleştirici olabilir!

Bir ayrılıktan sonra, genellikle kendi içinde bir miktar kafa karışıklığı olur.Bir yarı incinmiş ve üzgün ve belki eski sevgiliye geri dönmek istiyor, diğer yarısı kızgın ve kızgın. Doğru işleme ve yaklaşımla, bir ayrılıktan sonra özgürleştirici yeni bir başlangıç ​​mümkündür. En önemli şey geçmişle sağlıklı bir kapanış bulmak, kendiniz ve gelecek hakkında olumlu olmaktır. Günlük hayatınızı aktif olarak şekillendirin ve ilgi alanlarınızı ve ihtiyaçlarınızı yeniden keşfedin. İçeride meydana gelen değişikliklere şaşıracaksınız.

__________________
░░░░𝑉𝑎𝑧𝑔𝑒𝑐𝑡𝑖𝑚 𝑖𝑛𝑎𝑛░░░░

Konu Sara tarafından (16 Nisan 2022 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlis
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayrılık, başlangıç, flört etmek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayrılıktan sonra kadınların yaptıkları Jade Ah Kadınlar 0 12 Mayıs 2015 21:46
Kadın Ayrılıktan Sonra En Çok Ne Yapar Lcia Ah Kadınlar 0 27 Kasım 2014 22:52
Ayrılıktan sonra yeniden doğuş xena Aşk Doktoru 0 13 Mart 2013 17:20
Bunca Ayrılıktan Sonra Kacak Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Ağustos 2011 22:55
Ayrılıktan sonra neler yaşıyoruz? Süslü Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Aralık 2010 20:21