🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ASP Hakkında Önerim Var...
Bu Konuyu Açma Sebebim Tamamiyle Basit
Forumda Gördüm Bir Kaç Arkadaş Script Yayınlamış.Ha O Beni İlgilendirmez Ama Biz Türk Milleti Olarak Burda Kaybediyoruz Hazırcılığa Kaçmakla.Ben Asp Programcısıyım Yeterince İlgi Alaka Olursa Girişten Bitişe Kadar Detaylı Olarak Makale Yayınlarım.
Ama İnanın İnsan Emeği Gibisi Yoktur , ki Programcılığın Ne Demek Olduğunu Ben Biliyorum.Bir Scripti Yapabilmek İçin Aylarca Uğraştığım Oldu.Özellikle Halen Devam Etmekte Olan Firma Rehberi("Üyelik Sistemli-Kontrol Panelli") Scriptim Halen Natamam.Bunu Yaşayarak Anlarsınız.Ama Eğerki İçinizde O Şevk Varsa Size Bu Konuda Yardımcı Olabilirim.İşte o Zaman Yaptığınız Şey İçinize Sinerek Olacaktır.