IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2020, 16:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
''Faiz yüzünden mi yoksa döviz kuru yüzünden mi batalım?''




''Faiz yüzünden mi yoksa döviz kuru yüzünden mi batalım?'' Sorusuna Yanıt Arayan Albazlar Holding, Çalışanlar Arasında Anket Düzenlemeye Karar Verdi...

İnşaat ve ithalat alanlarında faaliyet gösteren Albazlar Holding, çalışma hayatında yenilikçi uygulamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. En geç Kasım ayına doğru iflas açıklaması beklenen Holding, tam olarak hangi sebepten batması gerektiğine 1400 çalışanı arasında düzenlenecek anketle karar verecek.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında 20'den fazla konut projesi yürüten ve aynı zamanda yurt dışındaki önemli bazı elektronik markalarının Türkiye distribitörlüğünü yapan Holding'de, geçen aya kadar yüksek döviz kuru yüzünden iflas neredeyse kesinken, faizlerdeki son artışla birlikte belirsiz bir sürece girilmişti.

''Ortak akıl'' vurgusu

Konuyla ilgili olarak basına konuşan Albazlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Albaz, ''Her adımımızda çalışanlarımızla birlikte ortak kararlar almak bizim kurumsal kimliğimizin önemli bir parçası. Bir ara, yani başarılı bir firma olduğumuz zamanlarda, başarımızı da buna borçluyduk bile diyebilirim.'' sözleriyle, batış sürecinde de Holding'in ortak akıl kültüründen taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Çalışanlarının fikirlerine her zaman çok değer verdiklerini belirten deneyimli iş adamı, ''Açıkcası bana pek giren çıkan yok. Paranın yeterli miktarını Berat Albayrak'ın ekonominin başına geçmesinden hemen sonra yurt dışına çıkarmıştım. Çocuklardan biri zaten Amerika'da okuyordu. Diğerini de geçen ay Almanya'ya yolladım'' derken, süreçten esas etkilenecek olan çalışanların tam hangi sebepten işsiz kalacaklarına karar vermelerinin en doğal hakları olduğunu da sözlerine ekledi.

''Çıkacak her karara saygılıyım''

Şahsen kendisinin gönlünün döviz yüzünden batmakta olduğunu ancak anket sonucunda çıkacak olan karara da saygı duyacağını belirten Albaz, son olarak şunlar kaydetti:

''Neticede döviz bizim eski göz ağrımız. Nerden baksanız 2 senedir kur yüzünden ha battık ha batacağız diye beklerken faiz yeni çıkan bir durum. Açıkcası ben pek ısınamadım henüz o fikre. Üstelik dini konuda hassasiyetleri yüksek olan bazı çalışanlarımızın da faiz yüzünden batmanın günah olacağı yönünde görüşleri var. En azından şirket içinde bana gelen duyumlar o yönde. Eğer faiz yönünde bir karar çıkarsa onları belki daha erken işten çıkararak bir şekilde kendilerine son bir güzellik yapabiliriz. Şimdiden hepimiz için en hayırlı sonucun çıkmasını diliyorum...''zaytung.com


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
albazlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Faiz insin inmesin derken şirketleri döviz kuru çarptı See Haber Arşivi 0 03 Şubat 2015 10:29
Altın fiyatları ve döviz kuru - 24 Aralık Desmont Gazete Manşetleri 0 24 Aralık 2014 21:23
Altın fiyatları, döviz kuru - 5 Aralık Desmont Haber Arşivi 0 05 Aralık 2014 11:41
Kuru Soğan Yüzünden Arkadaşını Öldürmüş MasteR06 Haber Arşivi 0 10 Aralık 2013 17:42